Mangalia – politica locală

23 aprilie 2015

Iorguş, autosuspendat din toate funcțiile din PSD. Constantinescu se mândrește cu „hârtia de la partid”

Filed under: PSD — lucian visa @ 15:30

Situația membrilor PSD Constanța este dezbătută în prezent în cadrul partidului, pentru punerea în acord cu deciziile adoptate la Consiliul Național. Mai mulți reprezentanți ai formațiunii locale a social-democraților vor fi trecuți „pe tușă”, însă sunt și unii care „scapă”.

Miercuri, secretarul PSD Constanța, Cristinel Dragomir, a prezentat situația acestora.

„Aparatul de specialitate al partidului lucrează la situaţia membrilor din organizaţie; vom face un centralizator pe care îl vom prezenta în şedinţa de vineri. Din câte ştiu eu este vorba despre Matei de la Năvodari, Constantin Micu de la Tuzla, care şi-a dat demisia de când a fost adoptată rezoluţia pentru că are o condamnare cu suspendare. Dedu de la Mircea Vodă are tot cu suspendare, Iorguş şi-a dat demisia din funcţiile de conducere pentru că am înţeles că a fost trimis ieri (în judecată – n.r.) şi va fi o şedinţă la Mangalia pentru a stabili cine îi ia locul. Radu Babuş a fost scos din rechizitoriu, nu este trimis în judecată. I-am cerut o hârtie, s-a trimis dosarul, dar el a fost scos din rechizitoriu, nu intră sub incidenţa rezoluţiei Consiliului Naţional. Despre Alexandru Mazăre nu ştiu, cererea nu este scrisă şi la şedinţa trecută am stabilit ca domnul preşedinte Moga să aibă discuţie cu el şi în cazul în care şi-a dat demisia, să aducă o copie. Cu Nicuşor Constantinescu s-a stabilit acelaşi lucru: domnul Moga să discute. Dacă poate, dacă doreşte, dacă nu doreşte să mai activeze în partid, având în vedere situaţia în care este”, a spus Dragomir.

Între timp, președintele suspendat al CJC, Nicușor Constantinescu, susține că este preşedintele executiv, în funcţie, al organizaţiei judeţene a PSD Constanţa. Partidul i-ar fi confirmat că abuzul în serviciu, pentru care este judecat, nu este faptă de corupţie.

„Nu pot fi suspendat din funcţie. Tocmai am primit hârtie de la partid că sunt preşedinte executiv, eu v-am spus dar nu m-aţi crezut. Rămân în continuare preşedinte executiv al organizaţiei judeţene a PSD. (…) Nefiind acuzat decât de abuz în serviciu, sunt preşedinte executiv în funcţie. Doar că sunt arestat la domiciliu, fac o filială la domiciliu. Deşi locuiesc la 100 metri de sediul PSD Constanţa”, a spus, marți, Constantinescu.

Marius Florian VASILE, Replica 22.04.2015

42 Comments

 1. Am comentat nu de mult că Iorguş nu va mai candida în 2016. Poate că nu m-aţi crezut, dar începe să se confirme. Tot atunci am spus că mincinosu e în offside, întrucât nu mai ştie în cine să lovească în stilul lui de comisar. E greu să-i termini pe toţi PSD-iştii, pentru că sunt destui.
  Cred deasemenea, că cel (cea) care va candida la primărie din partea PSD-ului, dacă locuieşte în Mangalia şi nu va fi o persoană foarte controversată, nu va avea cum să piardă.
  Mai e o problemă pentru PSD-iştii responsabili, ca acea persoană să reziste puterii pe care o va avea ca primar. Altfel vom avea parte de încă un golan.

  Comentariu by lucian visa — 23 aprilie 2015 @ 15:31

 2. sa plece inapoi deunde a venit.

  Comentariu by gogu — 23 aprilie 2015 @ 15:37

 3. iorgus sa plece inapoi deunde a venit.

  Comentariu by gogu — 23 aprilie 2015 @ 15:38

 4. Dacă ţi-ar spune cineva ce să faci, ai face ?

  Comentariu by lucian visa — 23 aprilie 2015 @ 15:42

 5. sa lase mangalia.avindut toata padurea.

  Comentariu by sorin — 23 aprilie 2015 @ 15:42

 6. Dacă a făcut ilegalităţi să plătească, nu să plece.

  Comentariu by lucian visa — 23 aprilie 2015 @ 15:52

 7. daca isi ia cu el si toate terenurile pe care le are, dispare mangalia dupa harta romaniei.stati linistiti ca le-a dobandit cu banii din vanzarea de pepeni.

  Comentariu by anonim — 23 aprilie 2015 @ 16:53

 8. Singura sansa pentru oras este o femeie, care sa fie din Mangalia, sa cunoasca administratie si sa nu aiba treaba cu niciun partid politic. Va trebui sustinuta ca sa castige in fata lui radu-care e cu sugativele enumerate mai sus- apoi lasata sa faca treaba.
  Treziti-va PSD!

  Comentariu by Anonim — 23 aprilie 2015 @ 19:12

 9. Ieri au avut loc cel putin 2 evenimente importante pentru administratia locala din primarie: s-a desfasurat comisia de disciplina cu cazul de hartuire sexuala comis de seful politiei locale angelescu mihai si au fost audiati martori- vucea, mihaela andrei si altii.
  Si al doilea eveniment, cel din centru de la ora cinci- sedinta noului pnl mangalia, la care s-au mutat toate masinile din fata si spatele primariei.

  Comentariu by Anonim — 23 aprilie 2015 @ 18:59

 10. Peste 1 an toti veti fi niste amintiri de cacat din primaria aia.

  Comentariu by dan poenaru — 23 aprilie 2015 @ 20:37

 11. Lumea zice ca Emi Budurescu ar fi fost adusa din Cernavoda pentru a fi la Mangalia.

  Comentariu by dan poenaru — 23 aprilie 2015 @ 20:47

 12. Tu esti cacat de pe acum Dane . Numai un rahat generalizeaza. Frustrat , ofticat ,,,,

  Comentariu by Dana — 23 aprilie 2015 @ 23:58

 13. A mai avut loc un eveniment important. La Banescu intra in liceu un fost elev. Cei 4 (patru ) angajati ai firmei de paza au treburi mult mai importante de facut decat sa interzica accesul in incinta unitatii celor care nu au acest drept. Cum ar fi ocheadele si remarcile catre eleve ( ca sa nu spunem hartuire ). O eleva iese in pauza si beneficiaza de cateva insulte ( curva , panarama e.t.c ) din partea ,,smecherului,, dupa care ia si cateva palme. Dupa care iar invective.
  Aici trebuie sa recunoastem ca la Ciobanica in liceu nu se intampla din astea…

  Comentariu by Vasile — 24 aprilie 2015 @ 0:13

 14. Pentru 11. Frustrat, ofticat si de cacat e seful vosru din prmarie panaramo.

  Comentariu by dan poenaru — 24 aprilie 2015 @ 5:22

 15. Ptr frustatii de Sorin si Gogu…..daca Iorgus nu aducea Padurea Comorova la Primarie si sutele de ha de la armata ,azi primaria nu ar fi avut nimic….Da ca piticania voastra a dat 2ha ,pe 49 de ani pe….echivalentul a doua feliute de paine, E BINE?….mai aveti punin excrocilor si MINCINOSILOR?

  Comentariu by Dan — 24 aprilie 2015 @ 7:42

 16. Nu mai fi rău cu emi budurescu, Dane!
  Sigur ca e amanta perfecta pentru mincinos, ca nu pune probleme,nu are soț acasă,e peste ocean si nu deranjează, nu cere bani multi, ia ce i se da si își tine gura, iar la birou executa toate dispozițiile si ca de obicei contractele le obține cine trebuie. dar pe linga toate astea se spune ca e amanta perfecta cînd e beata, nu tine cont de nimic si își satisface partenerul mincinos indiferent cine e de fata, așa ca nu mai fii invidios ca nu te face si pe tine.

  Comentariu by asterix — 24 aprilie 2015 @ 7:48

 17. Cand naiba mai aveti timp sa v o mai si trageti intre voi daca sunteti regulati nonstop!?

  Comentariu by JIMBU — 24 aprilie 2015 @ 8:57

 18. Comentariu by coleg — 24 aprilie 2015 @ 8:52

 19. A trebuit să albesc, la propriu, unele părţi din unele comentarii, care au legătură cu viaţa privată a cuiva. Sunt de acord ca ele să apară doar cu dovezile de rigoare, iar fără dovezi, numai semnând cu numele real.

  Comentariul 7 ne oferă nişte informaţii foarte bune de comentat referitor la comisia de disciplină, dar nu în sensul în care au făcut-o unii.

  Deasemenea comentariul 12 ridică o problemă care merită dezbătută.

  Dacă confirmă şi alţii aceste lucruri, hai să le discutăm în articole noi. Am mai postat articole plecând de la comentarii şi au avut multe link-uri.

  Comentariu by lucian visa — 24 aprilie 2015 @ 16:39

 20. Parca era vorba de suspendari si autosuspendari din PSD, unii de aici ati luat-o pe aratura .Corect ,in politica trebuie sa fie si opozitie dar cu exprimare decenta( onorabile, stimabile, conita etc) Curat murdar!

  Comentariu by Anonim — 24 aprilie 2015 @ 18:50

 21. Stiti voi tot
  Ati stat voi la fundul ei si ati vazut asta
  Pentru doamna Ileana Budurescu da in judecata administratorul sitului pentru defaimare

  Comentariu by Anonim — 24 aprilie 2015 @ 20:18

 22. Pt.20
  Am albit iar o parte a comentariului. Nu pot fi de acord cu atacuri la viaţa privată fără probe sau fără asumarea prin semnătură. N-o cunosc nici până azi pe Emi şi nu este ea tema blogului. Dacă doreşti să dezbaţi viaţa politică a Mangaliei, bine, dacă nu, caută alt blog cu temă sexuală. Sunt liber în gândire, pot dezbate şi teme de natură sexuală atât cât mă pricep, dar pe acest site, nu.

  Pt.21
  Eşti Mihaela Andrei ? Mai bine gândeşte-te de două ori înainte de a comenta. Aş prefera să nu ajung să şterg comentarii despre tine.

  Comentariu by lucian visa — 24 aprilie 2015 @ 20:25

 23. Mai incearca

  ART. 205
  Insulta
  Atingerea adusă onoarei ori reputaţiei unei persoane prin cuvinte, prin gesturi sau prin orice alte mijloace, ori prin expunerea la batjocură, se pedepseşte cu amendă.
  Aceeaşi pedeapsă se aplică şi în cazul când se atribuie unei persoane un defect, boală sau infirmitate care, chiar reale de-ar fi, nu ar trebui relevate.
  Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.
  Împăcarea părţilor înlătură răspunderea penală.

  ART. 206
  Calomnia
  Afirmarea sau imputarea în public, prin orice mijloace, a unei fapte determinate privitoare la o persoană, care, dacă ar fi adevărată, ar expune acea persoană la o sancţiune penală, administrativă sau disciplinară, ori dispreţului public, se pedepseşte cu amendă de la 250 lei la 13.000 lei.
  Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.
  Împăcarea părţilor înlătură răspunderea penală.

  ART. 207
  Proba verităţii
  Proba verităţii celor afirmate sau imputate este admisibilă, dacă afirmarea sau imputarea a fost săvârşită pentru apărarea unui interes legitim. Fapta cu privire la care s-a făcut proba verităţii nu constituie infracţiunea de insultă sau calomnie.

  Comentariu by Anonim — 24 aprilie 2015 @ 21:18

 24. Laura Codruţa Kovesi : „Ştiu că sunt multe glume care circulă în spaţiul public despre mine. Există un website care tot timpul face glume şi care a scris despre mine că eu nu beau cafea dimineaţa, ci lacrimi de corupt (…), că cineva a vrut să-mi ofere un mărţişor de 1 martie şi eu nu am vrut să-l primesc că nu avea chitanţă şi l-am arestat. Mă amuză să citesc asemenea lucruri…”

  Comentariu by lucian visa — 25 aprilie 2015 @ 15:04

 25. Hai sa facem un top Ileana , Mihaela , Lacaramioarele si asa mai departe.

  Comentariu by Katy — 25 aprilie 2015 @ 15:05

 26. Hai mai bine sa discutam la subiect. Aducind discutia deliberat in derizoriu, cu persoane marionete care nu intereseaza pe nimeni- cu atit mai putin viata lor, nu faceti decit sa mutati discutiile importante spre penibil si asa sa banalizati teme cu adevarat dureroase.

  Comentariu by Anonim — 25 aprilie 2015 @ 17:29

 27. La subiect. Care vi se pare mai buna ?

  Comentariu by Katy — 25 aprilie 2015 @ 17:59

 28. Aia de la evidenţa populaţiei. Păcat că vine rar prin primărie, mai clăteam şi noi ochii

  Comentariu by Anonim — 25 aprilie 2015 @ 20:57

 29. Deci :
  Teo 1 punct
  Ileana 0
  Mihaela 0
  Lacramioara 1 0
  Lacramioara 2 0

  Comentariu by Sondaj — 26 aprilie 2015 @ 7:24

 30. Bun clasament, Teo 1, Lăcrămioarele O, numai ca la Ileana ai uitat sa pui 1 in fata la zero, e de nota zece clar, a sunat cineva aseară era la Balcic intr-o companie cunoscuta noua, clar pusi pe fapte mari după nr sticlelor de vin roze consumate la masa.
  Sa vedem ; Ghicești persoana ?

  Comentariu by pentru sondaj — 26 aprilie 2015 @ 9:03

 31. Nu are legatura cu concursul , deocamdata doar Teo are un vot. Cel de la Balcic inca nu a votat-o… sorry

  Comentariu by Sondaj — 26 aprilie 2015 @ 9:47

 32. De unde o avea fata asta (Ileana)atatia bani,sa te plimbi in decurs de 60 de zile la munte,Grecia acum Balcic.Si toate astea dintr-un amarat salariu de bugetar(1400-1500lei).Să conteze ca este Sef serviciu la Acizitii ?

  Comentariu by Anonim — 26 aprilie 2015 @ 9:50

 33. De la sot. Are salariul mare. Sa revenim la top , nu deviati de la subiect.

  Comentariu by Vasile — 26 aprilie 2015 @ 20:26

 34. Comentariu by pentru 32 — 27 aprilie 2015 @ 8:02

 35. Un sef serviciu din Primarie, care are acordul primarului pentru anumite sporuri ajunge la 3000 lei salariu net. Adauga bonusuri si iaca excursii. Plus ca multe sunt oferite drept prime de dragul nostru primar darnic.

  Comentariu by Anonim — 27 aprilie 2015 @ 13:54

 36. http://www.replicaonline.ro/mazare-lovit-din-nou-de-dna-sechestru-pe-toata-averea-219884/

  Comentariu by nabuco — 27 aprilie 2015 @ 15:28

 37. Eu o votez pe Eu. Nu cred o iota din calomniile alea.Cred ca e vreun obsedat din primărie care a pus ochii pe ea și vrea sa îi strice casa. s-au mai văzut din ăsta.

  Comentariu by Yoda — 28 aprilie 2015 @ 19:30

 38. Pe Emi adică. Telefonul e prea inteligent acum dădea sa scrie Eminem. ..scuze

  Comentariu by Yoda — 28 aprilie 2015 @ 19:32

 39. Teo un punct , Emy un punct. Restul zero puncte …

  Comentariu by Sondaj — 28 aprilie 2015 @ 21:00

 40. hai ca ii dau si eu un vot lu …………. Teo!
  Pe Emy nu o stiu poze ceva!?

  Bun sondaj:)

  Comentariu by Anonim — 28 aprilie 2015 @ 21:45

 41. Eu o votez pe Mihaela.

  Comentariu by Mormoloc — 29 aprilie 2015 @ 14:59

 42. Teo 2 puncte , Emi si Miha cate un punct. Lupta stransa…

  Comentariu by Sondaj — 29 aprilie 2015 @ 16:56

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress