Mangalia – politica locală

7 iulie 2015

Proiectul de reabilitare a falezei de la Steaguri, sistat până la toamnă

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 17:28

Deranjaţi încă de la începutul sezonului estival de zgomotul infernal provocat de şantierul din zona Steaguri din Neptun, turiştii cazaţi în această staţiune pot răsufla uşuraţi. Începând de mâine, 8 iulie, şantierul va fi închis până în luna septembrie. Autorităţile publice locale dau asigurări că proiectul va fi finalizat până pe 31 decembrie 2015.

Proiectul, în valoare de aproximativ 1,3 milioane de euro, vizează lucrări de reabilitare şi modernizare a falezei, inclusiv reamenajarea zonei „La Steaguri”. Încă de la începutul lucrărilor autorităţile locale au declarat că acesta trebuie dus la îndeplinire, chiar cu riscul deranjului provocat în rândul turiştilor.

Cum, însă, sudul litoralului a început să se aglomereze, iar plângerile au curs către autorităţi, iată că s-a luat decizia sistării lucrărilor şi reluarea acestora către toamnă. În cadrul proiectului se va reamenaja zona cuprinsă între limita plajei şi lacuri, cu materiale speciale, granit pentru pavajul spaţiilor publice, băncuţe şi vegetaţie specifică locurilor de promenadă. Proiectul include şi construcţia unei fântâni arteziene în zona „La steaguri”.

editiadesud.ro

12 Comments

 1. mincinosu nu înţelege de logică. Putea să organizeze lucrările în două etape, una de primăvară, una de toamnă.
  Am sesizat şi eu încă de începutul lui mai acest lucru.

  Comentariu by lucian visa — 7 iulie 2015 @ 17:34

 2. In conditiile astea nu se vor demara nici cele de pe strada Teilor, mai mult ca sigur. Dar le vor termina pe toate pana pe 31 decembrie. Ce-as mai rade sa piarda banii daca nu le termina!

  Comentariu by Vipera cu elice — 7 iulie 2015 @ 17:36

 3. Ei, intreaba-l pe Gherfi Sebastian, el e manager de proiect. Te lamureste el, cu orice, cam la 400 de euro tarif pe rezolvare… prietenii stiu de ce!
  Bun baiat, profesionist vechi.
  Bravo Radu, ai marcat, e pe masura ta baiatu. Si a lu Didi. E bun si de garda, v-ar fi carat valizele.

  Comentariu by Anonim — 7 iulie 2015 @ 18:12

 4. Gherfi sindicalistu’? Are experienta de manager de proiect?

  Comentariu by Vipera cu elice — 8 iulie 2015 @ 6:36

 5. INTERESANT DIGUL DE …PROTECTIE CE SEPARA PLAJA DE ALEEA PROMENADA!
  OPERATORII DE PLAJA VOR TREBUI SA OFERE UN SEVICIU DE TRANSBORDARE A TURISTILOR PE PLAJA IAR POLARISUL VA MAI INCASA NISTE BANI PENTRU OPERATIUNEA DE ADUCERE A NISIPULUI INAPOI PE PLAJA!

  Comentariu by JIMBU — 8 iulie 2015 @ 10:10

 6. http://www.replicaonline.ro/cristian-radu-230195/

  Comentariu by nabuco — 9 iulie 2015 @ 11:17

 7. edilul ia la pas statiunile.dar pe unde intra in oras ?pe la monumentul banului sifonat.ma intreb ce or avea astia cu lucrurile care sunt bine facute si care sunt de ceva timp..de ce trebuie sa le strice?chiar asa foamea de spaga sa i orbeasca?
  ca saracu pescarus si trandafirii aia n au gresit cu nimic.
  dar asta e cand vrei spagi si n ai nici macar idei.strici ce au facut bine altii .

  Comentariu by bigbrother — 9 iulie 2015 @ 11:41

 8. Cineva a confirmat ca primaria pierdut finantarea pentru aleea teilor si parcul Nevergreen. Cititi mai jos:
  http://www.mangalia.ro/lansare-de-proiecte-europene-la-mangalia/

  Comentariu by Vipera cu elice — 9 iulie 2015 @ 15:42

 9. Si eu care credeam ca vipera e chiar Gherfy….

  Comentariu by Dana — 10 iulie 2015 @ 2:49

 10. I se potriveste, la propriu, chiar asa caracter are. Asa ca nu esti departe… bravo pentru observatie, il caracterizeaza la fix.

  Comentariu by Anonim — 10 iulie 2015 @ 15:52

 11. PT.2
  Toate proiectele demarate pe fonduri europene în Mangalia trebuiesc realizate pana pe 10 decembrie 2012 .Eu va spun ca poate au interes să le înceapa pe toate si să nu le termine pâna în decembrie 2015.Dece ,cine stie poate se găseesc alte surse de finantare ,altele decât cele europene care nu pot fi fraudate asa usor.

  Comentariu by Anonim — 11 iulie 2015 @ 16:22

 12. Asa este, ai dreptate, dupa 10 decembrie sa vedeti ce usor vor merge licitatiile, daca se vor face, si ce usor vor lua lucrarile firmele preferate, precum Fasole din Eforie, si ce lucrari se vor face, precum trotuarele, gazonul si sistemul de irigatii, care sint nemaipomenite, dar nu se vad.
  A, pardon, la sistemul de irigatii se vede, rar, furtunul pe care- l leaga la gurile de hidranti din fata blocurilor. Modern! Buna investitie, folositoare pentru oras.

  Comentariu by Anonim — 13 iulie 2015 @ 18:23

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress