Mangalia – politica locală

10 iulie 2015

Şedinţa de îndată din 09.07.2015

Filed under: Lucian Vişa — lucian visa @ 16:29

Cu votul consilierilor obedienţi mincinosului, s-a aprobat în sfârşit regulamentul de amenzi, având titlul de regulament privind gospodărirea oraşului. Aşa că cetăţeni ai Mangaliei, aşteptaţi-vă acum la orice. Votul l-au dat aceeaşi consilieri ca şi la votul privind îndatorarea Mangaliei, cu excepţia lui Leo Tănase care pare că s-a săturat de golăneli.

Văd că n-a apărut pe mangalia.ro niciun comunicat cu amenzile care ne aşteaptă. Dacă superman se dădea cu tricicleta la triathlon, sigur am fi aflat.

9 Comments

 1. Sursele spun că sunt consilieri independenţi care vor să revină la turma de bază. Sub pretextul că Iorguş nu mai conduce PSD-ul, „onoarea” lor nu va fi pătată. În politică, curvele sunt de multe ori neprihănite. Vom vedea dacă e cazul şi la Mangalia.

  Comentariu by lucian visa — 10 iulie 2015 @ 17:48

 2. N-ar fi o noutate acest traseism, dar nu prea cred ca din independenti vor la PSD. Daca a scazut electoratul pro R.Cristian nu inseamna ca bate vant de PSD. Doar daca cineva e Interesat de vreo functie suprema.

  Comentariu by Anonim — 10 iulie 2015 @ 22:37

 3. Şi locurile în viitorul CL ? Crezi că Maganu şi ceilalţi ar putea fi aleşi ca independenţi ?

  În condiţiile în care sunt practic două forţe politice, PNL şi PSD, iar mincinosu îi îndepărtează pe votanţii liberali, aspiratorul electoral ar putea fi PSD-ul.

  Comentariu by lucian visa — 11 iulie 2015 @ 10:41

 4. PSD-ul trebuie deja sa se gandeasca la o schimbare radicala. Trebuie sa aduca in fata o femeie. Cineva curat.
  Cu o schimbare radicala de atitudine, pe fondul mare de nemultumire, vor castiga mult. La locale, conteaza oamenii din oras.

  Comentariu by Anonim — 11 iulie 2015 @ 13:19

 5. Statutul de independent iti permite usor sa aluneci catre o formatiune politica sau alta . Asa au procedat si ai nostri din CL cand au fost dezorientati, au devenit independenti. Acum probabil in functie de interese si mai precis de functii politice se vor orienta. In PNL nu prea au loc, iar sa te intorci unde ai scuipat , trebuie sa ai obrazul ca opinca. Iar in ceea ce priveste viitorul CL,ce au facut contract pe viata? Sunt unii”curve batrane”, sa treaca la practici mai ortodoxe.

  Comentariu by Anonim — 11 iulie 2015 @ 17:04

 6. Pt.4
  Trebuie s-o aducă pe madam Ariciu. Are calităţi. Este cel puţin cu un coc mai înaltă ca mincinosu.
  Pt.5
  Ce opincă, piele de balenă.
  Atâta timp cât consilierii se aleg la umbra unei liste, iar partidele sunt cum sunt, curvele politice şi nepolitice vor avea prioritate.

  Comentariu by lucian visa — 12 iulie 2015 @ 18:12

 7. Cica mai marele PSD -ului , adica Victor Viorel Ponta si-a dat demisia pe Facebook, din functia de partid , de cea de stat nu inca. Pai,nu partidul i-a adus si functia in stat,ce a primit-o mostenire de familie drept recompensa ca a fost mereu premiant?

  Comentariu by Anonim — 12 iulie 2015 @ 19:18

 8. Joc de glezne.

  Comentariu by lucian visa — 12 iulie 2015 @ 19:59

 9. A, face parte din antrenament , atunci e promitator! Asteptam cu interes.

  Comentariu by Anonim — 12 iulie 2015 @ 21:10

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress