Mangalia – politica locală

7 iunie 2015

Primarul Mangaliei, participant la “No stress Triathlon”

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 12:39

Comunicat de presă

DSC_6634 DSC_6707 DSC_6888

Primarul Mangaliei, Radu Cristian, a participat pentru al treilea an consecutiv la competiţia de triatlon desfăşurată sâmbătă în staţiunea Olimp. La  startul ediţiei din acest an s-au înscris aproximativ 400 de sportivi veniţi special din mai multe zone ale ţării pentru fi prezenţi la No Stress Triathlon. Probele competiţiei s-au dovedit a fi destul de dificile, proba de înot fiind înlocuită de ture suplimentare de alergare, din cauza condiţiilor meteo. Toţi participanţii la concurs au parcurs traseele stabilite de organizatori, ajungând la linia de sosire fără incidente. “La ediţia din acest an a fost ceva mai greu, deoarece vremea nu a fost tocmai prielnică, iar vântul puternic ne-a încetinit puţin viteza. Cu toate acestea, mă bucur că am avut prilejul să particip la un asemenea maraton sportiv şi îi invit, cu această ocazie, pe toţi pasionaţii de sport să vină să facă mişcare alături de noi şi la ediţiile viitoare”, a declarat primarul Radu Cristian. La triatlonul de la Olimp au participat sportivi profesionişti precum: multiplul campion național la duatlon și triatlon la proba olimpică, Ciprian Bălănescu, Sorin Boriceanu, fost campion naţional în 2012, Alex Ciocan, cel mai bun ciclist al ţării şi Daniel Atilla, multiplu medaliat la concursurile de profil, precum şi alţi sportivi amatori. În aceeași zi, de la ora 16.00, s-a desfăşurat competiţia Junior Aquathlon 2015, eveniment adresat copiilor cu vârste cuprinse între 9 și 15 ani. Seria de concursuri se va încheia duminică, 7 iunie, cu No Stress Triathlon Olimp Off Road.

6 iunie 2015              Biroul de presă

6 Comments

 1. …DAR CU FLORILE CE AVETI?????? Lucrari incepute si nefinalizate, dar continuati cu demolarile…cretini sint cei ce dau asemenea ordine, dar si mai cretini cei ce le pun in executie. Oare nu o exista o minte luminata , care sa explice ca aceste lucrari se pot face in toamna???/ORASUL FARA FLORI…rusine….

  Comentariu by zek — 7 iunie 2015 @ 20:56

 2. http://www.ziarulputerea.ro/

  Comentariu by Anonim — 8 iunie 2015 @ 9:28

 3. CE PARERE AVETI PENTRU ANUL VIITOR STRESS TRIATHLON PE RUTA MANGALIA CONSTANTA BUCURESTI?

  Comentariu by JIMBU — 8 iunie 2015 @ 10:13

 4. Domnule Visa banati-i va rog pe toti Elisha, Samual, Frederick si altii care ne perturba aici…Pai cand sunt lucruri atat de interesante de dezbatut, noi citim promovarea unora ..a..si ar fi util ca, din cand in cand sa mai publicati si aici articole din „Puterea”. Poate asa ar face si locuitorii Mangaliei niste legaturi. Serios!!

  Comentariu by Anonim — 8 iunie 2015 @ 11:58

 5. http://editiadesud.ro/?p=18474

  Comentariu by Anonim — 8 iunie 2015 @ 11:59

 6. Pt.4
  I-am restricţionat pe aceia, dar mâine vor apare alţii care vând altceva, din alt colţ al lumii. Până să intru eu pe calculator, după amiaza, şoarecii dansează pe masă. Ar trebui să ponderez toate comentariile, dar s-ar pierde din dinamică.

  Comentariu by lucian visa — 8 iunie 2015 @ 16:35

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress