Politica locală

4 aprilie 2015

Ce au pregătit autorităţile locale de 1 Mai, în deschiderea sezonului estival

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:51

Sudul litoralului va încerca, la debutul noului sezon estival, să câştige „bătălia” cu Mamaia, staţiunea care, an de an, inventează noi metode de divertisment, menite să atragă un număr maxim de turişti.
Anul acesta oferta Mangaliei de 1 Mai este una ceva mai consistentă faţă de ediţiile anterioare: trei evenimente vor fi organizate atât în oraş, cât şi în staţiuni. Deschiderea oficială a sezonului va fi punctată, potrivit declaraţiilor directorului Direcţiei Turism din cadrul Primăriei Mangalia, Dumitru Filip, de “1 Mai Tunning Fest”, ce se va derula în perioada 1-3 mai. Aproximativ 80 de maşini tunate vor fi expuse, în Portul Turistic, pentru a putea fi admirate de localnici şi turişti. Autoturismele vor face şi demonstraţii de forţă, atât în Mangalia, cât şi în staţiuni.
Cea de a VI-a ediţie a Festivalului Internaţional “Crazy Salsa Fest” va avea loc, în perioada 30 aprilie-3 mai, în incinta unei unităţi hoteliere din Neptun. Participanţii la manifestare, dansatori ai şcolilor din România, dar şi din Italia, Bulgaria, Spania, Grecia, SUA etc. vor oferi spectatorilor demonstraţii de salsa şi bachata-kizomba şi pe scena plutitoare din Portul Turistic Mangalia.
În fine, Corala „Armonia” şi Orchestra Folclorică „Muzica Divertis” vor concerta, pe 1 Mai, la Casa de Cultură din Mangalia, într-un spectacol extraordinar de folclor şi interpretare coral-instrumentală.

editiadesud.ro

11 Comments

 1. E de râs sau de plâns ? Vezi de două sezoane că nu merge şi continui cu aceleaşi tâmpenii.
  Măi Filip, tu ai o vârstă şi o experienţă în turism. Când erai director la Neptun şi staţiunea era plină de 1 Mai, tot astfel de manifestări erau ? Dacă nu mai ai ţinere de minte, du-te mă acasă. Vrei să te compromiţi definitiv slujind la mincinosu ăsta ? Tu o să rămâi în Mangalia şi după alegeri !

  Comentariu by lucian visa — 4 aprilie 2015 @ 16:56

 2. Statiunile arata in ultimul hal orbilor si voi vreti turism ? 1 Mai ? incompetentilor.

  Comentariu by dan poenaru — 4 aprilie 2015 @ 17:21

 3. Masini tunate,Crazy Fest….dar,totusi,unde sunt cosurile de gunoi ?

  Comentariu by Gabi — 4 aprilie 2015 @ 19:45

 4. Ne împiedicăm în amănunte ? Or să apară în curând, 1000 euro bucata.

  Comentariu by lucian visa — 4 aprilie 2015 @ 19:58

 5. Cati turisti sunt in sudul litoralului de 1Mai sa asigure un venit unitatilor hotelierie astfel incat sa-si acopere taxele , salariile si contributiile aferente, eventualele amenzi ale ANAF si sa mai sustina si evenimente ale Primariei? Ca doar stim cum se umbla cu miloaga pe la agentii economici din turism in astfel de situatii! Are primaria un cersetor principal cu vechime!

  Comentariu by Anonim — 4 aprilie 2015 @ 20:18

 6. Credeam ca nu au bani,nu au relatii în domeniu dar acum îmi este clar ,ăstia chiar nu se pricep.Sunt niste banditi care se pricep doar la furat.Evenimentele care le promoveaza sunt de doi bani sau gratuite în schimb pe hârtie costa mult.

  Comentariu by Anonim — 4 aprilie 2015 @ 20:19

 7. IN ATENTIA TURISTILOR;IN MANGALIA EXISTA UN LOC IN CARE SE POT VEDEA PE REAL OCUPATIILE DE BAZA A OAMENILOR PREISTORICI, ACEST LOC SE AFLA IN ZONA BARACI, VA RUGAM DRAGI TURISTI SA VIZITATI ACEST LOC ARHEOLOGIC ESTE UN FEL DE INTOARCERE IN TIMP.VA ASREPTAM

  Comentariu by antonescu — 4 aprilie 2015 @ 20:58

 8. si sa multumim celui ce a cladit obiectivu.

  Comentariu by anonim — 5 aprilie 2015 @ 12:54

 9. Pt. #1
  http://www.traianbadulescu.ro/wp-content/uploads/2015/03/1991-2.jpg

  Comentariu by nabuco — 5 aprilie 2015 @ 13:34

 10. http://www.replicaonline.ro/polaris-ecologizeaza-plaja-mangalia-alaturi-de-elevi-217001/

  Comentariu by nabuco — 7 aprilie 2015 @ 10:51

 11. @10-Tot pentru elevi : ACTUALITATE
  Universitate multipenală la Constanța
  Mama abramburirii învățământului din România, Ecaterina Andronescu, cea despre care mulți au început să uite că ar face parte din Lotul Microsoft, împreună cu tatăl spălării de păcate al plagiatorilor, Liviu Pop, cel care a desființat Consiliului Naţional de Atestare a Diplomelor (instituţia care analiza acuzaţiile de plagiat la adresa prim mitomanului Victor Ponta), ar pune piatra de temelie la o universitate multiculturală la Constanța. Adică în fieful lui Mazăre și Nicușor, beneficiind de susținerea ministrului Eugen Teodorovici pentru care banii cică nu contează la realizarea unei astfel de ctitoriri. http://www.academiacatavencu.info/imagine/613×343/Universitate%2Bmultipenal%25C4%2583%2Bla%2BConstan%25C8%259Ba_45440.jpg

  Comentariu by I.S — 7 aprilie 2015 @ 13:07

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress