Mangalia – politica locală

6 iunie 2015

Şedinţă ordinară a CL Mangalia

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:32

Comunicat de presă

Primarul Mangaliei, Radu Cristian a convocat pentru luni, 08 iunie, ora 16:30, o şedinţă ordinară a Consiliului Local, în cadrul căreia se vor dezbate mai multe proiecte de interes public. Consilierii municipali vor pune în discuţie, pe ordinea de zi, printre altele, proiectul de hotărâre referitor la aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2015 pentru Municipiul Mangalia . De asemenea, va mai fi supus votului un proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai Proiectului Nr. 5 “ Actualizare pentru alimentare cu apă, canalizare menajeră şi pluvială Cartier Dobrogea 2 Mangalia, jud. Constanţa “.

5 iunie 2015                                 Biroul de presă

2 Comments

  1. În conformitatea cu legea administraţiei publice locale, pentru că n-am fost cuminţi, n-avem nici convocatorul şi nici proiectele de hotărâre.

    Comentariu by lucian visa — 6 iunie 2015 @ 17:57

  2. http://www.cugetliber.ro/stiri-social-promovarea-lecturii-cu-bicicleta-de-la-constanta-la-amsterdam-258542?utm_source=cugetliber&utm_medium=site&utm_content=sectiune-Social&utm_campaign=Articole%20sectiune%20Social

    Comentariu by nabuco — 8 iunie 2015 @ 13:10

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress