Mangalia – politica locală

22 mai 2015

Mazăre a demisionat din funcția de primar

Filed under: PSD — lucian visa @ 18:21

Radu Mazăre a demisionat din funcția de primar al municipiului Constanța. Demisia a fost depusă la Secretariatul General al Primăriei Constanța. Decebal Făgădă, viceprimarul cu atribuţii de primar, ne-a confirmat informaţia. Reamintim faptul că Mazăre anunţase că va demisiona după 15 ani de activitate.

Astăzi, 22 mai, domnul Radu Ștefan Mazăre și-a dat demisia din funcția de primar al municipiului Constanța. Demisia a fost înaintată Consiliului Local și Primăriei municipiului Constanța și adusă la cunoștința prefectului județului Constanța, domnul Constantin Ion”, se arată într-un comunicat remis redacţiei „Replica”.

În textul documentului de renunțare la funcția de primar, se arată: „Vreau să mulțumesc sutelor de mii de oameni care m-au votat pe perioada celor 15 ani cât am fost primar. Constanța și constănțenii au fost sufletul meu și datoria mea în tot acest timp. Chiar dacă uneori am fost prea verbal sau nonconformist, toată priceperea și energia mea mi-am dedicat-o comunității. Pentru greșelile făcute îmi cer iertare în fața tuturor. Dorința mea de a face bine orașului și locuitorilor săi nu justifică însă nedreptățile, stresul și chinul la care sunt supus de atâta vreme, drept pentru care demisionez din funcția de primar al municipiului Constanța. Colegilor și prietenilor le sunt dator cu mult respect și considerație. Începând de astăzi nu-mi mai doresc o viață publică politică — Radu Ștefan Mazăre”.

De precizat faptul că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României a admis, în seara de joi, 21 mai, cererea lui Radu Mazăre cu privire la înlocuirea măsurii arestului preventiv cu o măsură mai blândă. Decizia nu este defnitivă.

Replica 22.05.2015

6 Comments

 1. Să fie la pachet demisia (atenţie la ultima frază) cu arestul la domiciliu ?

  Comentariu by lucian visa — 22 mai 2015 @ 18:22

 2. Să scape doar cu atât şi să fie lăsat să plece cu cât şi-a tras, mă cam îndoiesc. Dacă se lasă doar cu atât este clar că dosarul a fost eminamente politic. În acest caz chioara cu balanţa se dovedeşte a fi şi curvă.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 22 mai 2015 @ 19:32

 3. Sa speram ca si mincinosul asta ordinar din Mangalia o sa aibe aceeasi soarta. Primarul p…i !

  Comentariu by dan poenaru — 22 mai 2015 @ 20:16

 4. Pt.2
  Mazăre e anchetat de ani buni. Dacă procurorii ar fi avut probe clare, era deja condamnat până acum. Majoritatea credem că Mazăre e vinovat, dar într-un stat de drept, procurorii trebuie să o şi dovedească în instanţă. Eu cred, subiectiv, că nu e o coincidenţă, ci o înţelegere. Vom vedea.

  Comentariu by lucian visa — 22 mai 2015 @ 20:30

 5. radu cristian,ia exemplu de la mazare si scuteste orasul asta si locuitorii lui de inca un an de chin

  Comentariu by marcu — 22 mai 2015 @ 21:10

 6. inainte sa faca gestul asta cred ca a tras o linie de fainuta cam de un metru.

  Comentariu by Anonim — 26 mai 2015 @ 23:08

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress