Politica locală

2 iulie 2015

Se caută șef la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţa a Persoanelor Mangalia!

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:59

Agenția Națională a Funcționarilor Publici a anunțat desfășurarea concursului de promovare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de şef serviciu în cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţa a Persoanelor Mangalia. Data de susținere a probei scrise a fost programată pentru 30 iulie, ora 10:00, locaţia de desfăşurare a examenului fiind sediul Primăriei municipiului Mangalia. Candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice, ştiinţelor economice sau ştiinţe administrative – specializarea administraţie publică; studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. De asemenea, aspiranții la această funcție trebuie să aibă vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 2 ani; să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I; să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată, în condiţiile legii. În prezent, funcția este ocupată de Cătălin Niculescu.

Mirela Sorina PASCAL, Replica 30.06.2015

64 Comments

 1. În fişa nescrisă a postului, va fi efectuarea de buletine de Mangalia pentru diverşi indivizi, în special din Constanţa. Înainte de alegeri, evident. În 2012, unii zic că cifra ar fi fost cam mică, aşa că fosta şefă a plecat.
  Ai grijă Teodora, eşti destul de tânără şi e păcat ! La o adică, mincinosu o să se spele pe mâini.

  Azi la amânata şedinţa de îndată, s-au aprobat 5 posturi contractuale pentru proiectul european privind abandonul şcolar. S-o felicităm pe verişoara !

  Comentariu by lucian visa — 30 iunie 2015 @ 17:10

 2. De asta si angajează unul mai mic, sa semneze.In prostia ei crede ca nu vor răspunde impreuna!

  Comentariu by Grigoraș — 30 iunie 2015 @ 18:40

 3. In prezent postul e ocupat de Theodora Mazalescu. Se spune ca e si in consiliul de administratie de la spital, dar si in proiecte europene desi ea nu e in primarie, serviciul respectiv functioneaza in sediul politiei. Aia cu specialitatea studiilor si minim doi ani e buna tare! I se potriveste ca o manusa. Daca bagau mai multi ani, trebuiau sa treaca si experienta in vanzari, si parca suna cam naspa. Noroc ca concursul se tine la primarie, ca daca trebuia sa se duca la anfp, se mai complicau lucrurile…
  Catalin Niculescu e demult mutat la impozite si taxe.

  Comentariu by Anonim — 30 iunie 2015 @ 19:15

 4. In prezent functia este ocupata de Catalin Niculescu dar e … vacanta ! Cum vine asta ?

  Comentariu by Adelin — 1 iulie 2015 @ 0:10

 5. Simplu, Cătălin a dat concurs, chiar daca e mutat prin dispozitie legal, o ocupa.Teo o ocupa cu dispozitie, e detașată.Schimbul, prin dispozitii expira la sase luni.In concluzie se organizează concurs. Serviciul public are 8 angajați, cinci la Evidenta, trei la stare civilă, nu e mare diferența de ce făcea la secretariat.Bonus este o baza de date

  Comentariu by Anonim — 1 iulie 2015 @ 0:45

 6. http://www.google.it/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&cad=rja&uact=8&ved=0CEkQFjAE&url=http%3A%2F%2Fwww.corectnews.com%2Fnode%2F83341%2Fsave%2Fpdf&ei=7MeTVcz7CMywUauWqJgL&usg=AFQjCNHgop_lpfExZQFEaLEbIwvqYTiN5w&bvm=bv.96952980,d.ZGU

  vs.

  https://bazel09.wordpress.com/2015/05/26/aparati-justitia-e-tot-ce-ne-a-mai-ramas/

  Comentariu by nabuco — 1 iulie 2015 @ 14:01

 7. Toate sint cu dispozitii pe 6 luni, nu sint in stare sa dea concurs. Asa cum noua directoare juridica din primarie, tot cu dispozitie, a devenit Rotaru Mihaela, fiica magazionerului-grajdarului Cuibar, facut om de Madama Andrei si de Iorgus, ca multi au pornit pe vremea lor, azi prosper om de afaceri in Vama, linga Boita. Desigur, e pura intimplare… totul e pe merite si pe competente. Cu succes si succesuri la semnaturi.

  Comentariu by Anonim — 1 iulie 2015 @ 19:39

 8. N-o comparati pe Mihaela Rotaru cu Theodora Mazalescu, cea dintâi macar are ceva vechime in primărie.Intre Vadescu si Rotaru pe cine credeți ca a ales Boita?

  Comentariu by Manuk — 1 iulie 2015 @ 20:04

 9. Am citit bine – CONCURS de promovare pentru ocuparea unei functii de conducere. Prin urmare, cine şi ce îi opreşte pe doritori ca să înscrie şi să participe pentru castigarea concursului. Cred că e nejustificată supozitia „post deja ocupat”. De bună seamă, dacă nu vor fi doritori, altii decât cea mentionată, nu văd de ce trebuie să cădem în patima ipocriziei. Mi-aş dori să văd o inflație de candidați şi pe urmă să discutăm de favorizarea unuia ori altuia, dacă se justifică.

  Comentariu by valentin ciuraru — 2 iulie 2015 @ 9:12

 10. @9 Citez tendentios,din cele spuse (recitate?)de d-ta : ” nu văd de ce trebuie să cădem în patima ipocriziei”!!!Mi-am permis sa persiflez fapte, care pentru oameni normali…citeste creduli-uita ca suntem in Romanica ! Am trecut prin astfel de concurs …chiar acolo,chiar stiind cine trebuie sa „castige”(care avea si intrebarile date in prealabil!) si n-au avut incotro si m-au scos pe primul loc la faza „scris”(dintre 18-ingineri si tehnicieni-creduli inscrisi la acel concurs) Macar am castigat un pariu cu seful pentru care lucram atunci ! La faza a doua a venit primarele sa stea de vorba „in particuler” cu fiecare separat…si si-a facut pohta ! Cum cine era primar? http://i.imgur.com/Geajj1i.gifv

  Comentariu by I.S — 2 iulie 2015 @ 13:09

 11. De acord cu IS! Domnule ciuraru esti pe dinafara.Doamna Marga Toader e artista si Teo este pe langa turnatoare si prietena cu fica-sa.Spune-mi dumneata daca copilul meu se înscrie la concurs ce Garanții am ca nu-i da subiectele înainte Teodorei sau ca nu-si face lucrarea de acasa si o schimba.Oricat ar învață unu de prin oraș, fie vorba intre noi, n-are nici o șansa.Sunt doua sau trei variante de raspuns.Daca ar fi douăzeci si ar alege altcineva străin pentru candidat, as mai zice.Dar asa daca i se da dinainte varianta 2 acasa.Iti spun mata ca si-o face de acasa!Ca sa fie corect ar trebui sa ne mutam din România.Prea multă ordinarie.Si 2.; va sa înțelegeti:poate sa se înscrie oricine din primărie, nu dinafara! Promovare in funcția publica inseamna ca teodora a facut doi ani in funcția de conducere pe care o ocupa de șef birou secretariat, chiar daca a fost detașată.Asadar lămurit Valentine? Nu oricine! E doar o smecherie! Nu poate nimeni sa se înscrie dinafara si din primărie daca se înscrie plătește cum
  A facut Mititeasca cu Poptile.Asa ca atenție la ce citim! Si nu-i urez succes domnișoarei.N-are nevoie! Felicitări, uite una care a avut un scop bine stabilit. Si-a ales bine koorul, ce credeți merita sa fii asa? Eu o felicit sincer

  Comentariu by Anonim — 2 iulie 2015 @ 15:44

 12. Pt.9
  Te-am mai rugat, să nu te mai umileşti. Nu vreau să-mi schimb părerea despre tine. Citeşte cu atenţie comentariul 3.

  Comentariu by lucian visa — 2 iulie 2015 @ 16:21

 13. https://bazel09.wordpress.com/2013/05/08/de-ce-se-culca-femeile-cu-seful/

  Comentariu by nabuco — 2 iulie 2015 @ 16:46

 14. Eşti mult mai convingător ca mine !

  Comentariu by lucian visa — 2 iulie 2015 @ 18:31

 15. Nu contest că nu s-au intmplat, ne se întampla ori nu se vor intampla aranjamente, doar ca se pot face multe pentru a securiza concursul. Ca la BAC. Monitorizare video, comisia etc. Şi nu mă pronunț asupra persoanei. Susțin ideea că dacă sunt mai mulți participanți s’ar observa foarte uşor aranjamentul. Dacă va candida singura sa nu vă aşteptați să caştige altul! Ştiu şi metoda utilizătii unor „iepuri”, dar şi acest aranjament se poate observa.
  Sincer vă spun, dacă aş fi suferit la capitolul venituri m-aş fi inscris la concurs. Doritorii faceti-vă curaj şi participați la concurs. Inflația de candidați pune presiune pe comisie şi nu numai !

  Comentariu by valentin ciuraru — 3 iulie 2015 @ 11:14

 16. Dar ce părere ai de faptul că nu s-a publicat pe site-ul mangalia.ro acest concurs ? Doritorii trebuie să se uite obligatoriu pe Replica sau pe acest blog ca să vadă ce posturi sunt scoase la concurs de primărie ?
  De camere nu e nevoie când ai subiectele dinainte.

  Referitor la condiţiile candidatului : studii juridice OK, studii administrative OK, dar de ce studii economice ? Se calculează pe acolo ceva, se contează, se investeşte ? Nu, doar pentru că astea sunt studiile persoanei în cauză. De ce nu medici veterinari, profesori, artişti ? Crezi că ei nu pot verifica actele pentru un buletin ? După asta vechimea pe funcţia publică, exact cum are duduia în cauză.
  Mai trebuia să spună că numele candidatului trebuie să înceapă cu M, iar prenumele cu T şi I.
  De ce să se mai înscrie şi alţii când postul e deja ocupat ?

  Îmi pare rău pentru tine. De când eşti în noul PNL, văd că te-ai contaminat cu virusul de care suferă Sorin Andrei, adică laudă obedientă mincinosului. Mă aşteptam ca odată cu pensionarea ta şi eliberarea de constrângerile locului de muncă, să spui lucrurilor pe nume. Păcat, potenţial aveai.

  Comentariu by lucian visa — 3 iulie 2015 @ 16:09

 17. Concurs prin promovare oameni buni! Cine sa se înscrie? Călin, Ciocănel, Fotin, Stamate, si altii? Faceți putina lumina intre promovare si recrutare!Concursul este blocat pentru cei care nu sunt funcționari publici activi!Chiar v-0a spălat creierul PNL-ul vostru?Explica nea Vali daca dumneata esti contracandidatul Teodorei si predați lucrările, ai posibilitatea sa vezi cand preda lucrarea cate pagini a scris? O sa stai langa cel care hașuteaza spațiile libere?

  Comentariu by Manuk — 3 iulie 2015 @ 16:22

 18. Dumitru Filip care este director la Turism a dat examenul in Stațiuni …nu e o gluma, dupa care a invitat comisia la masa.Presedinte a fost Boita Petrina , secretar Marga Toader.Intamplator sau nu Toader a lăsat dosarul de înscriere pe unde nu trebuia si nu îndeplinea condițiile funcției.Este director? ……Cât despre Teodora cu H, s-a scris odata, a facut rau, a bârfit si a mintit despre colegi fara a avea dreptul sau vreun interes inafara celui de a-i zâmbi șefului.Este adevarat ca este in consiliul de administrație al spitalului, o înlocuiește pe Turcu Cristina care a demisionat.Castiga bani din proiectele europene, firma tatălui are un contract mai mare decat salariul primarului.E foarte buna prietena cu Emmanuelle Budurescu si cu economicul, ca nu prea avem nume pe acolo.Achizitii si buget cam asta poate facilita pentru firma prietenului ei.Ca sa închizi ochii la atâtea si vorba aia, altii mor de foame in Primaria aia, ceva nu-i lucru curat.

  Comentariu by Manuk — 3 iulie 2015 @ 16:40

 19. Poate comisia a flămânzit punând atâtea întrebări lui Filip. Nu trebuia să le dea cineva de mâncare ?

  M-ai făcut să râd din greu cu apelativul Emmanuelle. De multe ori pe blog am găsit expresii de tip jos pălăria. Mă mulţumesc că existaţi şi comentaţi.

  Comentariu by lucian visa — 3 iulie 2015 @ 17:31

 20. Same here!

  Comentariu by Manuk — 3 iulie 2015 @ 17:36

 21. Habar n-aveti. P. Boita a fost inlocuita din toate comisiile de concurs dar si din cele de licitatii, iar la singura comisie unde a fost presedinta si a candidat Adriana Capraru i-a dat 4,8 si se aude ca prea bne nu i-a fost.

  Comentariu by MIKI — 3 iulie 2015 @ 17:54

 22. La Filip Dumitru a fost!!!Ciocul mic!

  Comentariu by Manuk — 3 iulie 2015 @ 18:09

 23. O sa mori cu cioc cu tot NU, NU NU a fost inlocuita

  Comentariu by MIKI — 3 iulie 2015 @ 18:53

 24. Bravo 11, bine punctat. Misto chestia cu teodora, marga toader-soacra lu piciu si fisa lu toader-nevasta lu piciu si preferata lu tusac. Probabil se pregateste sa o aduca din nou in primarie. Buna asta, e de urmarit. Atit doar ca tipa e impertinenta, proasta si analfabeta. Adica nevasta de interlop. Circula o anecdota cu ea prin primarie, din pacate, adevarata:Pe vremea preferatului tusac, caruia si ea si maica-sa ii lingeau urmele, inainte ca Imparatul Rosu sa fie demis si micuta interloapa sa ia drumu constantei, scria in referate PULICITAR, in loc de publicitar. Misto!

  Comentariu by Anonim — 3 iulie 2015 @ 18:53

 25. frumos lucrat

  Comentariu by MIKI — 3 iulie 2015 @ 19:03

 26. Eu zic ca minti MIKI,daca n-am dreptate dovedește.Stii mailul domnului visa? Trimite-i comisia aia s-o vedem si noi.Dar SA MORI TU ca nu era necesar sa ne spui ca a fost in toate comisiile de licitație! Puța, data viitoare citeste cu atenție ca discutam despre altceva.Iar oleaca di leje știm si noi .Cine făcuse ingineria era Soacra lui Piciu de la resurse.Eu am amintit doar comisia. Daca gresesc, dau o bere daca nu dai tu un gulaș?

  Comentariu by Manuk — 3 iulie 2015 @ 19:13

 27. Nici Teodora nu e departe de PULICITAR, ea vrea sa stampileze PULETINE de identitate

  Comentariu by 11 — 3 iulie 2015 @ 19:16

 28. Oameni buni, pina la urma ce se intimpla in primarie? Bai numitule, tie nu ti-e jena cind citesti si vezi ce spun oamenii despre tine- ca stim ca citesti? Ce-i acolo, Hanu Ielelor? Atunci afiseaza pe usa in loc de program cu publicul, tarife la public. Nu ti-e rusine sa umilesti si persoanele serioase, cite mai sint si cite mai rezista, care au nevoie de un loc de munca si un salariu?

  Comentariu by Anonim — 3 iulie 2015 @ 19:45

 29. Deci se traieste si bine la primarie, in anumite conditii, evident…
  Teo salariu sef, proiecte europene, consilii administratie, contracte tata, contracte iubi…
  Emmanuelle salariu sef, proiecte europene, bonus- apartament la ANL… da stiti de ce? Se plingea la primar ca nu-i ajung ….banii, dupa ce plateste chiria (ce sa-i faci, Emma, se mai aude prin usa si tu esti iubita maxim pentru caracter).
  E bine, da pentru de-astea……………

  Comentariu by Anonim — 3 iulie 2015 @ 20:27

 30. Emmanuelle e vinovata ca desfinteaza ADPP ul.i-a pus o vorba buna lui Catalin ca ”n-a stat”!Vama veche câte păcate știe…..Deviind de la subiect, cei care-au prins vremurile Emmanuelle .. Ea era foarte frumoasa si alegea mai bine.

  Comentariu by Grigorie de la primărie — 3 iulie 2015 @ 20:43

 31. Măi băieți, nu caut coarne și nici nu țin cu ursul ! NU de asta am intrat în discuții, ci mai mult pentru a cere celor care doresc respectiva funcție să participe. Știți bine că legea a fost croită după chipul și asemănarea politicienilor, prin urmare, nu trebuie să vă mire deloc CONDIȚIILE, care sunt copiate mot a mot din 188/art 57 alineatele ! Sunt convins că unii nu știu să facă diferența între masterat și postuniversitare, prima fiind completare iar cea dea doua peste completare… în limbajul celor de la învățământ. De curiozitate intrați pe lege/articol și veți vedea că autoritatea cere exact ce scrie acolo, nici mai mult nici mai puțin. Respectă inclusiv publicitatea !
  Ca idee…la specializarea administrația publică se fac științele care îi stau pe limbă lui nentu’ Vișa ; juridice, economice și administrațive, deci nimic ieșit din comun, de aia urmează și respectiva liniuță 😉 . Că_i vin croite ca unei manechine condițiile cerute, respectivei domnișoare, sper să fie doar o simplă coincidență !
  Imposibil ca_n primărie să nu fie și alții care să îndeplinească condițiile cerute. Totodată, la cât de multe face DNA în ultima perioadă mi-e că nu-i arde nimănui să se cazeze la beciul domnesc. În urmă cu trei săptămâni s-a cazat la beciul domnesc, pentru 4 ani, procuror Anghel(o ea) de la parchetul ICCJ, cea care a mătrășit/trantit un examen la INM !

  Comentariu by valentin ciuraru — 4 iulie 2015 @ 1:07

 32. http://i.imgur.com/XSOa75K.jpg

  Comentariu by I.S — 4 iulie 2015 @ 11:38

 33. 33. Din pacate, esti chiar bou! De ce nu te angajezi si tu la primarie, gaseste articolul si liniuta din lege si du-te cu ele la colegul de partid Radu. La prima manifestare in piata, o sa duci coroana la monument linga Teodora si Griguta in costum national, si o sa va trageti in poza.

  Comentariu by Anonim — 4 iulie 2015 @ 12:28

 34. Las-o jos ca măcăne! Ia documentează-te ce s-a întâmplat cu ultimul care s-a înscris pe un post cu dedicatie? Nu țin cu ursu, se potriveste.mor…mor…mor.De la Teodora a învățat Emmanuelle sa se plângă ca nu-i ajung banii.Tot poporul știe nu numai ca nu merita funcția aia. Valentine tu esti ipocrit!Stii foarte bine ca nimeni nu se va înscrie pe postul ala din primărie. Daca nu era scos cu dedicatie pentru Teodora era scos prin recrutare.Dar era mai periculos.Pentru ca este important pentru alegeri, e foarte usor.Task-urile sunt putine.Starea civilă funcționează singura si fara șef. Evidenta are patru angajați si de munca va fi inainte de alegeri.Scopul principal este sa blocheze activitatea eliberării de cărți de identitate fara sa gândească ca cei care au ci valabile sunt dezamagiti de tot ce se întâmpla in primărie, de tot ce nu se întâmpla in oraș, de angajații la care nu le mai ajungi cu prajina la …buzunar.Lasand ipocrizia deoparte compara activitatea profesională, experiența ci capacitatea intelectuala a Lucicai Cazan cu Theodora Ursu Mazalescu, poti compara 0 cu + infinit?Cine a adus biroul de pasapoarte la Mangalia? Nu ne contrazicem, nici nu ma interesează ca esti coleg de partid cu ea.Nu stiu daca a avut si alte medode de a si asigura încrederea, dar si-a câștigat-o sapând.Si prima groapă va fi a ei! Ligusirea este atributul celor care nu se pot evidentia prin cunostinte.

  Comentariu by Pt31 — 4 iulie 2015 @ 12:51

 35. Am o rugaminte: Emy Ileana Budurescu a venit in
  Mangalia in 2012 de la Cernavodă.Ca sa primească un ANL, trebuia sa depuna cererea in 2014, pâna atunci n-a fost pe lista.M-am interesat.Eu astept din 2011.Am studii superioare, doi copii.Punctajul meu este mai mare ca al ei.Poate cineva sa-mi spună cum l-a luat? Nu se respecta o lista care trebuia sa intre in Consiliu?Am vorbit cu unul din consilieri si nu-si aduce aminte ca a votat un proiect de hotarâre cu aceasta lista la zi. Nu vreau sa fac rau la nimeni dar daca cineva poate sa-mi spună numărul si data dosarului ei vom depune plangere.Ne-am saturat de aranjamente

  Comentariu by Alexandra — 4 iulie 2015 @ 13:53

 36. „Nu suferim la capitolul :venituri”…Pai dati-i dracului inapoi ,daca nu va aduc…fericirea ! Si daca tot i-ati(i-am) criticat p-astia ai lui Ponta,iata ca nu mai era nevoie.dar afirmatiile din postarile de pe aici,ne conving de „amalgamul” de ipocrizie de la putere si opozitie…sau de ce nu -la puterea locala…indiferent de culoare politica ! Mihai Gâdea a declarat: “Noi întotdeauna l-am susţinut pe Victor Ponta, chiar şi când nu primeam telefoane să-l lăudăm, îl lăudam din proprie iniţiativă. Dar ceea ce face el acum ne jigneşte profund. Cum adică să ne ofere bani şi să ni-i mai dea şi înainte să prestăm, dar ce, suntem noi, curve? Am vorbit şi cu Mircea Badea, şi cu Mugur Ciuvică, şi cu Dana Grecu şi Radu Tudor, toţi erau foarte indignaţi şi pe bună dreptate. Noi, cei de la Antena 3, am pupat în cur numai din convingere, întotdeauna, nu ne-au trebuit bani.” Etica a ajuns la o intersectie…iar pentru unii e bine si pe acolo…si pe acolo !

  Comentariu by I.S — 4 iulie 2015 @ 13:58

 37. Ptr.35. Alexandra: nu-ti va spune nimeni nimic concret, le e frica ptr ca sint facaturi- numere date de unde trebuie si cind trebuie, s.a.m.d. Da, trebuie o plingere penala ptr abuz in serviciu, ca sa inteleaga toti sefii si sefele din primarie care semneaza referate ilegale la comanda, ptr ca asa primesc ordine, ca nu se poate face asa la nesfirsit,batindu-ti joc de oameni si de lege, numai ptr a-ti pastra functiile, salariile de sefi, privilegiile si sporurile uriase din bani publici.

  Comentariu by Anonim — 4 iulie 2015 @ 15:18

 38. Ai dreptate, aşa trebuie procedat. Actele le vor cere anchetatorii.

  Comentariu by lucian visa — 4 iulie 2015 @ 16:25

 39. Dacă fac plângere penală, se poate verifica? Asta imi spune toată lumea sa vorbesc cu consilierii.Ca să aibă contract trebuia să voteze consiliul lista si in alt proiect repartiția.M-am uitat la toate înregistrările.Dacă se dau asa si ne muta peste noapte asteptam degeaba. Muncesc, platesc o chirie, numai ca doamna respectivă nu merită înaintea mea sau a altora.Eu si familia mea plătim taxe aici.Trimite-ti-mi măcar adresa Bl si Ap, anonim, vă rog mult

  Comentariu by Alexandra — 4 iulie 2015 @ 16:26

 40. În CL nu s-a votat nimic în acest sens. Am urmărit şi eu toate şedinţele.

  Vă rog s-o ajutăm pe Alexandra şi să-i oferim amănuntele cerute. Le puteţi trimite pe adresa mea de email lucian.visa@gmail.com cu promisiunea certă că nu voi face public datele destinatarului.
  Trebuie să spargem acest sistem malefic din administraţia Mangaliei.

  Comentariu by lucian visa — 4 iulie 2015 @ 17:59

 41. Dacă tot vrei sa verifici legalitatea acordării unui spațiu din fondul locativ de stat către Budurescu Emi, totul are la baza documente false.
  Verificați declarația sa de avere și veți constata că este proprietar a unui apartament în Cernavodă, nu mai vorbim de autoturisme și terenuri.
  Nu o mai plângeți pe EMMANUEL cum bine a denumit-o un antecomentator, favorurile de toate timpurile pe care le face nu pot fi nerespectate.

  Comentariu by pt. Alexandra — 4 iulie 2015 @ 18:04

 42. Totuşi orice plângere trebuie să plece de la certitudini.

  Comentariu by lucian visa — 4 iulie 2015 @ 18:11

 43. Dl.Visa, dumneata ești un tip meticulos, o simplă verificare pe internet te duce la datele respective, vis a vis de Budurescu, întrebarea este una singură, primăria putea sa aloce o locuință din fonduri ANL, unei persoane ce are deja locuință ?

  Comentariu by Dl. Visa — 4 iulie 2015 @ 18:19

 44. daca a lucrat la primarie cum se aude trebuie sa aiba o declaratie de avere pe undeva pe siteul primariei cernavoda.

  Comentariu by anonim — 4 iulie 2015 @ 20:34

 45. Ia scrie pe Google Emy Ileana Budurescu Cernavoda Hansa

  Comentariu by Grigoraș de prin oraș — 4 iulie 2015 @ 22:01

 46. Ce-i verisoară ți-a intrat soarele-n nuri? Veniși pi la noi? Cu ce ocazie? Îți lipseste vreun i? Poate-ți lipsește si I-ul și Q-ul

  Comentariu by Grigoraș de prin oraș — 4 iulie 2015 @ 22:06

 47. Daca Emi a primit o locuinta de serviciu, sigur nu este locuinta ANL. Nu putea sa primeasca locuinta ANL deoarece locuintele ANL se repartizeaza in baza listei de prioritati. De curand, in penultima sedinta de consiliu, d-na consilier Cirlan spunea ca s-au dat Primariei 2 locuinte de serviciu (s-a schimbat statutul din locuinta in locuinta de serviciu).Cred ca acestea sunt in blocurile verzi de langa Cucoranu care nu sunt ANL-uri. Pentru o locuinta de serviciu nu este nevoie de repartitie aprobata in Consiliul Local. Primaria da locuintele de serviciu angajatilor. Probabil Emi era singura angajata a Primariei care statea cu chirie. Asta daca este adevarat ca a primit o locuinta de serviciu.

  Comentariu by illy — 5 iulie 2015 @ 0:43

 48. Nu stiu dacă a aprobat consiliul local(cum spune 47), dacă da, măcar sa vedem hotărârea si referatul care a stat la baza inițierii proiectului.1. Primăria nu poate declara locuințe de serviciu din fondul existent ci le construiește cu acest statut.( vezi legea 114/1996). 2. In cazul in care municipalitatea ar deține aceste locuințe de serviciu ele trebuie clar aprobate in
  Consiliul Local impreuna cu un regulament de atribuire.Pot fi date Spitalului, jandarmeriei, poliției…dar Primaria sa dea primariei n-am mai auzit!Daca se face o plangere pe aceasta atribuire de locuința si doamna angajata primariei are Contract de închiriere, cel care a semnat răspunde!Contractul încheiat fara hotărâre de consiliu este ilegal.Acest proiect de hotarâre se analizează de către consilieri dupa ce au analizat TOATE cererile de locuința. Si nu se poate repartiza O SINGURĂ locuința!
  &&Art. 51. împarte locuinţele de serviciu în două categorii (după sursa finanţării), cu regimuri juridice diferite: locuinţe existente (cele care aveau destinaţia de locuinţe de serviciu la data intrării în vigoare a legii) şi locuinţe noi.
  Condiţiile şi durata de închiriere vor fi stipulate în contractul de închiriere încheiat între părţile contractante, accesoriu la contractul de muncă.&&In concluzie, municipiul Mangalia nu are in fondul locativ locuințe de serviciu. Asta ca să inteleaga si domnul de comentariul 13!Doamna Budurescu nu are locuința de serviciu!Consiliul local nu aprobat o alta repartitie.Atunci ce se întâmpla? ……………………………………………….Felicitari Lucian Visa pentru inițiativa de a o ajuta pe Alexandra.Nu te lăsa intimidat, interventiile de genul(13) nu fac decât sa demonstreze ca oamenii citesc si apreciază, inclusiv ei.

  Comentariu by Pt.Alexandra — 5 iulie 2015 @ 0:55

 49. Vorbesti prostii 47! Dacă tu ai făcut referatul, ai încurcat-o

  Comentariu by Manuk — 5 iulie 2015 @ 1:04

 50. Pt 47:Dacă taceai filozoafo/ule era mai bine.Pute prostia si nepriceperea in voi.Cum vă ține stimato/stimate acolo? Fato, locuințele se clasifică, nu v-a dat asta la examen?Se poate schimba statutul unor locuințe din fondul locativ existent doar in situații de urgență( calamitați etc).A lovit-o vreo calamitate pe colega voastră?Muuuuulte..Pune-ți mâna pe carte si după pe..mouse.Prostie mai mare ca a ta n-am mai citit: era singura care stătea cu chirie, ai verificat la muzeu, la biblioteca, social, Adpp, jandarmerie, spital, etc?Care este motivul pentru care n-ai considerat necesar să recomanzi pentru Jandarmerie să zic.Rusine să vă fie.Trimite-ti-o pe colega voastră la prima casă nu pe biata femeie.Alexandro tata, muta-ți gându că mai ai de așteptat.Să vă pretați la asa ceva, foame mai sunteți .Cică pe Emoasa a Introdus-o la Mangalia chiar Stroe.De ce nu i-o fi luat si-o casă?

  Comentariu by Grigorie de la primărie — 5 iulie 2015 @ 6:52

 51. Alexandra .. o veste buna , s-a inventat munca. Daca esti Alexandra de la primarie nu se pune , primesti ANL.

  Comentariu by Adrian — 5 iulie 2015 @ 21:34

 52. Se aude ca Mihaela Andrei a primit dispozitie pentru director executiv adjunct la urbanism. Peste cateva luni vom auzi de examen de promovare pentru acest post, ca la Mazaleasca. Enache este cu dispozitie pe locul lui Calota care a plecat iar Mihaela era singura care putea face fata unui astfel de post. Ce studii are, stie cineva?

  Comentariu by Vipera cu elice — 6 iulie 2015 @ 8:31

 53. Felicitări pentru inițiativă de a o sprijini pe Alexandra în demersul ei locativ, chiar dacă este un sprijin doar virtual.

  Comentariu by Pentru Dl. VISA — 6 iulie 2015 @ 8:05

 54. Asta de mai sus nu e restrictionat pentru exprimare indecenta? Totusi nu suntem pe maidan.

  Comentariu by Anonim — 6 iulie 2015 @ 16:10

 55. L-am restricţionat şi am şters comentariul. Acum am ajuns pe calculator.

  Pt.53
  Mihaela Andrei se pricepe la toate. Ştirea cu urbanismul e confirmată.

  Comentariu by lucian visa — 6 iulie 2015 @ 16:37

 56. Probabil este suficient sa semneze. Observ ca pentru a da concurs la urbanism trebuie sa ai vechime in inginerie civila. Ca sa fii sef la urbanism nu conteaza cata vechime ai si nici in ce meserie. Incredibil !!

  Comentariu by Vipera cu elice — 6 iulie 2015 @ 16:59

 57. Ptr.53. E biolog. Pina la 14.00 o gasesti la policljnica, la recoltari.
  Dar ia salariu si de la primarie , norma intreaga plus 740 lei pe luna spor ca politist local.

  Comentariu by Anonim — 6 iulie 2015 @ 17:40

 58. Nimeni nu e perfect.

  Comentariu by lucian visa — 6 iulie 2015 @ 17:42

 59. sau e prea perfect si da pe dinafara.

  Comentariu by anonim — 6 iulie 2015 @ 18:13

 60. Eu zic sa ii facem cont Alexandrei pe facebook „ANL ul ALEXANDREI”
  Alexandra tu mai crezi in Mos Gerila
  Va rog frumos cand o sa se rezolve ANL ul postati un articol mare pe blog
  Alexandra crezi ca daca vine alt primar iti va da ANL ?
  Cauta alte solutii toti sunt pe interes inclusiv Visa

  Comentariu by Anonim — 6 iulie 2015 @ 21:48

 61. Trebuie totusi sa o admirati pe Mihaela. Pe vremea lui Tusac a ajuns director la Politia Locala. Sa il convingi pe Tusac ca meriti sa fii director, era o treaba grea. Sa vii duoa alegeri defiland cu Iorgus de brat si sa te numeasca Raducu director adjunct la Urbanism…ce, nu e reusita asta? Chiar unicat! Brava la tine, Mihaela!

  Comentariu by Anonim — 6 iulie 2015 @ 22:15

 62. Cand esti prietena cu mana dreapta a lui Radu, adica Didi, esti de incredere. Sunt si alti angajati la urbanism vechi, care stiu meserie, dar mai mult ca sigur nu i-a vrut. Faptul ca au lucrat cu Iorgus nu e pe placul lui Radu; are o singura idee si fixa.

  Comentariu by Vipera cu elice — 6 iulie 2015 @ 22:45

 63. Dacă ar avea numai o singură idee fixă, ar fi bine.

  Comentariu by lucian visa — 7 iulie 2015 @ 17:09

 64. … mda, cum bine spuneti, are multe idei fixe dar proaste.

  Comentariu by Vipera cu elice — 7 iulie 2015 @ 17:22

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress