Mangalia – politica locală

29 iunie 2015

Medicul Niculescu, cercetat pentru luare de mită: „Nu eram acolo când s-a întâmplat asta”

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 17:43

Medicul Ion Niculescu, din cadrul Spitalului Municipal Mangalia este cercetat pentru luare de mită.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, asistenta Marcela Alexoiu era pregătită pentru a primi suma de 350 de euro, care urma să-i fie înmânată medicului Niculescu, pentru o operaţie de cezariană.

Flagrantul a fost organizat vineri, 26 iunie. Medicul şi asistenta au fost reţinuţi, însă judecătorii au decis ca ei să fie cercetaţi sub control judiciar.

Ce spune medicul acuzat?

„Nu eram acolo când s-a întâmplat asta. Nu vreau să spun prea multe, că mi-e frică, să nu vorbesc ceva și să fie interpretat. N-am fost nici măcar în clădire, am fost în Mangalia, dar nu în clădire. Nu știu de ce se întâmplă, n-are rost să arunc vina pe cineva. N-am nici o legătură. Trăiesc o așa dramă, că nici nu vă imaginați. Gravida este din Băneasa, nici măcar nu a fost pacienta mea. A venit să nască la termen, am internat-o. Sper să se termine bine! N-am luat legătura cu asistenta, nu știu ce spune ea“, a declarat, pentru Replica, Ion Niculescu.

Replica 29.06.2015

6 Comments

 1. Articolul are lacune, spune ca asistenta era pregatita sa primeasca suma de bani. Ce si-a pus rochie de ocazie, accesorii Cartier?Flagrant este cand ti -a gasit banii in buzunar si aveau inscriptionare, la fel si alte sume care sunt gasite la locul de munca fara justificare.Iar doctorul o da si el in bara.Cand ai o sectie de paciente, cum de stii cine este reclamanta? El nu era in spital , era la Mangalia. Era in afara programului?

  Comentariu by Anonim — 29 iunie 2015 @ 20:43

 2. toata mangalia stie de acest escroc ca te lasa sa mori cu copilul in burta daca nu i dai spaga.un jeg de om.a nenorocit o gramada de femei si multe au pierdut sarcina ca nu au avut de unde sa-i dea lui nenorocitul asta spaga.sa putrezesti in puscarie hotule.ai clinici private si o gramada de afaceri.ai furat pe rupte si te pretezi si acum la 300 eoro de la o amarata care vrea sa si nasca pruncul.

  Comentariu by anonim — 1 iulie 2015 @ 18:48

 3. Ai grijă la limbaj, poţi scrie civilizat ideile tale. Nu mă obliga să te restricţionez.

  Comentariu by lucian visa — 1 iulie 2015 @ 19:02

 4. Nu sunt avocatul apararii dr. Niculescu, dar sunt femei care au pierdut sarcini platind sume considerabile si la Euromaterna. Situatiile nu sunt comparabile. Aici vorbim de fenomenul larg raspandit ” spaga”. Poate stie cineva ce origini are acest cuvant , ca romanesc nu prea pare.

  Comentariu by Anonim — 1 iulie 2015 @ 19:55

 5. Sunt lucruri diferite. Nu e vorba despre competenţa doctorului Niculescu, ci despre şpagă.

  http://www.replicaonline.ro/medicul-ginecolog-ion-niculescu-de-la-spitalul-din-mangalia-ramane-sub-conctrol-judiciar-229373/

  Comentariu by lucian visa — 2 iulie 2015 @ 17:16

 6. Medicul Niculescu, cercetat pentru luare de mită: „Nu eram acolo când s-a întâmplat asta” « Mangalia – politica locală

  Comentariu by eleaf gs air coil — 9 septembrie 2016 @ 18:04

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress