Politica locală

18 iunie 2015

PLR şi PC au pus la punct ultimele detalii privind fuziunea

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 17:36

Conducerile PLR şi PC au avut, ieri, o şedinţă comună pentru a pune la punct ultimele detalii referitoare la fuziunea celor două partide, la statutul noului partid şi la programul politic al acestuia. Congresul de fuziune între partidul lui Tăriceanu şi PC va avea loc vineri. Noua formaţiune se va numi Alianţa Liberal Democrată. Conducerea noului partid va fi asigurată de doi copreşedinţi, respectiv Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin.

„Fuziunea PLR – PC a intrat în linie dreaptă. O comisie mixtă, formată din opt membri ai PLR şi opt membri ai PC a discutat anumite aspecte referitoare la protocolul de fuziune, statutul noului partid şi programul politic al acestuia. Precizăm că va fi o fuziune între cele două partide politice şi nu o alianţă. Conducerea noului partid va fi asigurată de către doi copreşedinţi”, se spune într-un comunicat de presă.

Obiectivul fuziunii PLR – PC este acela de a consolida o a treia forţă pe scena politică din România, o forţă etică de centru.

„Membrii comisiei mixte PLR – PC au susţinut că obiectivul este de a consolida o a treia forţă politică a ţării, o forţă etică de centru, a clasei de mijloc, a acelora care lucrează în serviciul public, a întreprinzătorilor din toate sectoarele economiei, a practicienilor profesiilor liberale, a românilor pentru care libertatea individuală este pusă cu adevărat în valoare prin asumarea activă a responsabilităţii pentru propriul destin, pentru soarta comunităţii şi prosperitatea naţiunii”, se mai arată în comunicat.

Carmen Mocanu, Cuget liber 18.06.2015

4 Comments

 1. Poate ne spune cineva cine şi ce mai este cu cele două partide la Mangalia.

  Comentariu by lucian visa — 18 iunie 2015 @ 17:37

 2. La nivel înalt haitele se reunesc pentru a-şi mări şansele la ciolan. Ce ordonă căpeteniile, pălmaşii execută.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 18 iunie 2015 @ 19:34

 3. http://www.replicaonline.ro/bogdan-bola-227359/

  Comentariu by nabuco — 19 iunie 2015 @ 11:38

 4. http://www.agerpres.ro/politica/2015/06/19/gorghiu-despre-fuziunea-plr-pc-unii-care-o-fac-ar-trebui-sa-accepte-apusul-carierei-politice-14-26-24

  Comentariu by nabuco — 19 iunie 2015 @ 16:06

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress