Mangalia – politica locală

6 mai 2015

Un fost comisar de Gardă Financiară nu poate justifica peste 1 milion de euro

Filed under: Ştiri judeţene — lucian visa @ 17:39

Agenția Naționalã de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de de 4.740.262 de lei (aprox. 1.143.562,32 Euro), între averea dobânditã și veniturile realizate de cãtre Constantin Tănase, fost comisar în cadrul Gãrzii Financiare Constanța, împreunã cu familia, în perioada 01 ianuarie 2000 – 31 decembrie 2011.

Având în vedere cele de mai sus, Agenția Naționalã de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Constanța, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificãrile patrimoniale intervenite și veniturile realizate de cãtre Constantin Tănase, împreunã cu familia, în perioada exercitãrii funcției publice.

Tănase a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiazã – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le considerã necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoana evaluată a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

Virgil Burlă, evz.ro 06.05.2015

Declaraţia de avere a unui alt fost comisar al Gărzii Financiare :

Radu-Cristian-avere-2014

21 Comments

 1. Poate n-are soacră.

  Comentariu by lucian visa — 6 mai 2015 @ 17:40

 2. Tu ai avut parinti si dupa ce ei au vandut terenul cu acte autentice, prin ascunderea adevarului te-ai dus la primarie si ai facut cerere sa ti se reconstituie acelasi teren care era deja vandut dupa care ti-ai aprobat ti l-ai luat singur,in mijlocul Neptunului ca de, erai vice. Asa ca ia aminte la pai si barna.

  Comentariu by MIRELA — 6 mai 2015 @ 18:01

 3. Poate il ridica odata si pe mincinos. Si asa e un papagal numit degeaba ”primar”

  Comentariu by dan poenaru — 6 mai 2015 @ 18:05

 4. Mireluşa taichii, dacă informaţia ta este grşită, pui gâtul pe calea ferată, sau batăr deştele ?

  Comentariu by Anonim — 6 mai 2015 @ 19:37

 5. Pt.2
  HBO România organizează concurs de scenarii originale în rândul telespectatorilor. Poate concurezi şi cine ştie, poate mergem împreună pe covorul roşu al unui festival de film.
  Oricum ar fi bine să vă hotărâţi, ori actele erau false, ori erau bune, dar terenul a fost vândut de două ori.

  Comentariu by lucian visa — 7 mai 2015 @ 16:01

 6. Asta veti afla atunci cand cel putin una din institutiile statului va stabili ce fapta ati savarsit

  Comentariu by MIRELA — 7 mai 2015 @ 17:55

 7. Mirela, eu am vrut să fiu drăguţ cu tine, dar se pare că am greşit. Dacă ieri, când tu ai fi scris comentariul 2, aş fi fost pe calculator, ţi-aş fi spus pe o românească neoaşă să-mi sugi p..a. Dar cum nu am fost, chiar dacă e misogin, ţi-o spun azi. Evident că e la figurat.

  Instituţiile abilitate ale statului s-au sesizat din oficiu în 2000, după ce eu nu mai aveam nicio funcţie publică, despre felul cum am obţinut cei 110 mp îm Neptun. Şi au dat o rezoluţie. Văd că tu ai rămas singura care scormoneşti în căcat. Succes, poate mirosul te stimulează ! Semnează-te şi hai să ne confruntăm în justiţie ! Fiecare cu înscrisurile lui.

  Comentariu by lucian visa — 7 mai 2015 @ 18:43

 8. ai ma 1!chiar asa nu poate justifica mai mult de un milion de euro///// putin, foarte putin ;ce d-le pt atat //??/???//sa intre omul la zdup

  Comentariu by carmen — 7 mai 2015 @ 18:48

 9. Rușine d-le ,rușine !!!
  Așa mod de exprimare?
  D-voastra cine sa va albească comenturile vulgare, ca va oripilați zilele trecute cînd apăreau comenturi deocheate despre curvele din primarie

  Comentariu by pentru Lucian V — 8 mai 2015 @ 8:12

 10. Corecta observatie, lăsa Domnule comenturile așa cum emana de la cetățeni, sa știe tot poporului despre curvele de tot felul, ca astea ne controlează destinele, mâine poimâine il vezi si pe jumi-juma după primari Nichita, la cite amantlicuri are
  Si oricum site-ul dumitale va avea succes… Asta e comunitatea noastră

  Comentariu by pentru VISA — 8 mai 2015 @ 8:25

 11. Acadele se sug ,,d-nule,,Visa iar mata, ceri un lucru imposibil deoarece organul de care vorbresti lti lipseste cu desavarsire, cel putin si pt faptul ca esti atat de badaran, needucat si deranjat de propriile-ti fapte. Nu numai terenul pe care l-ai luat in baza unor declaratii false ar trebui sa-ti ,,stea in gat,, dar multe alte activitati pe care le-ai exercitat in timpul mandatului cu incalcarea flagranta a legii. Stii sigur despre ce este vorba.

  Comentariu by MIRELA — 8 mai 2015 @ 9:14

 12. Ai dreptate mirela nu exista femeie urata ci doar barbati care nu au baut destul!

  Comentariu by JIMBU — 8 mai 2015 @ 9:59

 13. mirelo nu l apar pe visa da nu cumva esti inginer agronom ai juma de metru si ti se spune jumi juma? ca altfel n ai fi sarit asa ….visa nu mai are functie publica si nu cred ca ai dreptate in ce spui…fara parti pris dar deja are o hotarare judecatoreasca asa ca…acadeaua e a ta mirelo…sau cum te o fi chemand

  Comentariu by bigbrother — 8 mai 2015 @ 10:56

 14. http://www.ziarulmetropolis.ro/wp-content/uploads/2013/04/badaranii-620066l-imagine.jpg Romanii au si imagini fara titlu ! http://dece-zidezi.blogspot.ro/2015/03/sa-ai-bunul-simt-la-tine.html

  Comentariu by I.S — 8 mai 2015 @ 12:17

 15. Frate mai mare, împărţitu pe din două este tehnician zootehnist deprofesionalizat. Inginerii agronomi au facultate adevărată, nu prin păduri frecventată. Te rog să nu jigneşti breasla agronomilor adevăraţi pentru că ei sunt cei care ne dau de mâncare, nu ne-o înjumătăţesc.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 8 mai 2015 @ 14:17

 16. Pt.9
  Nu mai sunt la vârsta la care să mă oripileze nişte comentarii. Ceea ce am cerut eu (şi am albit) este neamestecul în viaţa privată, indiferent cine ar fi. Dacă aveţi dovezi că şi-o trag în primărie, sunteţi invitaţii mei. Postez orice poză sau film de acest fel.

  Pt.11
  Salut Mirela !

  Comentariu by lucian visa — 8 mai 2015 @ 15:20

 17. mi se netezeste creierul.mirelule tu vorbesti despre 100 (o suta) de metri patrati?pai ar cam fi cat receptia hotelului lui slavescu ce se inalta pe plaja de la olimp?sau mai putin?

  Comentariu by anonim — 8 mai 2015 @ 16:28

 18. Ce nu v-am spus până acum e că Mirela a mai făcut postări de pe IP-ul primăriei Mangalia, în timpul programului de lucru !!!
  Cum numai cei „aleşi” au acces să vizualizeze şi să comenteze pe site-ul meu de pe acel IP, înseamnă că Mirela e una dintre sugătoarele (la propriu) ale actualei administraţii, masculină sau feminină. Chiar nu mai contează sexul.

  Comentarii făcute de Mirela de pe IP-ul primăriei :

  Trimis în 16-03-2015 la 11:47 am

  Dragos, chiar nu pot sa cred ca ai uitat ca i-ai cerut primarului actual sa te ajute ca sa obtii slujba actuala, dupa care l-ai rugat sa promoveze un proiect de hotarare ca sa concesionezi niste lacuri si deoarece omul ti-a explicat ca este nelegal si nu se baga in asa ceva ai inceput sa-l lucrezi pe la spate si sa devii ulterior mare consilier PSD.
  Hai sa spunem odata adevarul ca lumea sa stie cu cine are de-a face. Nu te mai da fata mare ca nu esti.

  Trimis în 16-12-2014 la 2:07 pm

  In gura trolului – de Postacul Suparat

  Un tigan avea o iapa
  Si cara cu ea la ceapa
  Cand s-a terminat cu ceapa
  Si-a fuo’tout tiganul iapa

  Iapa i-a facut o manza
  Si cara cu ea la branza
  Cand s-a terminat cu branza
  N-a iertat-o nici pe manza

  Manza i-a facut un cal
  Si cara cu el mangal
  Cand s-a terminat mangalul
  Si-a fuo’tout tiganul calul

  Calul i-a facut un troll
  Si cara cu el namol
  Cand s-a terminat namolul
  Si-a fuo’tout in gura trolul

  Trolul a facut venin
  La limba si la canin
  Ca sa nu-l muste de pu’oula,
  I-a bagat rahat in gura…

  De atunci, ori de cate ori e neregulata, iapa face spume. Multe.

  Comentariu by lucian visa — 8 mai 2015 @ 17:29

 19. De atunci, ori de cate ori e neregulata, iapa face spume. Multe.

  La fel pare a fi şi Mirela, „spumele” ei par a avea o cauză obiectivă. Cred că acum aţi înţeles de ce am folosit un limbaj licenţios. Îmi cer scuze dacă am supărat pe cineva, exceptând-o desigur pe Mirela care face spume.

  Comentariu by lucian visa — 8 mai 2015 @ 17:49

 20. Draga Mirela oricine ai fi tu, trebuie s intelegi ca, panarame inca mai sunt in primarie din gasca mincinosului, tu nefiind singura. Si aici ma refer la ”fetitele” aduse de mincinos. Se stiu ele care sunt.

  Comentariu by dan poenaru — 8 mai 2015 @ 18:55

 21. Adevarul supara…

  Comentariu by Monkey — 8 mai 2015 @ 19:40

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress