Mangalia – politica locală

30 aprilie 2015

Consilierii Paul Foleanu şi Dragoş Bociog au cele mai mari şanse să obţină funcţia supremă în PSD Mangalia

Filed under: PSD — lucian visa @ 16:14

În urmă cu două zile, a avut loc şedinţa Biroului Permanent Local al PSD Mangalia. În cadrul întâlnirii, fostul preşedinte al filialei locale a PSD Mangalia, Zanfir Iorguş a adus la cunoştinţa membrilor că a luat decizia să demisioneze din toate funcţiile de conducere deţinute. De altfel, acest lucru a fost anunţat şi în cadrul BPJ al PSD Constanţa în cursul săptămânii trecute.

Pe de altă parte, potrivit calendarului naţional, la nivelul PSD Mangalia, în perioada imediat următoare, vor avea loc alegeri de jos în sus. Astfel, primii votaţi vor fi preşedinţii OSV-urilor (Organizaţii constituite pe secţiile de votare), apoi preşedinţii Organizaţiilor de Femei, Tineret şi Pensionari, urmând ca la începutul lunii iunie să fie ales liderul PSD Mangalia.

Surse din interiorul PSD Mangalia ne-au declarat că cei care au cele mai mari şanse să preia frâiele organizaţiei locale sunt consilierii Paul Foleanu şi Dragoş Bociog. De altfel, aceştia sunt singurii aleşi vocali ai PSD în cadrul Consiliului Local Mangalia ce critică, cu argumente, supunerea spre aprobare a unor anumite proiecte de hotărâre eronat redactate, ce includ sume mari de bani sau a căror derulare nu reprezintă o prioritate pentru municipiu.

Rămâne de văzut se se va întâmpla la PSD Mangalia, care, spun membrii, va redobândi puterea avută odinioară şi care va avea un puternic rol în viaţa politică a urbei.

editiadesud.ro 30.04.2015

31 Comments

 1. Va câştiga Foleanu probabil. Iorguş îl cunoaşte mai demult şi are ceva încredere în el. Nu totală, dar are. Bociog trebuie să se mai învechească în partid. Dar faptul că el candidează e spre bine.

  Eu cred că PSD-ul va da noul primar. Sper că de data asta să fie unul normal la cap şi pro Mangalia.

  Comentariu by lucian visa — 30 aprilie 2015 @ 16:17

 2. dle visa mai bine puneti un sondaj intre foleanu si actualu.poate vad si navetistii din primarie ca mangalia nu ii mai vrea.

  Comentariu by anonim — 30 aprilie 2015 @ 16:20

 3. Foleanu ar fi o variantă acceptabilă şi oricum mai raţională decât ginerică de la Bucureşti. Fiind tineri sper să aibă o viziune mai
  spre Mangalia şi spre locuitorii ei. Elegantul jumătăţel ne-a defrişat încrederea mai abitir decât gardurile vii. Sunt curios dacă mai are cineva curajul să investească într-o nouă candidatură a demolatorului de verde.

  Comentariu by Anonim — 30 aprilie 2015 @ 16:23

 4. Pt.2
  Pot face acest sondaj doar în condiţiile în care Foleanu va fi candidatul PSD-ului pentru primărie. În ultima toamna dinaintea alegerilor se fac sondajele electorale profesioniste. Atunci vom începe să aflăm câte ceva. Deocamdată se tatonează.

  Pt.3
  A fi tânăr nu e o garanţie pentru a fi primar bun. Mulţi tineri intră în politică, la toate partidele, doar pentru foloase materiale. Sunt de acord că un tânăr are mai multă energie, de care chiar e nevoie pentru acest post. Viziunea n-are vârstă. mincinosul va fi investit pentru o nouă candidatură de PNL Constanţa.

  Comentariu by lucian visa — 30 aprilie 2015 @ 16:40

 5. Dar un psd-ist,psd-ist nu au in organizatia din Mangalia?

  Comentariu by doru — 30 aprilie 2015 @ 17:44

 6. După Tusac potopul. Probabil asta e cauza.

  Comentariu by lucian visa — 30 aprilie 2015 @ 17:50

 7. Pt 5 . Ai putina răbdare si vei vedea ca un PSDist va fi președintele organizației din mangalia . Va fi tinar , anti RC si va avea o echipa puternica si unita linga el .

  Comentariu by 123 — 30 aprilie 2015 @ 18:16

 8. Ati putea face un sondaj cu 2 optiuni simple: 1. Actualul primar 2. Orice alt candidat.
  Rezultatul ar fi uimitor , sau nu !

  Comentariu by vasile — 30 aprilie 2015 @ 19:14

 9. Dacă va candida la primărie, Foleanu are mari șanse de reușită. Măcar va lucra cu cei din Mangalia, nu cu Constanta și Bucuresti. Va avea măcar putină milă și grijă de acest oraș, bun pt actualii navetiști doar pt stors bani din lucrări date pe ochi frumoși.

  Comentariu by Anonim — 30 aprilie 2015 @ 19:44

 10. Filiala PNL Mangalia chiar nu poate da un flit ferm aroganţilor de la Constanţa ?
  Să şi-l propună şi să şi-l susţină la ei. Pe noi ne-a convins. Am văzut cum s-a achitat de promisiunile din campanie.

  Comentariu by Anonim — 30 aprilie 2015 @ 20:11

 11. Cu Foleanu candidat se schimba treaba se egalizeaza fortele. Bociog ar fi bun si el. Pentru Valcea binenteles de acolo de unde este.

  Comentariu by Gica — 30 aprilie 2015 @ 20:17

 12. Pt 10 Filiala PNL Mangalia are in componenta navetisti de la Constanta, cu buletinul facut recent la noi. Cum sa le dea flit?

  Comentariu by Anonim — 30 aprilie 2015 @ 20:24

 13. http://www.replicaonline.ro/paul-foleanu-210340/

  Comentariu by nabuco — 30 aprilie 2015 @ 23:05

 14. PT.10
  Care filiala PNL Mangalia?.În aceasta structura mai sunt cativa membri PNL adevarati ,restul sunt membri de conjunctura,din interes si care nu sunt localnici(pentru Radu :adica locuiesc aici,mananca aici,îsi dau copii la scoala aici,iau Lumina de aici,platesc taxe si impozite aici, etc.)Tusac si-a adus familia de la Bucuresti aici,de la Constanta nu se poate,ca de, nu are vila soacra si aici)
  Din pacate adevaratii membrii PNL au votat si vor vota cu alte partide.

  Comentariu by Anonim — 1 mai 2015 @ 8:54

 15. Radu si echipa sa de constănțeni va pleca acasă anul viitor, este o certitudine. Nu trebuie decât sa nu mai greșim la vot, sa votam un om cu sufletul pentru Mangalia, atât.
  Nu contează din ce partid provine, important este sa iubească Mangalia si sa vrea sa facă bine locuitorilor acestui frumos oraș, fără dușmanii si fără resentimente fata de cei care au condus orașul in trecut.

  Comentariu by Cetățean — 1 mai 2015 @ 10:15

 16. Pt.10
  Crezi că mai e vreun liberal în conducerea PNL Mangalia ? Eu nu cred.
  Pt.15
  Aşa este, dar va fi pe vreo listă ?

  Comentariu by lucian visa — 1 mai 2015 @ 17:57

 17. Hai ca sunteti simpatici!Nu vedeti ca pana si aici mai sunteti cativa?Faceti si voi niste s

  Comentariu by Anonim — 1 mai 2015 @ 22:23

 18. Sondaje.Treziti-va!Va spulbera Radu cu minim 70%.As paria,dar nu am unde!

  Comentariu by Anonim — 1 mai 2015 @ 22:26

 19. Radu Cristian primar,Stamate Claudiu viceprimar 2016

  Comentariu by gore 2 — 2 mai 2015 @ 3:15

 20. Bai nu vedeti ca Radu Cristian v-a scos din imputitura, nici nu puteai sa treci prin oras de boscheti si mate moarte. S-a luminat orasul in conditiile in care puturosii dracului ce sunteti nu va strangeti gunoiul de sub nas, nu va platiti taxele si impozitele si refuzati sa munciti. Primasrul e un slab ca cedeaza si va da caldura subventionata, transport gratis ajutoae sociale etc. Trantori ai societatii puneti mana la munca nu stati toata ziua si emiteti pareri ca habar n-aveti cata lupta se da si cate capete gandesc ca voi sa pastrati profesia de puturosi.

  Comentariu by VALI — 2 mai 2015 @ 8:26

 21. Au avut/au acces la cele mai reputate școli din țară și străinătate, conturile umflate ale părinților sunt la dispoziția lor încă de când se nasc, după o lună de școală de șoferi primesc cadou un bolid de lux cu câteva sute de cai putere, se poartă la patru ace, numai cu haine din ultimele colecții de la Paris, Londra sau New York, sunt perfect educați și manierați în fața camerelor, când vorbesc cu modestie despre șansa pe care au avut-o în viață. În spatele acestor măști se ascunde răsfățul, indolența, lipsa de empatie, cinismul, egoismul. Beizadeaua nu a muncit o zi din viață cu adevărat. Ceea ce beizadeaua numește muncă grea, din zori până în seară, este un job călduț oferit la firma lui mama, a lui tata sau a vreunui prieten. Firma lui mama, tata sau prietenului poate fi și la stat sau la o afacere profitabilă cu statul. Beizadeaua a învățat din fragedă pruncie că cum să fenteze legile, cum să câștige bani de pe spatele fraierilor, dar nu a învățat ce înseamnă cu adevărat caracterul. Unele dintre aceste beizadele, pe modelul, ba chiar cu girul părinților, au intrat în afaceri dubioase cu statul, au primit cu brațele deschise moștenirea lăsată de părinții îmbuibați – conturile de stat care sunt în permanență alimentate de proștii neamului, de cei care își plătesc taxele și impozitele la timp, de cei care muncesc onest, pe un salariu de nimic. Până într-o zi, când la ușa beizadelei apar mascații. Vedeți dumneavoastră, în ultimii ani, în România, omul negru a cam început să apară la oră fixă la ușile celor care și-au făcut un țel din a devaliza conturile publice pentru a-și umfla propriile conturi. În urmă cu puțin timp fiul lui Hrebenciuc a fost ridicat de mascați și încarcerat din această cauză, acum iubita fiului lui Năstase a fost dusă la procurori într-un dosar de evaziune, avem exemple de acest gen de la cel mai înalt nivel, la copiii de șmecheri din orașele mai mici. Dacă ne-am făcut, cândva, iluzii că generațiile de tip Voiculescu, Hrebenciuc, Cocoș vor dispărea și că, odată intrată pe mâinile tinerilor, politica se va schimba, iată că realitatea este cu totul alta. Beizadelele sunt pregătite să ia locul lăsat călduț de cei care și-au asigurat propriul trai, pe cel al copiilor și probabil și câteva generații după aceștia, toate din bunăstarea și bunăvoința darnicului stat român. Deși ne amuzăm când îi vedem prin cluburi, prin mall-uri sau benzinării cu fițele lor de doi lei, acești copii născuți “cu stea în frunte” sunt periculoși, nesățioși, vor mulți bani, putere și faimă, dar nu au învățat să muncească pentru a le obține, ci doar să primească fără a fi nevoiți să ceară. Din fericire, mai există instituții ale statului care mai cern din ei, le mai taie din aripi și ne mai scapă pe noi de viitoarele ventuze ale bugetului -Mirela Stoeac Vlăduți-pressalert.ro

  Comentariu by I.S — 2 mai 2015 @ 8:47

 22. Pentru 20. Aberezi mult.

  Comentariu by dan poenaru — 2 mai 2015 @ 9:05

 23. iar tu esti un pui de lele care faci umbra pamantului. Fugi la munca pt ca o sa putrezesti stand degeaba mai pui de poenar

  Comentariu by VALI — 2 mai 2015 @ 9:44

 24. Prea mult rahat a mancat din 2012 de cand a fost numit primar. E doar la nivelul gazonului semanat. Stati in continuare si lingeti-l pana in 2016 🙂

  Comentariu by dan poenaru — 2 mai 2015 @ 10:19

 25. … mai mult preţuieşte un sărac decât un mincinos…”trantori ai societatii”-de fapt mamaliga care explodeaza greu ! Ajutoarele sociale sunt masca unei politici economice falimentare,in care coruptia si furtul ocupa primul plan,chiar si la „distribuirea” acestora ! Ce este aceea „subventie” la caldura,pe care o „dau” primarii,pe langa cea pe care o da legiferat statul, celor care o distribuie!Chiar si subventia data de stat,nu este tot o forma mascata de a umfla „potul” discretionar la un pret pentru un serviciu ? Se uita in continuare sa se compare pretul gigacaloriei lui Oprescu,cu restul oraselor tarii ? Dau primarii transport gratuit ?! Chiar asa idioti sunt cosiderati alegatorii …de catre noua clasa conducatoare,detinatoare de …diplome cumparate ? Capitalism facut de beizadelele maharilor comunisti ! Au aparut iar postacii de partid ?(aia,platiti-evident! Nu conteaza ce aberatii scot pe bloguri ! Scot limba la control si daca seful isi recunoaste „excrementul”…primeste,banul,favorul !)

  Comentariu by I.S — 2 mai 2015 @ 10:29

 26. Baaaaaaaaaaaaaaa mai informeaza-te statul nu mmai da de mult subventii, iar primarul de naiv ce este initiaza proiecte de agest gen si subventia puturosilor este plastita din banii nostrii a celor care ne trezim la 6 si cateodata nu mai avem timp sa ne culcam, taci dracu din gura aia care se vrea a fi a unui intelectual, cand vom pune paru pe voi , va spun eu ca o sa terminati cu investigatiile astea

  Comentariu by VALI — 2 mai 2015 @ 12:12

 27. Nu stiu cat de rau ne va fii cu Foleanu,Bociog, Iorgus sau cine o mai fii ,ne va fii de o mie de ori mai bine decat cu Radu Cristian

  Comentariu by Anonim — 2 mai 2015 @ 21:27

 28. Ptr VALI IDIOTUL….pai mai gauzarule tu vorbesti pe banii nostri , cu taxe inventate si imozite mari, doar ca sa aveti voi ce fura cu piticul JUMI-JUMA ?…plecati dracului la CTA voastra si lasati-ne sa ne administram noi cum stim.

  Comentariu by Romulus 8 clase — 2 mai 2015 @ 21:34

 29. Daca te administrezi dupa cum scrii e clara treaba: dezastru.Vai steaua voastra de postaci obositi!Aveti manual si sarcini de la partid(probabil PSD) sa scrieti cu litere mari jumi-juma,cta si alte tampenii.Poate sa fie omul si din Congo(vezi cazul Obama) daca face treaba lumea il voteaza.Si vreti sau nu,actualul primar e din alt aluat decat cei ce ne-au „administrat” orasul pana acum si in mod cert are o viziune.Lucrurile se schimba in bine.

  Comentariu by Pt postacul de la 28 — 3 mai 2015 @ 19:36

 30. Ptr. 29: Aici ai perfectă dreptate. Alt aluat, sigur!!! Haine de la Hugo Boss, moştenire de milioane (de euro) de la soacra simplă lucrătoare, atitudine de mafiot educat. Si mult mai mincinos. Fără niciun fel de emoţie. Viziunea e clară : părjoliţi câmpiile, otrăviţi fântânile…stricaţi ca să avem ce repara.
  Nu domnule, nu asta înseamnă viziune. Viziune ai atunci când pleci de la ce ai, păstrezi şi dezvolţi ce ţi-au lăsat predecesorii tăi, găseţti soluţii de dezvoltare … Când ne vei demonstra că are un asemenea plan, fără a urmări să faceţi voi toţi burţile mari o să te credem. Până atunci…face aceleaşi lucruri ca şi ceilalţi, aplicând tactici mult mai dure dar şi mai elaborate.

  Comentariu by Anonim — 3 mai 2015 @ 21:01

 31. ptr. 20:
  Aşa numeşti tu curul, cap ?

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 3 mai 2015 @ 22:23

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress