Mangalia – politica locală

13 iunie 2015

Carnavalul Copiilor, la cea de a treia ediţie

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 18:39

Peste 2000 de copii, însoţiţi de cadre didactice şi părinţi au fost prezenţi la cea de a treia ediţie a Carnavalului Copiilor. Evenimentul este organizat de Primăria şi Consiliul Municipiului Mangalia, în colaborare cu instituţiile de învăţământ din localitate. Încă de la debut, evenimentul s-a bucurat de un real succes, oferind publicului un spectacol plin de culoare şi voie bună, atât în rândul elevilor participanţi, cât şi în rândul cadrelor didactice şi părinţilor.

Participanții la carnaval au pornit în două coloane, sub atenta supraveghere a cadrelor didactice și a părinților implicați în acțiune. Ei au plecat, simultan, din două puncte, respectiv Sensul giratoriu şi Piaţa Sud, începând cu ora 17.00. Pe tot traseul parcurs copiii au fost acompaniaţi de clovni şi de ritmuri de tobe.

Punctul de întâlnire al celor două colo ane a fost Piaţa Republicii. Aici, fiecare clasă participantă a urcat pe scena din faţa Casei de Cultură, unde copiii au fost răsplătiţi cu daruri.

Administratorului public al oraşului, Romulus Dumitrana, a declarat, pentru „Ediţia de Sud“, că, anul acesta, Carnavalul Copiilor a avut o serie de surprize: prezenţa celor 12 toboşari ce fac parte din Trupa de percuție SuperChill, spectacolul artistic oferit de micii artişti ai oraşului, dar şi clovnii care au animat atmosfera. Pe scena exterioară a Casei de Cultură au urcat şi noile mascote ale oraşului: cele şapte zeităţi ce vor reprezenta, fiecare, staţiunile din sudul litoralului. Tot în cadrul spectacolului, edilul local Cristian Radu a anunţat că, pe parcursul acestei veri, la fel ca şi în anii trecuţi, primii trei elevi ai fiecărei clase vor pleca în taberele gratuite oferite de primărie.

editiadesud.ro

3 Comments

 1. Iniziativa primarului de a trimite gratuit in tabere copiii cu rezultate deosebite la invatatura e de apreciat, dar conditiile igienico-sanitare din acele locatii lasa mult de dorit.Anul acesta daca se va repeta situatia se vor face filmari si inregistrari si le vom da publicitatii. Aviz pentru cei din Primarie care se ocupa de incheierea contractelor cu tabere le scolare.

  Comentariu by Anonim — 13 iunie 2015 @ 20:01

 2. Ii trebuia si lui costumatie:
  http://e-povesti.ro/wp-content/uploads/planse/pinocchio/48-pinocchio-de-colorat.jpg

  Comentariu by nabuco — 13 iunie 2015 @ 22:48

 3. http://www.replicaonline.ro/iohannis-a-participat-la-slujba-de-la-biserica-sf-andrei-din-mangalia-226686/
  O fi prins si „bazel09” ocazia de un seflie ?

  Comentariu by nabuco — 14 iunie 2015 @ 16:54

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress