Mangalia – politica locală

21 mai 2015

Liderul PNL, edilul Cristian Radu, recomandă membrilor să-şi rezolve animozităţile în familie!

Filed under: PNL — lucian visa @ 17:31

Marţi, după-amiază, a avut loc o nouă şedinţă a Biroului Permanent Local al PNL, în cadrul căreia au fost luate măsuri legate de strategia formaţiunii politice în vederea pregătirii alegerilor locale de anul viitor. Primul pas l-a reprezentat organizarea membrilor pe secţiile de votare, urmând ca în scurtă vreme să fie aleşi preşedinţii şi locţiitorii acestor structuri.

La nivel local, există 24 de OSV-uri şi s-a stabilit ca fiecare membru al BPL să se ocupe de una sau două organizaţii. Concret, cei desemnaţi vor trebui să creeze echipe care să se implice activ în zona de competenţă. Mai precis, în cadrul fiecărei organizaţii trebuie să se aibă în vedere atragerea de noi membri, organizarea periodică de întâlniri, dar şi derularea unor acţiuni cu impact asupra comunității locale.

În premieră, la şedinţa BPL au participat şi membrii PDL care s-au declarat dornici să colaboreze cu colegii liberali. De altfel, liderul PNL, primarul Cristian Radu a recomandat membrilor celor două formaţiuni unite să-şi rezolve animozităţile, criticile, nemulţumirile, în bucătăria proprie, nu în afară. „Trebuie să vorbim aceeaşi limbă, să ne rezolvăm problemele între noi, să lucrăm ca o echipă, nu să fim dezbinaţi. Dacă vor exista discuţii în contradictoriu, trebuie să le ştim doar noi, nu şi cei din afara partidului”, le-a recomandat preşedintele PNL, edilul Cristian Radu.

Primarul a mai punctat şi care este linia pe care membrii trebuie să o urmeze. „Doresc să mai luaţi în considerare faptul că în perspectiva pregătirii alegerilor locale şi parlamentare, singurul lucru care contează în reuşita noastră viitoare este munca”.

Aceeaşi sugestie a făcut-o liderul PNL şi consilierilor independenţi care, deşi au discutat despre o eventuală înscriere în partid, până acum nu şi-au parafat intenţia prin semnarea adeziunilor. Cert este că independenţii vor trebui să se decidă rapid dacă vor redeveni membri de partid, în speţă PNL, întrucât în apropierea alegerilor nu vor mai fi primiţi. Primarul consideră că membrii PNL şi potenţialii membri PNL trebuie să se implice în activitatea organizaţiei locale pe întreg parcursul anului preelectoral început deja, nu să vină pe ultima sută de metri şi să culeagă laurii.

editiadesud.ro

3 Comments

 1. Adica:
  http://www.romaniacurata.ro/vasile-blaga-infundat-de-fostul-ministru-valcov-cine-controleaza-de-fapt-firma-tehnologica-radion/
  sau:
  http://www.romaniacurata.ro/ginerele-lui-blaga-suspectat-de-evaziune-fiscala-procurorii-fac-perchezitii/
  ?

  Comentariu by nabuco — 22 mai 2015 @ 11:19

 2. S-au certat ca la usa cortului…ptr ca PITICUL crede ca partidul e SRL -ul lui…..de familie

  Comentariu by Gogu — 23 mai 2015 @ 7:59

 3. mi s-a parut ca ai scris SRI-ul lui :)))

  Comentariu by anonim — 23 mai 2015 @ 9:43

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress