Mangalia – politica locală

18 aprilie 2015

Divorţ! Cristian Radu dă de pământ cu asociaţia Corinei Martin: „Avem şi noi specialişti care să ne promoveze”

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:12

Despărţire cu cântec la Constanţa, unde Primăria Mangalia refuză să se mai alăture asociaţiei Corinei Martin, „Dobrogea – Litoral”. Prezentă la conferinţa de lansare a evenimentului pe care îl plănuieşte pentru data 1 mai, la un hotel din staţiunea Mamaia, Corina Martin a vorbit despre despărţirea dintre asociaţia pe care o „patronează” şi municipalitatea de la Mangalia, care a intentat un „divorţ” iremediabil.

„Primăria Mangalia, din păcate, nu mai face parte din Asociaţia Litoral – Delta Dunării, îmi pare rău că nu avem un dialog suficient de coerent acolo. Sunt convinsă că vor încerca şi ei să organizeze evenimente”, a spus Martin.

Dialogul „insuficient de coerent” nu poate exista, potrivit primarului Cristian Radu, care susţine că a descoperit o metodă mai ieftină şi mai productivă în privinţa promovării pe litoral.

„Există dialog, dar ne putem promova şi singuri, pentru că orice promovare înseamnă bani. Încercăm să investim banii aşa cum considerăm. Avem şi noi departament de turism în cadrul primăriei, putem să facem şi noi. Orice asociaţie înseamnă bani, o contribuţie financiară la acea asociaţie, din partea administraţiei locale. Avem şi noi specialişti în cadrul primăriei, care pot face lucrurile acesta. Timp de 22 de ani, până să vin la primărie, nu aveam departament de turism. Noi administrăm şase staţiuni turistice şi nu aveam o direcţie de turism în cadrul primăriei, niciodată n-a fost. Jenant! Trist! Dar, astăzi, există şi ne ocupăm şi noi de promovare”, a spus Cristian Radu, pentru „Replica”.

Primarul de la Mangalia susţine că măsura dă rezultate şi oraşul nu este absent de la târgurile de profil

„Aşa am fost şi la târgul de turism şi la cel de la Chişinău şi la cel din Polonia. Noi am fost. Ne promovăm singuri. Specialişti nu sunt doar în alte firme şi noi nu avem. Încercăm să îi şcolim pe ai noştri, pe cei pe care îi avem la primărie şi nu numai”, ne-a mai spus Radu.

Marius Florian VASILE, Replica 18.04.2015

11 Comments

 1. Păcat le stătea bine în poză, cred că se potriveau.

  Când nu era departament de turism, erau turişti. Pe undeva trebuie să fie o compensaţie.

  Comentariu by lucian visa — 18 aprilie 2015 @ 15:46

 2. Cu atatia turisti, de la C-ta, normal ca era nevoie de un departament, care sa tina evidenta navetistilor, pardon turistilor. Lasand gluma la o parte, departamentul de turism a existat intotdeauna in Primarie, n-a avut director, ca acum, ci doar un sef sau sefa de serviciu.

  Comentariu by Anonim — 18 aprilie 2015 @ 16:02

 3. Vechiul departament de turism a organizat mulţi ani festivalul 7 zile, 7 nopţi. Afluxul de turişti poate fi văzut în imagini. De când a venit jumătăţelul navetist şi avem director de compartiment, festivalul s-a dus de râpă, a devenit o parodie tratată corespunzător de turişti.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 18 aprilie 2015 @ 16:40

 4. Si cine este mentorul pentru cei care vor fi scoliti? Vor merge la cursuri de specialitate , sau se vor plimba pe ici pe colo, insemnand deplasari (plimbari ) in tara si strainatate, pe banii ” cetateanului turmentat”?!

  Comentariu by Anonim — 18 aprilie 2015 @ 16:56

 5. Asadar intrebarea este: nu avem nevoie de Asociatia madamei Martin sau a gasit primarelu` inca o solutie de sifonare si apare o noua asociatie faurita de fratii Luca?..sau fratele Tanase?…sa…sau.

  Comentariu by Anonim — 18 aprilie 2015 @ 18:27

 6. nimic nu se face fara cotizatii in tabara lor

  Comentariu by zii zau — 18 aprilie 2015 @ 22:04

 7. In cazul acesta este o chestie specific USL-ista ! Pentru cel care a ridicat pancarde lui Iohannis si a colaborat frateste la impartitul gologanilor cu ai lui Mazare…a inceput sa-i puta a DNA(via Strutinski si Mazare ! Si apropo de Mazare : Victor Ponta: „Criza din USL e minora”.
  Radu Mazare: „Daca e minora o rezolv eu”-si a rezolvat-o…de vorba: „Scape cine poate” e la moda in USL-ul revigorat puternic pe cai mari ! Calul lui Iohannis e din ce in ce mai…martoaga !

  Comentariu by I.S — 19 aprilie 2015 @ 13:37

 8. Ce are de promovat primarul în stațiuni? Mizeria, ruina, bălăriile? Cred că îi e rușine că n-are cu ce.

  Comentariu by Anonim — 19 aprilie 2015 @ 13:41

 9. Cei de la constanta nu pot fi nici macar turisti! Conform definitiei, turist este cel care isi petrece cel putin o noapte in alta localitate fata de cea in care isi are domiciliul! Ei sunt vizitatori! Acum nu stiu nici daca cei care sunt angajati acolo la acest departament de turism cunosc diferenta intre turist si vizitator sau daca macar 1 are studii in turism sau macar marketing! E ca si cum m-as apuca acum sa fac vapoare cu ospatarii!

  Comentariu by Mangalianul — 21 aprilie 2015 @ 8:56

 10. http://www.cotidianul.ro/bacsisul-se-legalizeaza-la-1-mai-260264/

  Comentariu by nabuco — 22 aprilie 2015 @ 15:22

 11. DOMNULE PRIMAR apucati-va odata de treaba .Totul in acest oras arata jalnic.le-ati inceput pe toate si nu ati terminat nimic

  Comentariu by carmen — 23 aprilie 2015 @ 9:41

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress