Mangalia – politica locală

9 iulie 2015

A început monitorizarea video a Mangaliei. 30 de „ochişori” ne vor urmări orice mişcare, curând!

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 17:12

Proiectul de monitorizare a Mangaliei a prins contur, astfel că s-a realizat achiziţia celor 71 de camere ultraperformante. Şeful Poliţiei Locale, Mihai Angelescu a declarat pentru „Ediţia de Sud” că, în prezent, se lucrează de zor la montarea acestora în zonele intens circulate din oraş. „Până acum, s-au amplasat 30 de camere ce urmează să fie racordate la reţeaua de energie electrică. Acestea vor supraveghea sensul giratoriu, intrările şi ieşirile din oraş, intersecţia Adiman, intersecţia Negru Vodă cu Bulevardul 1 Decembrie 1918, Portul Turistic, parcarea de lângă RAJA, dar şi instituţiile de învăţământ. Ulterior, vor fi montate celelalte camere, atât în cartierele cu probleme, cât şi în preajma instituţiilor publice ori a zonelor frecventate de către mulţi cetăţeni. Doresc să precizez faptul că dispeceratul a fost, deja, amenajat, aici aflându-se patru monitoare, pe fiecare putând fi urmărite 16 camere. În curând, accesul în dispecerat va fi securizat, aici putând să intre doar angajaţii aflaţi în tură. De asemenea, am reuşit conectarea dispeceratului la datele Ministerului de Interne, iar după semnarea protocolului de colaborare vom reuşi să identificăm, pe loc, autoturismele implicate în evenimente rutiere ori ale căror conducători încalcă normele de circulaţie. Camerele sunt de foarte bună calitate, redau fidel imaginile surprinse, iar în acest fel sperăm să ţinem sub observaţie cartierele unde au loc frecvent fapte antisociale. De asemenea, prin derularea acestui proiect sper să descurajăm infractorii, în special hoţii care acţionează în cartierul Colonişti, dar nu numai”, a spus Mihai Angelescu.

editidesud.ro

17 Comments

 1. Nu-i interesează securitatea cetăţenilor, ci doar amenzile. Supraveghează sensul giratoriu. Mi-e greu să cred acolo îţi dă cineva în cap sau îţi fură poşeta sau portofelul.
  Miliţianul ăsta cu studii agricole moldovineşti, nu înţelege că el şi poliţiştii din subordine sunt plătiţi de noi ca să ne protejeze în primul rând. Evident că e nevoie să dea şi amenzi, dar nu ăsta să fie scopul principal. Ieri în curtea spitalului, pe la 3, pe lângă sediul SN 2 Mai, 3 locali se odihneau în maşină la umbră, cu uşile larg deschise. Probabil îşi făceau siesta după îngurgitarea normei de hrană pe ziua respectivă sau îl filau pe Griguţă.

  Faptul că proiectul s-a demarat, e bine. Sper ca după acest mandat, cu o nouă conducere competentă, camerele vor fi utilizate pentru scopul lor firesc, protecţia cetăţeanului şi nu amendarea lui.

  Comentariu by lucian visa — 9 iulie 2015 @ 17:15

 2. De ce nu montati si activati camera la baraci? Ce este atât de costisitor?

  Comentariu by cristi — 9 iulie 2015 @ 18:09

 3. Sunt alegătorii lor, nu pot să-i deranjeze.

  Comentariu by lucian visa — 9 iulie 2015 @ 18:31

 4. Poate instaleaza o camera si pe sensul unic de pe Mihai Viteazu.
  Acolo se circula ca voda-n loboda.

  Iar daca nu se instaleaza camere acolo atunci mai bine desfiinteaza sensul unic. Oricum nu il respecta nimeni.

  Comentariu by unu' de prin oras — 9 iulie 2015 @ 19:04

 5. Va rog sa acordati atentie maxima la ceea ce se intampla la Baraci, curatati cladirea si curtea, inconjurati cu gard curtea, montati camera de supraveghere, incetati cu aprobarile de nunti, chefuri, etc, mutati cetatenii de etnie rroma, cred ca au luat-o razna, le trebuie un control medical, amendati proprietarul cladirii rosii din curte, amendati si inlaturati chioscul care atrage numai mizerie, vreti sa ajungem la nebuni?

  Comentariu by o mama disperata — 9 iulie 2015 @ 20:14

 6. Mama e disperata ca a primit locuinta sociala moca si acum vrea si protectie. Vezi ca exista firme de paza in Mangalia …

  Comentariu by Adrian — 10 iulie 2015 @ 2:42

 7. Nu are importanta cum cineva a primit o locuinta , vrem sa traim civilizat in orasul asta , de ce unii nu doresc asta? Va place mizeria la general, inclusiv cea umana.

  Comentariu by Anonim — 10 iulie 2015 @ 10:45

 8. http://www.cugetliber.ro/stiri-eveniment-politisti-corupti-noua-terenuri-si-un-suv-dintr-un-salariu-de-politist-261663?utm_source=cugetliber&utm_medium=site&utm_content=slider-main-item&utm_campaign=Slider%20-%20poza%20mare

  Comentariu by nabuco — 10 iulie 2015 @ 12:10

 9. http://observator.ro/stiri-live-ce-pedepse-au-primit-profesorii-suspectati-ca-au-primit-spaga-la-bacalaureat-la-mangalia-322661.html

  Comentariu by anonim — 10 iulie 2015 @ 14:27

 10. Nesimtirea astora de locuiesc in ANL-urile de la baraci date mocangeala , e maxima. Toata ziua se plang de tiganii din zona. Ca trebuie mutate, pai mutative ma voi ca aia macar platesc cate ceva si sunt si dinaintea voastra pe acolo. Noi restul orasuluin care platim rate la banca ca sa avem apartament nu mai zicem nimic. Voi care ati primit moca ati economisit bani, deci de banii aia angajati mai una , doua firme de paza cu 20 de agenti pe tura sa va faca liniste, ca mereu ati vrut din banii nostrii paza moca. Sau puteti refuza locuinta , mergeti la banca imprumutati ca noi ceilalti bani pe 20 de ani si cumparati tata apartament pe b-dul Callatis ca nu va deranjeaza nimeni

  Comentariu by Gabi — 10 iulie 2015 @ 20:49

 11. Gabi, pe lângă faptul că ești certat cu limba română. mai ai și nerușinarea să vorbești gratuit. Mi se pare mie sau ai cumva un iz rrom?
  Cred că încă nu știi să stai în banca ta…!

  Comentariu by corina — 10 iulie 2015 @ 21:48

 12. Vad ca se vrea tot ce misca in Mangalia.Dar vreau sa ma plimb pe la 2 noaptea ca nu am somn, voi stati cu bunghiul pe mine? Si inca ceva, pe voi cand va monitorizati, asa ca sa dati exemplu?!

  Comentariu by Anonim — 10 iulie 2015 @ 22:25

 13. Corina, te rog să-l ierți pe semidoctul suburban, cred ca-i mirosit bine scursura zoioasă!

  Comentariu by adrian — 10 iulie 2015 @ 22:37

 14. Ce anume plătesc ăia, băi țopârlanule, tot noi mangalioții le plătim consumul!

  Comentariu by petronela — 10 iulie 2015 @ 23:34

 15. as vrea sa rid, dar nu mai pot…asa primar, asa director de pol loc, asa agenti…DAR ATRIBUTIILE CIND VI LE INDEPLINITI domn director???? regulile de circulatie nu sint incalcate doar in intersectii…
  un agent, care sa dirijeze circulatia la ore de virf, semaforul lui tusac care este pus in functiune joia de catre DIRECTORUL SC GEN 1 , de ce nu-l folositi , macar in sezon ????

  Comentariu by zek — 11 iulie 2015 @ 20:24

 16. si sa nu mai vorbim de masinile parcate „pe colt” la rest piratul, ca NU EXITA nici o trecere ptr pietoni spre portul turistic…multe semne de intrebare privind activitatea dvs, don Angelescu…

  Comentariu by zek — 11 iulie 2015 @ 20:49

 17. Iar ochisorii vor fi supravegheati de handicapatul – la propriu- cu capul mare Petrini Mihai? Vine cam o data pe luna la serviciu si atunci toarna pe cine poate din primarie. Evident vine de la constanta si il cam incurca serviciul la mangalia. Salariul nu, il ia oricum, probabil e prea putin ptr efortul pe care- l face- turnatoria cum ii place lui radu comisarul. Nu are timp nici sa se spele, pute tot timpul a transpiratie.
  Ar trebui sa faca ca tusac, sa supravevheze de acasa. Macar nu mai imprastie mirosul de nespalat.

  Comentariu by Anonim — 11 iulie 2015 @ 22:37

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress