Mangalia – politica locală

9 aprilie 2015

A fost găsit mormântul PIERDUT al lui Iisus. Ce s-a întâmplat cu Mântuitorul după moarte FOTO

Filed under: Uncategorized — lucian visa @ 17:49

Un geolog din Ierusalim a declarat recent că a descoperit indicii care demonstrează că Iisus, soția sa Maria Magdalena, fiul lor și alte rude au fost îngropaţi în Ierusalim.

Aryeh Shimron, un reputat geolog israelian, afirmă că a efectuat o serie de teste care susţin ipoteza documentarului „Mormântul pierdut al lui Iisus”, creat în 2007 de James Cameron, potrivit Daily Mail.

Potrivit acestuia, un mormânt din cartierul Talpiot, din Ierusalimul de est, descoperit în 1980, ar fi locul de înhumare al lui Iisus din Nazareth, al soției acestuia Maria Magdalena și al fiului lor Iuda. Pe acesta, există mai multe nume cunoscute din biblie, cum ar fi Iisus fiul lui Iosif” sau „Maria”. Inscripțiile respective și data aproximativă a înhumării i-au făcut pe unii să afirme că mormântul din respectiv conține rămășițele umane ale Mântuitorului. Mai mult, se pare că acesta nu numai că nu a înviat niciodată, dar a fost căsătorit și a avut un copil.

Geologul a declarat că testele geochimice la care a fost supus osuarul au dovedit că acesta ar fi veriga lipsa din celebrul mormânt. Astfel, același strat fin de rendzină a fost identificat pe toate cele zece osuare găsite în Talpiot.

Dovezile sunt mult peste orice așteptările mele. Cred că am descoperit cea mai puternică și mai clară probă că osuarul lui Iacob aparține mormântului din Talpiot„, a declarat geologul, care speră ca probleme sale să fie acceptate de comunitatea ştiinţifică.

Alina Costache, RTV.NET 07.04.2015

2 Comments

  1. Mai se organizează Lumină de la malul mării anul acesta ? Mai merge cineva la Ierusalim după lumină ?

    Comentariu by lucian visa — 9 aprilie 2015 @ 17:52

  2. http://www.gandul.info/gandul-live/ce-ar-trebui-sa-stiti-cand-urati-sarbatori-fericite-raspunsul-lui-cristian-tudor-popescu-14116066

    Comentariu by nabuco — 10 aprilie 2015 @ 14:36

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress