Mangalia – politica locală

23 iunie 2015

Mandatul lui Constantinescu a expirat. Laura Codruţa Kovesi caută procuror-şef pentru DNA Constanţa

Filed under: Ştiri naţionale — lucian visa @ 18:17

Procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, a dat aviz favorabil pentru declanşarea procedurii specifice necesare în vederea ocupării postului vacant de procuror-şef al Serviciului Teritorial Constanţa. Scaunul a fost ocupat, până la data de 19 iunie, de Sorin Constantinescu, primul mandat al acestuia expirând la finele săptămânii trecute.

Procurorii care doresc să-şi depună candidatura se pot înscrie, până la data de 29 iunie, ora 16.00, la cabinetul procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Conform datelor oficiale, procedura de numire a procurorilor în funcţiile de conducere este reglementată prin Regulamentul privind transferul şi detaşarea judecătorilor şi procurorilor, delegarea judecătorilor, numirea judecătorilor şi a procurorilor în alte funcţii de conducere, precum şi numirea judecătorilor în funcţia de procuror şi a procurorilor în funcţia de judecător. Cererea va fi însoţită de un Curriculum Vitae, un proiect privind exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere pentru care candidează, zece lucrări întocmite de candidat în compartimentele în care şi-a desfăşurat activitatea şi orice alte înscrisuri considerate relevante.

După consultarea colectivului de procurori, cu respectarea confidenţialităţii opţiunilor şi a avizului consultativ al Colegiului de conducere, procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie înaintează propunerea de numire în funcţiile de conducere vacante Consiliului Superior al Magistraturii.

Sorin Constantinescu mai are voie să conducă DNA Constanţa pentru un singur mandat. Acesta este, în prezent, delegat în funcţie, în perioada 19 iunie – 18 decembrie.

Ionuţ ZAGONEANU, Ziua de Constanţa 23.06.2015

7 Comments

 1. Ar fi cazul de un nou şef din afara judeţului. E mult de muncă la Mangalia.

  Comentariu by lucian visa — 23 iunie 2015 @ 18:18

 2. o tara de turnatori sunteti
  sa ii moara capra vecinului
  nu ati facut nimic pentru tara asta
  o sa muriti niste anonimi si numele vostru va disparea in neant
  o generatie care a omorat un mos si o baba ca sa puteti fura
  ati furat libertatea romanilor, ati furat codri, plajele, apele si aeru.

  Farfuridi (Visa) iscaleste o si trimite o anonima sesizarea la DNA

  va meritati soarta toti

  Comentariu by vama veche — 24 iunie 2015 @ 16:41

 3. ce tie nu iti place atltuia nu ii dori

  alo DNA dar Visa cum are spatiu comercial la KM 0 (cumva ca a fost CONSILIER LOCAL)

  EU DE CE NU AM !!!!!
  ar trebui vechiul consiliu local sa fie acuzat de subminarea economiei nationale din turism se faceau miliarde la buget acum se face gaura

  nu va plac controalele de la ANAF pentru ca FURATI

  Comentariu by by RM — 24 iunie 2015 @ 16:48

 4. Pt.2
  După cum vede eu îmi asum tot ce scriu. Nu sunt un golan ca tine, nu din Vamă, ci din Constanţa. Până acum n-am făcut nicio plângere la DNA. Eu scriu doar despre anomaliile administraţiei publice locale. Lumea trebuie să fie informată în momentul când va vota.
  Pt.3
  La mine s-a făcut o anchetă penală. Actele le-am făcut publice şi atunci cei normali la cap au încetat să mai facă referire la acest lucru. Dacă era ceva în neregulă, Tusac în primul rând şi apoi mincinosu ar fi acţionat. Există mulţi oameni în Mangalia, din păcate pentru golani ca voi, care nu pot fi şantajaţi. Eu sunt unul dintre aceştia. Cred sincer că locuitorii acestui oraş nu sunt morţi şi la anul vă vor băga, prin vot, în pântecele mamelor voastre.

  Comentariu by lucian visa — 24 iunie 2015 @ 19:09

 5. ptr. 3:
  Tu nu ai pentru că nu ai muncit. Şi nici ai tăi nu au muncit ca tu să poţi avea.
  Spaţiul la care faci referire este făcut cu acte în regulă.
  În general cine nu merită nu are.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 24 iunie 2015 @ 22:48

 6. https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Golaniada

  Comentariu by golan — 25 iunie 2015 @ 19:41

 7. Golanii noştri n-au nicio legătură cu aceia din articol. Ei nu luptă pentru binele nostru, ei „luptă” pentru grupul lor de hiene. Bani să iasă.

  Comentariu by lucian visa — 25 iunie 2015 @ 19:50

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress