Mangalia – politica locală

22 mai 2015

L-AU TĂIAT PE CRIN DIN POZĂ? Fotografia publicată pe Facebook de Alina Gorghiu a înfierbântat spiritele

Filed under: PNL — lucian visa @ 19:02

O anume fotografie a încins spiritele în online-ul românesc. Nu este vorba despre vreun scandal care implică vreo fătucă goală, ci e mult mai rău. Alina Gorghiu, co-președinta PNL, a publicat astăzi pe Facebook șase fotografii, de la evenimentul de aseară, de la Opera Română, unde PNL a aniversat 140 de ani de la înființare.

Toată elita partidului a fost prezentă la eveniment, insuși președintele României Klaus Iohannis fiind prezent. Printre persoanjele politice care s-au aflat în primul rând și au intrat în istoria recentă a PNL s-a aflat Mircea Ionescu-Quintus, Klaus Iohannis, Vasile Blaga (?!), dar și Alina Gorghiu, care a fost flancată de președintele României și de celălalt președinte al PNL, Vasile Blaga. Dar lângă Vasile Blaga cine stă? Mai e cineva lângă Vasile Blaga? Al cui e umărul care apare sfios din stânga lui Blaga?

Este umărul lui Crin Antonescu, a cărui prezență n-ar fi fost tolerată de ochiul critic al cenzorilor PNL, acesta fiind pur și simplu tăiat la editarea foto, post-production, cum s-ar spune. Pe scurt, Crin n-ar mai fi avut loc în poză. Deși este unul din ctitorii istoriei moderne a PNL, Crin Antonescu ar fi fost cropat (editat, șters, deletat) din stânga lui Blaga.

Ochii ageri ai tinerilor frumoși și liberi au sesizat imediat lipsa lui Crin din peisaj și au șeruit la maxim fotografia ÎNTREAGĂ de la eveniment, în care apare și Crin, în opoziție cu cadrul scurt, publicat de Alina Gorghiu, în care lipsa lui Antonescu chiar se simte.

„Ati decupat puțin poza scotându-l pe domnul Antonescu din poza? Am o informație pentru voi copreședinții: nici la un loc nu faceți cât domnia lui. Sa va fie rușine”, comentează Yvonne Corina Macdougall.

„Interesant modul cum a disparut Crin Antonescu din fotografie.Deranjeaza rau omul asta…In alta ordine de idei,pe votul meu sa nu contati.Nu votez un Pnl fara Crin Antonescu!”, scrie supărată și Vio Violeta.

„Ok dar cu Crin cum ramane? L-ati scos din poza…”, sesizează și Marius Ilies.

Evident, tinerii frumoși și ageri au lansat și o întrebare pentru Alina Gorghiu, supărați că Atonescu Crin, după tot ce a făcut pentru Partidul Național Liberal, a fost înlăturat cu o simplă mișcare de mouse: L-AU TĂIAT PE CRIN DIN POZĂ? DE CE NU APARE CRIN ANTONESCU ÎN POZELE PUBLICATE DE ALINA GORGHIU?

Așteptăm ipotezele dumneavoastră la comentarii. Pixelul albastru nu se acceptă din oficiu.

Cristian Ionescu, mariustuca.ro 21.05.2015

8 Comments

 1. Dragi tovarăşi şi pretini …

  Comentariu by lucian visa — 22 mai 2015 @ 19:03

 2. Daca este asa,este grav pentru ca o asemenea muierusca face asemenea lucruri .Vrem nu vrem Crin Antonescu a însemnat ceva în PNL în cei 25 de ani de dupa revolutie(lui peste).Ce a facut aceasta femeie in toti acesti ani?.Faptul ca a fost prin ,,prejma,,(sa nu spun altfel) lui Mihai Voicu si Bogan Olteanu a însemnat atât de mult?Acest lucru este cunoscut de foarte multi membrii PNL .Oare prin ,,preajma,, cui a mai fost de a ajuns presedintele PNL?La nunta lui Mihai Voicu nu a suportat sa fie prezenta si a plecat în …..America.Întâmplator,oare?
  Faptul ca a fact aceea decupare (daca s-a facut)demonstreaza cât de mica este.A fost pusa acolo pentru ca sa nu zica nimic la tot ce va duce la înghitirea PNL de catre PDL si mu absortia PDL de catre PNL

  Comentariu by Anonim — 23 mai 2015 @ 7:13

 3. Are picioare frumoase.

  Comentariu by lucian visa — 23 mai 2015 @ 20:26

 4. Diversiune ieftina.Sunt doua poze diferite,din unghiuri diferite.Si un amator isi poate da seama de asta,doar unii o tin langa cu tot felul de mizerii de genul asta.Pacat domnule…

  Comentariu by Anonim — 24 mai 2015 @ 0:08

 5. Crin era foarte important ! Reprezenta hartia igienica cu care ne stergeam noi la fund. Nu intamplator vicele penelist din 2008 avea ca atributie schimbarea hartiei igienice de la WC din primarie. Dar chiar sunt 2 poze diferite acolo , nu le aveti cu dezinformarea , veniti la scoala de vara de la PSD sa invatati din astea.

  Comentariu by Pesedistul inrait — 25 mai 2015 @ 0:50

 6. Trebuia sa fie si RC in poza dar a uitat sa isi ia pantofii cu toc la el ……a renuntat saracul sa mai faca poze cu conducerea din cauza ca este prea pitic si nu se vede in poze ….. Saracul de el ….si doar la atentionat Teodora sa aibe in permanenta o pereche de pantofi cu toc de 10 cm in masina ….. Nu se stie cind este nevoie de ei …. Mai asculta primare si de consilierii tai ……( si nu mai fi frustrat de inaltime si de fata ta asta simpatica )

  Comentariu by 123 — 25 mai 2015 @ 18:21

 7. Adevarul e ca alegatorii astia care scriu ,,la atentionat,, sunt prosti da … multi.

  Comentariu by Garide — 26 mai 2015 @ 0:42

 8. un partid de labagii.se mai numeste si partidul gay liberal.

  Comentariu by un vecin — 26 mai 2015 @ 15:31

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress