Mangalia – politica locală

26 iunie 2015

Nimeni nu se încumetă. Situaţie incredibilă: Alegeri la PSD Constanţa, fără candidaţi!

Filed under: PSD — lucian visa @ 17:28

Partidul Social Democrat trece prin cele mai grele momente din existenţa sa: zeci de lideri de partid s-au trezit „scuturaţi” de DNA, iar însuşi preşedintele, Victor Ponta, se află în atenţia procurorilor, împreună cu bunul său prieten Sebastian Ghiţă, la care se adaugă cumnatul premierului. Colac peste pupăză, preşedintele PSD şi-a scrântit piciorul, aşa că s-a operat în Turcia, iar momentan se află tot peste hotare, la recuperări. Nici în teritoriu situaţia nu este mai strălucită, primarii PSD plângându-se că sunt prigoniţi de autorităţile statului, prin urmare, din punctul lor de vedere, nici nu mai contează cine conduce partidul. De altfel, la Constanţa, Organizaţia Judeţeană se pregăteşte de alegeri, pe data de 29 iunie, însă nimeni nu doreşte să candideze! Preşedintele interimar, senatorul Nicolae Moga, refuză să discute pe tema partidului, afirmând că singura lui misiune, de la preluarea conducerii organizaţiei PSD Constanţa şi până în prezent, a fost aceea de a organiza alegeri interne. Nu mai vrea să fie preşedinte, şi nici nu ştie cine îi va lua locul. Cu siguranţă, mai afirmă Moga, singura persoană care a anunţat că vrea să candideze, nu poate face acest lucru! „Nicuşor Constantinescu nu poate candida, pentru că a fost suspendat din calitatea de membru de partid”, afirmă Nicolae Moga. În ceea ce-l priveşte pe Cristinel Dragomir, acesta va candida pentru încă un mandat de secretar executiv al PSD Constanţa. „Pentru preşedinte, nu s-a înscris deocamdată nimeni, dar cine doreşte, o poate face şi în timpul Conferinţei de alegeri”.

Alexandra ANTON, replica 26.06.2015

3 Comments

 1. Dacă nu poți „scăpa” de ăștia … închde-l !!!

  Comentariu by Hâtru — 27 iunie 2015 @ 13:57

 2. http://www.replicaonline.ro/lovitura-grea-pentru-nicusor-constantinescu-felix-stroe-preia-sefia-psd-constanta-228827/
  🙁 ?
  http://www.replicaonline.ro/liliana-minca-premierul-victor-ponta-ar-trebui-sa-isi-dea-demisia-228724/
  🙂 !

  Comentariu by nabuco — 29 iunie 2015 @ 14:40

 3. Se vor clarifica lucrurile si la PSD Mangalia, curand, foarte curand. Urmeaza transferuri pt Champions League, cei transferati in sezonul trecut din divizia B(pdl), vor juca in B….

  Comentariu by Eu — 30 iunie 2015 @ 0:07

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress