Mangalia – politica locală

2 iunie 2015

În cel mult două săptămâni, 71 de camere video vor veghea la liniştea Mangaliei

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:27

În cadrul celor mai recente acţiuni de verificare în trafic, Poliţia Locală Mangalia a aplicat 45 de amenzi în valoare totală de 8.970 de lei. De asemenea, 18 conducători auto au scăpat doar cu avertismente. Au fost date spre identificare 100 de autoturisme. În ceea ce priveşte ordinea publică, poliţiştii au dat un avertisment şi 4 amenzi în cuantum de 1.100 de lei.

Şeful Poliţiei Locale Mangalia, Mihai Angelescu a declarat pentru „Ediţia de Sud” că dispeceratul nou creat a devenit funcţional de puţin timp. „O mare realizare este aceea că am reuşit să ne racordăm la baza de date a Ministerului Administraţiei şi Internelor. În acest fel, nu vom mai apela la Poliţia Naţională pentru a identifica autoturismele sau conducătorii auto, ci îi vom găsi instant. Zilele acestea urmează să intrăm în posesia parolelor de accesare a bazei de date care vor fi procesate de către agenţii pe care i-am repartizat să lucreze în cadrul dispeceratului”, a spus Mihai Angelescu.

Iniţiativa monitorizării municipiului Mangalia este pe cale să devină realitate. Astfel, în următoarele zile vor ajunge în custodia Poliţiei Locale 71 de camere video de ultimă generaţie. Amplasarea acestora va dura 2 săptămâni, zonele unde vor fi montate fiind în general cele intens circulate. Mai precis, camerele video vor supraveghea cartierele Colonişti, MI Dobrogeanu, perimetrul instituţiilor de învăţământ, trecerile de pietoni, spitalul etc.

Pe de altă parte, în vederea derulării unui sezon estival liniştit, lipsit de evenimente neplăcute în special pentru cei care ne vizitează, conducerea Poliţiei Locale a creionat o adevărată strategie. „Avem agenţi repartizaţi în toate staţiunile care vor monitoriza non-sop circulaţia rutieră, vor veghea la menţinerea ordinii şi liniştii publice şi vor verifica activităţile comerciale. Controalele vor avea loc, punctual, în fiecare zi, cei vizaţi fiind cei care funcţionează fără autorizaţie. Avem o listă cu cei care nu au intrat încă în legalitate, dar se pregătesc ori chiar desfăşoară activităţi comerciale, aşa că aceştia vor fi în vizorul nostru”, a mai spus pentru „Ediţia de Sud” şeful Poliţiei Locale Mangalia, Mihai Angelescu.

editiadesud.ro

9 Comments

 1. Rolul camerelor de supraveghere este clar: monitorizează ora de venire şi de plecare a navetiştilor.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 2 iunie 2015 @ 19:42

 2. Cu aceasta ocazie sper ca se elaboreaza un regulament cu ce urmaresc politistii si ce masuri se ia in fiecare caz,astfel lasat la mintea astora sunt bani aruncati sau afacere intre consiliu(Primar) si un „prieten”.In logoriea lui Anghelescu se spune doar ca vor urmari doar abaterile de la regulile de circulatie.Si poate acest regulament ar fi pus in desbatere publica.

  Comentariu by doru — 2 iunie 2015 @ 21:12

 3. Si Politia Locala ce mai face?…poze la masini ?

  Comentariu by Gabi — 2 iunie 2015 @ 23:19

 4. Rolul camerelor de supraveghere ar trebui să fie monitorizarea aspectelor antisociale. Pe baza lor se vor putea lua măsuri asupra vinovaţilor. Supravegherea circulaţiei, adică amendarea turiştilor care nu au unde parca legal, e o prostie care va duce la reducerea acestora. Agricultorul ăsta din poliţia locală are o gândire de miliţian.

  Comentariu by lucian visa — 3 iunie 2015 @ 15:25

 5. Daca a ajuns un agricultor sa vorbeasca … 🙂 🙂 ” in numele conducerii Politiei Locale ” – Angelescu Mihai , ne putem astepta la orice sapa in cap pt ca e legat de agricultura lu Angelescu . In primul rand sa puna mana pe carte toti politistii locali in frunte cu nulitatea de sef si sa nu mai dea amenzi la rutiera pt ca nu au competenta si se numeste abuz in serviciu . Vrem siguranta la scoala , pe strada si sa nu mai vaneze pensionarii lipsiti de aparare ca au parcat langa o farmacie .. Auzi domn Angelescu … mare sef in blugi si adidasi al Politiei locale ??

  Comentariu by Chisinau — 3 iunie 2015 @ 21:34

 6. Bai Angelescu , daca tot te dai mare cu amenzi multe si ai sange in c…. , poate ii confisti in vara asta si toti pepenii ( si porumbii ) comercializati ilegal de catre Dan Georgescu care a impanzit si vara trecuta Mangalia ! Hai sa te vad , esti cocos sau gaina ?

  Comentariu by Pepenarii — 3 iunie 2015 @ 21:41

 7. Zgribulitul asta din poza cu uniforma de boske e sef la politia locala ? Face institutia de kaka http://www.lucianvisa.ro/?p=706#comments

  Comentariu by Mincinosul C.R. — 3 iunie 2015 @ 21:48

 8. Ce mai , nu va convine ca nu mai puteti parca ca niste boi ?

  Comentariu by Ion — 3 iunie 2015 @ 23:03

 9. …”vor verifica activitatile comerciale”!Pentru inceput vor cauta rostul si pretul plasmei din piata centrala ! http://www.vesel.ro/upload/images/z3CUI0.jpg

  Comentariu by I.S — 4 iunie 2015 @ 21:20

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress