Politica locală

13 iulie 2015

Amenzi de peste 100.000 de lei pentru terenurile neîngrijite, transformate în focare de infecţie

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:55

În ultimul interval, Poliţia Locală Mangalia a desfăşurat mai multe acţiuni de verificare în trafic, dar şi în zeci de unităţi comerciale din staţiuni în special, în urma cărora au fost aplicate sancţiuni consistente celor prinşi pe picior greşit. De acelaşi tratament, au beneficiat şi proprietarii de terenuri pe care nu le-au îngrijit, ci, dimpotrivă, le-au lăsat la cheremul gunoaielor şi buruienilor.
Şeful Poliţiei Locale, Mihai Angelescu a declarat pentru „Ediţia de Sud” că agenţii din subordine au aplicat în trafic 54 de amenzi în valoare totală de 10.530 de lei. De asemenea, au fost date 15 avertismente. Au fost raportate spre identificare aproximativ 100 de autoturisme. Controalele privind activităţile comerciale ilicite au avut ca efect aplicarea a două sancţiuni în cuantum de 4.400 de lei.
Cele mai usturătoare amenzi, patru la număr, au fost aplicate pe Mediu, valoarea totală fiind de 115.000 de lei. Tot pentru terenurile insalubre s-au dat şi 54 de avertismente. Printre sancţionaţi se află Poşta Română, dar şi societatea pe terenul căreia se desfăşoară târgul de duminică, zonă plină de cioburi, ambalaje, resturi provenite de la materialele de construcţie. Nu în ultimul rând, pentru nerespectarea proiectelor ori pentru începerea lucrărilor de construcţie fără autorizaţie, reprezentanţii compartimentului Disciplina în construcţii, din cadrul Poliţiei Locale, au aplicat 2 amenzi în valoare de 3.000 de lei.

editiadesud.ro

12 Comments

 1. Deci politia locala asta face , ne urmareste pas cu pas , video si nu numai si amendeaza. Atunci cand vor fi toate perfecte din partea administratiei si ma refer aici la:trotuare, strazi asfaltate, parcari, treceri pietonale, parcuri de joaca si agrement, angajatii politiei locale in trafic la ore de circulatie maxima pentru fluidizare, in zona scolilor, a centrelor comerciale, a bancilor, a locurilor cu grad de infractionalitate ridicat, in sezonul estival , in statiuni, pe plaje, dupa aia statul la panda.

  Comentariu by Anonim — 13 iulie 2015 @ 18:29

 2. Exista un asemenea teren la fostul COM CM. Primaria va fi amendata?

  Comentariu by eu — 13 iulie 2015 @ 19:37

 3. Aprobat sau neaprobat „PROIECTUL” ar cam fi cazul sa elibereze terenul de gunoaile aduse din oras.
  ACESTE TEREN ESTE UN FOCAR DE INFECTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Comentariu by eu — 13 iulie 2015 @ 19:45

 4. O declarație politică a deputatului de Neamț Ioan Munteanu:
  Unde au dispărut cuminţenia românului și frica de mânia lui Dumnezeu? Neam de neamul nostru n-a cunoscut vreodată atâta violenţă, dezmăţ și nesupunere ca la acest început de mileniu. Sau, după cum spunea Alexandru Vlahuţă într-o poezie de o surprinzătoare actualitate, publicată, însă, în 1881): “vai, nenorocită ţară, rele zile-ai mai ajuns!” . Îngrijorător este faptul că suntem conduși și de oameni de proastă calitate, de analfabeţi (cu sau fără diplomă), de parveniţi și de mojici . Incultura, prostia și obrăznicia au devenit criterii și atuuri de promovare. Grav e că aproape toţi acești indivizi , considerând că li se cuvin posturile și că pot lua orice hotărâre, trag după dânșii oameni de aceeași calitate îndoielnică. Așa se explică paradoxul din multe instituţii bugetare în care mediocrii și submediocrii ajung să facă legea și să reprezinte statul, obligându-i pe adevăraţii specialiști să-și părăsească locurile de muncă . Acești indivizi, aflaţi vremelnic în funcţii nemeritate, își fac loc în faţă dând din coate, le place să fie băgaţi în seamă, să se vorbească și săse scrie despre ei. Sunt nelipsiţi de la tot felul de sindrofii și ceremonii, de la evenimente mondene, dar și de la slujbe, parastasuri și pomeniri. Se închină cu falsă smerenie la icoane, în timp ce mintea le umblă la hoţii și șmecherii. Fac gesturi umanitare de ochii lumii, dar de fapt nu cheltuiesc nici 0,1 % din ceea ce fură. Trăiesc într-un lux deșănţat, risipesc fără măsură banii ușor câștigaţi, petrec vacanţe în locuri exotice, adună averi peste averi și îi sfidează cu neobrăzare pe cei care ar fi meritat să ajungă în locul lor, dar n-au făcut- o pentru că le-a lipsit tupeul lor nerușinat.

  Comentariu by Zoga — 13 iulie 2015 @ 19:46

 5. dar in zona baraci de ce nu vin sa dea amenzila rromi pentru mizeria pe care o fac

  Comentariu by gica — 13 iulie 2015 @ 21:05

 6. nu au curaj ca-i linseaza ciorile.

  Comentariu by anonim — 13 iulie 2015 @ 23:35

 7. ptr. 4: Cine i-a votat pe acei nemernici mincinoşi ? În democraţie majoritatea îşi impune voinţa. Care este concluzia că acei semidocţi sunt ajunşi în vârf ?
  Medicamentul salvator nu poate fi decât o impunere fermă dar dreaptă cu accent forte pe învăţământ de calitate şi promovarea promovarea calităţii în toate domeniile. Viitorul naţiei nu poate exista decât în această variantă sau nu va mai fi deloc şi nu sunt deloc puţini vecini care doresc varianta ultimă.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 14 iulie 2015 @ 7:31

 8. Cei care conduc Mangalia sunt de dreapta,cel putin asa se declara.Asta în conditiile în care PSD-ul ia masuri de dreapta la guvernare iar PNL ,cât a fost la guvernare,a luat masuri de stânga.

  Comentariu by Anonim — 14 iulie 2015 @ 8:08

 9. http://www.cugetliber.ro/stiri-economie-blestemul-de-a-fi-contribuabil-corect-261964?utm_source=cugetliber&utm_medium=site&utm_content=slider-main-item&utm_campaign=Slider%20-%20poza%20mare

  Comentariu by nabuco — 14 iulie 2015 @ 10:54

 10. Amenzi,amenzi,amenzi,amenzi pentru mangalioți, asta urlă în primarie toata ziua primarul ales de mangalioti.
  Halal primar am mai ales.Sper să nu mai păcăleasca populația si în 2016.

  Comentariu by Anonim — 14 iulie 2015 @ 18:03

 11. ptr 10 – da, e un fel de a spune „ales”. daca se respecta vointa majoritatii altcineva cistigase alegerile. ASTA E NUMIT DE GASCA „din beciul domnesc”. DUMNEZEU NU DOARME, credeau ca vor imparati lumea. Dar teapa cea mai mare a lui mazarica si adormitu e TERENUL FOSTULUI SPITAL DE ORTOPEDIE, a ramas brailoiu sa-l matraseasca, singur. Si nu-s decit vreo 20 de ha…
  Si vedeti, nimeni din Mangalia nu-l intreaba CUM A CONCESIONAT PARCAREA DE LA GABARA si respectivul a „transformat-o in parcare cu plata”…CU CE DREPT RADU CRISTIAN ????

  Comentariu by zek — 14 iulie 2015 @ 18:52

 12. Cu dreptul jupânului căruia cetăţenii oraşului refuză să-i spună direct adevărata lor părere.

  Comentariu by lucian visa — 14 iulie 2015 @ 19:31

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress