Politica locală

26 mai 2015

Primăria Mangalia se implică în reabilitarea a două artere din oraş

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 17:36

Primarul Municipiului Mangalia, Cristian Radu, s-a întâlnit, zilele trecute cu reprezentanţii ADPP, RAJA şi CNADNR pe Şoseaua Constanţei şi strada Portului pentru a discuta despre un proiect comun de reabilitare a zonei.

„Cele două străzi se află în administrarea CNADNR, fiind parte a DN39. În prezent, există mai multe probleme pe aceste artere, în special când plouă, din cauza lucrărilor defectuoase executate cu mai mulţi ani în urmă. De aceea, am solicitat celor două instituţii, RAJA şi CNADNR să colaborăm pentru a veni în sprijinul cetăţenilor. În urma discuţiilor şi a inspecţiei pe teren, s-a stabilit că, în perioada imediat următoare, RAJA şi CNADNR vor identifica toate problemele de-a lungul Şoselei Constanţa şi strada Portului, iar apoi, împreună cu administraţia locală se vor demara lucrările de reabilitare necesare”, a spus edilul din Mangalia.

El a adăugat că, într-o primă etapă se va lucra pe strada Portului, unde trebuie refăcute şi trotuarele care au fost sparte ca urmare a instalării reţelelor edilitare de gaze şi canalizare. Astfel, pe măsură ce vor fi modernizate trotuarele, se va interveni şi pentru asfaltarea părţii carosabile, de către CNADNR.

„Sperăm că, până în toamnă, pe strada Portului vor fi gata şi trotuarele şi asfaltarea. Totodată, reprezentanţii CNADNR au aprobat înfiinţarea unei treceri de pietoni în dreptul magazinului Silvia de pe Şoseaua Constanţei, ca urmare a numărului mare de solicitări venite din partea locuitorilor din zonă”, a mai precizat primarul Cristian Radu.

Carmen Mocanu, Cuget Liber 26.05.2015

11 Comments

 1. Dar mausoleul din sens când e gata ? O dată cu Sagrada Familia ?

  Comentariu by lucian visa — 26 mai 2015 @ 17:37

 2. Va fi gata cel mai târziu până la începerea campaniei electorale. Se vor face poze, postere cu amfore, coloane și cu remarcabilul primar ce va fi intrat,prin realizarea monstrulețului din sens în istoria multimilenară a Callatisului. Nu te mai plânge Luciane, pe el l-ai ajutat fără să-l fi cunoscut. Ce are ăsta cu istoria și cultura? Ce legătură există între el și un oraș prosper? Probabil vorba aia: baba și mitraliera….

  Comentariu by Zoga — 26 mai 2015 @ 21:16

 3. Off-topic !
  Cred că acest articol ar trebui citit de cât mai mulți oameni din comunitate. E neapărat nevoie de scut în jurul Justiției.
  http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-20190492-aparati-justitia-tot-mai-ramas.htm

  Comentariu by valentin ciuraru — 26 mai 2015 @ 22:06

 4. Asta-i justitie?Nu cumva sunteti interesati de amestecarea puterilor in stat?V-a placut cea facut Basescu?

  Comentariu by doru — 27 mai 2015 @ 9:08

 5. SINGURA PROBLEMA GRAVA DE PE STRADA PORTULUI ESTE INTERSECTIA CU STR OITUZ UNDE TREBUIE AMENAJAT DE URGENTA UN SENS GIRATORIU!

  Comentariu by JIMBU — 27 mai 2015 @ 9:19

 6. Nu e loc de sens pentru traficul existent. Trebuie semaforizată.

  Comentariu by lucian visa — 27 mai 2015 @ 15:25

 7. like 6 !!

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 27 mai 2015 @ 16:54

 8. ADICA LA INTERSECTIA CU 1 DECEMBRIE SE POATE SI AICI NU!?
  DACA EXISTA VOINTA SE POATE!

  Comentariu by JIMBU — 28 mai 2015 @ 10:11

 9. jimbule…sensurile giratorii sunt mnoarte si ineficiente..cred ca n ai masina sau nu te pricepi.p[este tot in tarile civilizate se folosesc semafoare inteligente care nu costa cat costa un sens giratoriu care mai mult incurca.si asta s a vazut la intersectia de pe 1 dec.dar na poate de la semafoare nu iese jumi ul atat de mare ca de la sens…ia calculeaza ce s ar fi facut cu banii de pe mausoelul din sensul mare.care si arhiotectonic e aiurea pus ca impiedica linia vizuala.dar na.app cine l construieste ca la ce fundatie au facut sigur o sa iasa un p +10

  Comentariu by bigbrother — 28 mai 2015 @ 11:55

 10. by bigbrother
  Preponderent, în occident, se merge pe varianta sens giratoriu, atât în rural cât și-n urban, acolo unde locul permite. Abia pe urmă semafoare inteligente.

  Comentariu by valentin ciuraru — 28 mai 2015 @ 17:14

 11. Nu stiu domnul sau doamna de la poz.9 prin ce tari a fost,dar eficienta sensurilor giratorii este de notorietate la nivelul intregii Uniuni Europene.Pt tari la fel de dezvoltate (US sau Japonia)unde se circula pe cate 7-8 benzi pe sens se folosesc semafoare inteligente,de fapt sunt sisteme inteligente pt trafic cu mai multe componente,inclusiv semafoare.

  Comentariu by Anonim — 28 mai 2015 @ 22:54

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress