Politica locală

14 iunie 2015

Neculai Tănasă, noul preşedinte al PSD Mangalia: „Nu mă interesează funcţia de primar! “

Filed under: PSD — lucian visa @ 16:38

În prezenţa liderilor de la Constanţa, senatorul Nicolae Moga, preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa şi Cristinel Dragomir, secretarul executiv al PSD Constanţa, filiala Mangalia a Partidului Social Democrat şi-a ales, astăzi, noul preşedinte şi Biroul Organizaţiei Municipale. În sala Centrului de Conferinţe „Doina“ din Neptun au fost prezenţi 110 membri-delegaţi, care şi-au stabilit, pe lângă noua conducere a filialei şi persoanele ce vor participa la Conferinţa Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa, dar şi calendarul de evenimente pentru perioada 2015-2017.

Zanfir Iorguş, fostul preşedinte interimar al filialei, a declarat că acţiunea de astăzi constituie, în ceea ce îl priveşte, un bun prilej de a face un pas înapoi, lasând locul tinerelor generaţii: „Misiunea mea politică s-a cam încheiat. Este un moment în care eu va trebui să susţin, pe mai departe, generaţia tânără, care să construiască o echipă alături de oamenii cu experienţă în politică“.

Cristinel Dragomir, secretarul executiv al PSD Constanţa, a reamintit că situaţia filialei judeţene nu este una tocmai liniştită, dar că acest lucru va fi remediat în scurt timp. Acesta a considerat drept inoportună imixtiunea lui Nicuşor Constantinescu în alegerile unor filiale locale ale partidului, mai ales după suspendarea sa de către Victor Ponta: „Nu a înţeles că activitatea partidului merge şi fără el. A încercat, considerînd că a fost nedreptăţit, să se amestece în viaţa unor organizaţii municipale solide. Vreau să vă spun clar că, prin aceste alegeri, se va consfinţi conducerea legitimă a partidului“.

În continuarea întâlnirii, delegaţii PSD Mangalia au trecut la vot, iar în urma scrutinului a fost desemnat drept preşedinte al filialei Neculai Tănasă, membru al Partidului Social Democrat din anul 2000. Acesta a declarat, pentru „Ediţia de Sud“, că va fi un preşedinte ce se va apleca atât asupra problemelor membrilor, cât şi ale simpatizanţilor formaţiunii: „Vor găsi în mine un echilibru. Vom veni cu un proiect viabil pentru Mangalia, care să se regăsească şi practic, nu numai pe hârtie. Nu mă interesează funcţia de primar al oraşului, dar sunt sigur că vom găsi o persoană tânără, care să preia această funcţie de anul viitor“.

La rândul său, preşedintele executiv al filialei, Paul Foleanu, spune că noua conducere a PSD Mangalia este formată din oameni tineri, din Mangalia, care au capacitatea de a prelua, anul viitor, conducerea administraţiei publice locale.

Pe lângă funcţiile de preşedinte şi preşedinte executiv, din structura Biroului Organizaţiei Municipale PSD Mangalia mai fac parte: un trezorier – Mariana Petică, un secretar executiv – Vasile Moldovanu, cinci vicepreşedinţi – consilierii locali Laura Cîrlan, Dragoş Bociog, Levent Beghim, Marian Guţă şi Lucian Popescu, alături de opt membri – Ramona Buzea, Ciprian Agachi, Corina Mihalache, Marius Ciobănel, Ciprian Juncu, Emil Bodnăraş, Dănuţ Pătrânoiu, Marin Geileanu.

editiadesud.ro

24 Comments

 1. La Mangalia, alianţa PSD – PDL merge mult mai bine ca cea între PNL şi PDL.

  Comentariu by lucian visa — 14 iunie 2015 @ 16:39

 2. https://bazel09.files.wordpress.com/2015/05/pnl.jpg?w=781&h=746

  Comentariu by nabuco — 14 iunie 2015 @ 16:52

 3. Bravo lor . Daca au si un baiat tinar si cunoscut din Mangalia vor cistiga la pas primaria . Au un birou f bun format din Mangalioti cunoscuti. Tanase va conduce cu mina de fier se pare ….. Bravo baieti ati gindito foarte bine ….. Primul pas a iesit

  Comentariu by Pdl + pnl — 14 iunie 2015 @ 17:43

 4. Oricât de mult și-ar dori unii ca să vadă ”măcel” între cele două structuri, fostul PDL și fostul PNL, asta nu se va întâmpla. Desigur, fuziune nu este deloc ușoară. Orgoliile sunt mari. Nu uitați, cele două structuri s-au aflat în opoziție din aprilie-mai 2007. Încet, încet ne vom așeza la masă pe baza la cele consfințite în documentele programatice – protocol, Statut, hotărâri al BPN.

  Comentariu by valentin ciuraru — 14 iunie 2015 @ 18:59

 5. incet incet trec alegerile iar dumneavoastra tot va asezati la masa.va veti trezi ca vi s-a tras masa de sub documentele programatice.

  Comentariu by anonim — 14 iunie 2015 @ 19:22

 6. PSD condus din umbra de iorgus e un partid terminat. Moldoveanu asta distruge tot ce atinge

  Comentariu by Corina — 14 iunie 2015 @ 20:18

 7. Ati pierdut evenimentul zilei, seful statului a fost la slujba astazi la biserica romano-catolica”Sf. Andrei „din Mangalia. Primarului nostru nu i-a soptit nimeni? Nu sta bine la capitolul Serviciul local de informatii! Probabil era ocupat sau preocupat de alegerile locale ale PSD .

  Comentariu by Anonim — 14 iunie 2015 @ 22:30

 8. Vali C – o sa ramai uimit

  Comentariu by Arvin — 14 iunie 2015 @ 23:06

 9. Anonim,
  Intr-adevăr, personal am pierdut evenimentul pentru că eram plecat din comunitate, dar am fost primul care am facut publică informația la ora 11.46 pe facebook si cu dovada(poza) in primul comentariu la ora 12.26.
  Parintele paroh, la fel, a făcut publică informația la ora 12.15 cu imaginea discutiei dintre ei; presedintele, sotia sa si părintele. A fost vorba de o vizita discretă de care au ştiu doar cei care erau indreptatiti, siguri si oficialii din comunitate.

  Comentariu by valentin ciuraru — 14 iunie 2015 @ 23:14

 10. Raducu e rupt de Mangalia..ce va mirati. El are casa, masa si viata in CONSTANTA. La Mangalia vine sa munceasca in folosul sau, nu al comunitatii. Sa ne fereasca Dzeu de vreo catastrofa ca pana soseste echipa de salvare tot cu nea Vucea trebuie sa ne descurcam.

  Comentariu by Anonim — 14 iunie 2015 @ 23:52

 11. Ciurarule
  Dar fraier poti sa fii:
  1. Alina Gorghiu v-a stabilit soarta alaltaieri la Constanta, dupa care a fugit la Buc. Ca venea ,prima doamna,
  2. cun naiba tu, cel mai informat, nu ai stiut ca Teodorescu, Sorin Andrei si altii l-au asteptat pe Iohannis la Mangalia, ieri?
  Aveam alte pretentii de la tine!
  Te-au pacalit si pe tine noii liberali!

  Comentariu by anonim — 15 iunie 2015 @ 0:54

 12. Apropos,
  Ciurarule ,
  Presupun ca noul vostru sef de partid, adica Radu Cristian, v-a informat, cinstit, despre negocierile lui personale cu Rovana Plumb !?

  Comentariu by anonim — 15 iunie 2015 @ 1:13

 13. Traiasca nea Nelu , a facut din fotbalisti comisari , presedinti de partide … ce mai omul e smecher rau…

  Comentariu by Garide — 15 iunie 2015 @ 2:13

 14. Pt. #18
  http://www.replicaonline.ro/papa-francisc-propune-o-data-fixa-de-sarbatorire-a-pastelui-pentru-catolici-si-ortodocsi-226623/

  Comentariu by nabuco — 15 iunie 2015 @ 11:28

 15. nu ne mai facem bine.e dovedit ca iorgus nu a avut si nu va avea nicodata cojones.pactul e sa fie fotbalistu presedinte si el sa fie primar.dar s ar putea sa nu i iasa.oricum halal partid..un fotbalist un prof univ facut la apelul bocancilor si unu care…app cu ce se ocupa ciobanel?
  revenind la iorgus .nu are cojones deloc si mereu joaca la cacealma si la da doamne sa iasa cum vreau eu.ppacat de cei cativa oameni de valoare pe care ii taraie dupa el si pe care i domina.cum ar fi foleanu care nu e decat goarna lui iorgus .

  Comentariu by bigbrother — 15 iunie 2015 @ 13:18

 16. aceeasi Marie cu alta palarie !!ee

  Comentariu by y — 15 iunie 2015 @ 15:59

 17. Pt.4
  Cu cine măcel Vali ? Voi cei de la PDL mai existaţi politic ? Poate în cartea de istorie a partidului.
  În momentul de faţă, voi nu însemnaţi NIMIC în noul PNL. Din partea PDL în 2016, vor candida pe lista PNL alţii, obedienţi mincinosului. Mai bine taci, decât să te umileşti. Rămân în continuare unul din cei care te apreciază şi n-am vrut să te jignesc cu nimic.

  Comentariu by lucian visa — 15 iunie 2015 @ 16:59

 18. Neculai Tanasa asta s-a remarcar pe vremea lui Tusac cand a furat banii cu Tusac si Piciu de la echipa de fotbal. Nici scoala nu prea are asa. Ce jeguri imputite conduc acest oras in care traiti.

  Comentariu by dan poenaru — 15 iunie 2015 @ 17:15

 19. Cum sa distrugi o organizatie PSD cu greutate.Pui un oportunist vesnic hamesit de bani si putere la conducere,adica Iorgus si in cateva luni rezolva cazul.E drept cu orasul i-a luat cativa ani,insa rezultatul e acelasi.Cum sa se simta un psd-ist adevarat si loial acum cu toata „crema” expirata de la PDL(Foleanu,Beghim,Carlan,Iorga etc) plus jumatate de buletin Bociog la conducere?Colac peste pupaza le tin de urat doua mari genii ale orasului doctorul docent in spaga Ciobanel si profesorul universitar cu bacalaureat luat la 28 ani Bodnaras.Jenant si va mai mirati ca va pleaca oamenii.

  Comentariu by Fost PSD-ist — 15 iunie 2015 @ 17:19

 20. Lucrurile sunt simple: facem o schimbare de ochii lumii la PSD, teoretic Iorgus nu mai apare in poveste, deci PSDistii se vor intoarce. Punem una bucata candidat pe hartie, cel mai probabil Foleanu, candideaza impotriva lui Radu, dar si impotriva lui…Iorgus, candidat al UNPR. Rezultat: la ultimul sondaj vor „constata” ca Iorgus are sanse mai mari decat Foleanu si uite cum Iorgus va fi sustinut de PSD si castiga primaria. Nici usturoi nu au mancat, nici gura nu le miroase.

  Comentariu by Impartial — 15 iunie 2015 @ 21:24

 21. @15 ,care-i diferenta ?

  Comentariu by Gabi — 15 iunie 2015 @ 23:33

 22. Bai da mare tupeu mai au NAVETISTII lui Raducu JUMI-JUMA….pai piticul , dupa Zootehnie ,a facut facultatea la fara frecventa si a terminat-o la 30 ani !!!!!!!!!

  Comentariu by fotra PSD — 16 iunie 2015 @ 21:33

 23. Pt 15
  Daca esti baiat destept, vei intelege.

  Comentariu by Impartial — 16 iunie 2015 @ 23:19

 24. Pt.22

  Esti intr-o mare si grava eroare. A terminat facultatea la 32 de ani.

  Comentariu by anonim — 16 iunie 2015 @ 23:45

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress