Mangalia – politica locală

18 iunie 2015

Surse. Paul Foleanu, candidatul PSD la Primăria Mangalia?

Filed under: PSD — lucian visa @ 17:32

UNPR nu ştie încă în ce fel va juca la alegerile locale din 2016. Mai exact, nu îi este clar dacă va merge singurel în cursa pentru mandatele de primar, de consilier local şi judeţean sau dacă, din contră, va merge la braţ cu partenerul său, PSD-ul. În eventualitatea în care va intra singur în competiţie, va avea candidaţi în aproape toate localităţile din judeţul Constanţa. Foarte probabil, şi pentru Primăria municipiului Constanţa, iar în acest sens amintim că deputatul UNPR Florin Gheorghe declara, la începutul lunii mai, că a intrat în politică animat de un singur gând, acela de a fi primarul Constanţei. „Nu fac un secret din faptul că, în 1998, am intrat cu un singur gând în politică: să fiu primarul Constanţei. Deci, este posibil să candidez la alegerile locale din 2016“, mărturisea Florin Gheorghe pe 8 mai, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa.

Potrivit unor surse, dacă în contextul alegerilor locale din 2016 PSD şi UNPR vor avea candidaţi comuni, localităţile unde cele două formaţiuni intenţionează neapărat să obţină fotoliul de primar sunt Năvodari, Mangalia, Negru Vodă, Castelu, Saraiu, Cogealac. Conform acestor surse, UNPR îşi doreşte chiar ca actualii primari din Castelu (Nicolae Anghel), Cogealac (Gigi Alexa) şi Saraiu (Dorinela Irimia) să fie susţinuţi inclusiv de PSD în eventualitatea unei colaborări între cele două partide.

Social-democratul Ion Nicolin, primarul oraşului Negru Vodă, nu şi-ar mai dori, se pare, o nouă candidatură. Cât despre Mangalia, acolo unde, în plan politic, lucrurile au fost întotdeauna extrem de tensionate – fapt transpus la nivelul administraţiei publice locale, multe dintre proiectele Consiliului Local Municipal trenând tocmai din cauza acestor tensiuni – conform aceloraşi surse, candidatul preferat este Paul Foleanu, fost democrat-liberal. Fostul director al societăţii Neptun-Olimp şi om de încredere al fostului primar şi, de asemenea, fost deputat Zanfir Iorguş, a fost, ani buni, unul dintre cei mai vocali contestatari ai Partidului Social Democrat. În urmă cu câteva luni însă, atât Foleanu, cât şi ceilalţi consilieri PDL din Consiliul Local Mangalia au făcut gestul „schimbării la faţă“ şi au trecut, fără mari procese de conştiinţă, la PSD. UNPR nu ar avea o problemă cu posibila candidatură a lui Foleanu la mandatul de primar al municipiului Mangalia, considerând, din contră, că era momentul pentru ca Zanfir Iorguş să facă un pas înapoi.

Ada Codău, Ziua de Constanţa 18.06.2015

21 Comments

 1. Atâta timp cât unul din noii vicepreşedinţii ai PSD Mangalia votează necondiţionat cu proiectele mincinosului în CL, totul pare cam blat.

  Comentariu by lucian visa — 18 iunie 2015 @ 17:54

 2. „Fofo”, creatura nascuta la Tusac si crescuta de Iorgus.
  Ce inseamna asta : un hot ordinar, si un pericol public pentru Mangalia.
  Unde a muncit, a distrus si a furat.

  Foleanu, NU !
  Foleanu nicidata !
  Foleanu, la Porta Alba !

  Comentariu by Tuif — 18 iunie 2015 @ 18:26

 3. Dovedeşte distrugerile şi hoţiile ! Măcar ceva argumente pertinente.

  Comentariu by lucian visa — 18 iunie 2015 @ 18:29

 4. Iar din partea PNL candidat pentru primarie va fi Teodora Mazalescu. Este cea mai potrivita, avand experienta si priceperea de partea sa.

  Comentariu by dan poenaru — 18 iunie 2015 @ 19:14

 5. Stati linistiti oameni buni … Nu va fi Foleanu candidatul din partea PSD . Aveți putina rabdare si veți vedea . Va fi o surpriza pt toată lumea … Una frumoasa si eficienta .

  Comentariu by PSD — 18 iunie 2015 @ 19:38

 6. Lucian, dovezile vor iesi la timpul potrivit.
  Asteptam alegerile !

  Comentariu by Tuif — 18 iunie 2015 @ 20:45

 7. Ciobanel este cel mai potrivit pentru primar.Are vechime in partid si experinta in administratie.

  Comentariu by PSD — 18 iunie 2015 @ 21:09

 8. mai bine maganu ca e vice si oricum el conduce primaria cu boita

  Comentariu by gogu — 18 iunie 2015 @ 21:11

 9. Dar de ce trebuie sa fie activ intr-un partid? Si apoi daca vorbiti de vechime in administratie aduceti-l pe Iorgus, ca are state vechi ! O sa alegem pana o sa culegem ce-am semanat .

  Comentariu by Anonim — 18 iunie 2015 @ 21:41

 10. Nu va mai agitati, cel mai frumos, vrednic si cinstit personaj este Radu Cristian!!!!
  Pe el il vom vota cu toți pentru ca nu a facut nimic in oraș.
  Nu riscam sa votam pe alți, ce-i in mâna nu-i minciuna.

  Comentariu by Relu — 19 iunie 2015 @ 8:35

 11. Deviind de la subiect, domnule Radu pe Ilie Marius de ce-l tii pe langa tine? Jacmaneste femeile din piața, floraresele(in numele domniei tale), nu mai zic de ferma de gainușe pe care o intretine din mâncarea săracilor de la cantina de la Baneacu.Iar gainușele din campanie le distribuie impreuna cu Colgiu, sau mai bine zis le împarte la cinci.Sa dau nume?Vai de campania voastră cu zdreanța de Ilie si Colgiu.O sa v-o luați in bot.Cu NF-utii astia .

  Comentariu by Anonim — 19 iunie 2015 @ 11:06

 12. Pt. #11
  http://www.replicaonline.ro/udrea-cand-am-spus-ca-toate-partidele-se-finanteaza-din-bani-negri-toata-lumea-m-a-acuzat-pe-mine-227474/

  Comentariu by nabuco — 19 iunie 2015 @ 11:38

 13. De ce ne amagesti? Da nume, domnule/doamna!

  Comentariu by Anonim — 19 iunie 2015 @ 12:22

 14. Pachete pentru „alegatori”:
  http://www.cugetliber.ro/stiri-eveniment-nereguli-la-un-abator-din-mangalia-tone-de-carne-confiscate-259658?utm_source=cugetliber&utm_medium=site&utm_content=stiri-recente&utm_campaign=Impact_stiri_recente

  Comentariu by nabuco — 19 iunie 2015 @ 12:34

 15. Paul Foleanu este o voce care cu argumente pertinente a sanctionat si cenzurat activitatea primarilor Tusac si Radu.
  Daca va avea aceiasi atitudine in continuare are toate sansele sa se identifice cu un curent de opinie pozitiv orasului nostru.
  O eventuala candidatura a acestuia la functia de Primar poate fi privita ca o solutie la experientele neplacute din ultimii ani.
  Mai este un an pana la alegerile locale si cred ca este prematur sa discutam astazi despre candidatii la functia de Primar insa daca exista persoane care isi manifesta intentia de a candida, consider ca trebuie incurajate.

  Comentariu by Marius — 19 iunie 2015 @ 13:58

 16. https://www.youtube.com/watch?v=W0P8F_Q2HIs

  Comentariu by nabuco — 19 iunie 2015 @ 15:24

 17. Mi-a dat apa la moara nr. 16! Pentru aducere aminte, urmariti si clipul electoral de mai jos, unde actualul primar, candidat pe atunci la primarie se plangea de faptul ca fostul primar Iorgus a vandut padurea Comorova si ca statiunile aratau jalnic. Dupa 3 ani, in mandatul lui Radu Cristian, statiunile arata la fel de jalnic iar padurea Comorova o concesioneaza el pe un pret de nimic in timp ce copacii sunt pusi la pamant de furtuna.
  https://www.youtube.com/watch?v=c_sjtRBu44E

  Comentariu by Vipera cu elice — 19 iunie 2015 @ 15:51

 18. Fereasca sfantul de Foleanu, este cel mai gaunos personaj traseist.

  Vedeti: pe Chiliman l-au luat dupa 10 ani. Exact la fel si dosarul lui Foleanu sta pe raft.

  Astept momentul sa ma folosesc de el. Putintica rabdare.

  Comentariu by Sile — 19 iunie 2015 @ 23:51

 19. Foleanu Primar !!! Va e frica de el onanistilor , stie cam multe…

  Comentariu by Sava — 21 iunie 2015 @ 6:55

 20. Foleanu macar știe ce vorbește, știe administrație, cunoaște legislația, iar dosare daca vrem facem oricui a dat buna ziua in Primaria aia!Uite cazul lui Dragan, daca nu se da la fund o încurca.Si-a luat microbuz, daca nu mai merge treaba cu primaria, face curse constanta-mangalia sa mai scoată un ban

  Comentariu by Ciocan — 21 iunie 2015 @ 13:10

 21. Bai asta de la 18..lasa tata amenintarile ca stilul asta rc-ist nu impresioneaza decat fraierii ! Ce tot amenintati cu rahaturi cand voi sunteti cu chilotii in vine? Ce va dati legisti si nepatati cand furati cu ghiotura…Ia lasati-ne ma si plecati la casele voastre !

  Comentariu by Anonim — 21 iunie 2015 @ 15:21

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress