Mangalia – politica locală

3 aprilie 2015

Chiar dacă nu i-au fost mereu fideli, independenţii îşi pot găsi loc în inima primarului Cristian Radu

Filed under: PNL — lucian visa @ 15:13

Joi, după-amiază, Biroul Permanent Local al PNL Mangalia s-a întrunit într-o ultimă şedinţă înaintea Sfintelor Sărbători de Paşti. Preşedintele PNL, primarul Cristian Radu a declarat că au fost validate mai multe persoane, deocamdată, filiala având în total peste 300 de membri. „Procesul de atragere de noi membri nu s-a încheiat, ci va fi continuat după Sărbătorile Pascale. Îi aşteptăm în continuare pe cei care doresc să ni se alăture, astfel ca filiala să devină tot mai puternică”, a declrat edilul Mangaliei.

Întrebat dacă îi va primi în PNL pe consilierii independenţi, primarul Cristian Radu a declarat că dacă aceştia vor dori să semneze adeziuni, nu se va opune. Ospitalitatea liderului PNL este cel puţin surprinzătoare având în vedere „trecutul” agitat pe care l-a împărţit cu aleşii din 2012 până în prezent. Astfel, nu putem uita atitudinea schimbătoare, precum vremea, a consilierilor locali, care astăzi votau un proiect, mâine se opuneau, iar poimâine absentau când erau convocaţi. La o şedinţă erau docili, la o alta ţipau, iar la o alta cereau socoteală Executivului pentru anumite decizii luate. Şi atunci, nu poţi să nu te întrebi de unde vine această disponibilitate de a face echipă cu oameni care au acţionat în funcţie de conjunctură, şi de ce nu, de anumite interese.

Revenind la activitatea din ce în ce mai activă a liberalilor, amintim faptul că în perioada ce va veni, după reamenajarea şi igienizarea sediului din centrul municipiului, se va stabili un calendar de acţiuni, dar şi un program de audienţe. „Doresc să mă întâlnesc cât mai des cu membrii şi simpatizanţii PNL, pentru a le afla şi rezolva problemele”, a declarat edilul Mangaliei, Cristian Radu, liderul PNL.

editiadesud.ro

6 Comments

 1. http://www.cotidianul.ro//upload/images/original/ando.n0ybl67gmk.jpg

  Comentariu by nabuco — 3 aprilie 2015 @ 17:06

 2. Asta era înainte de alegeri.

  Comentariu by lucian visa — 3 aprilie 2015 @ 17:11

 3. Banii nu au culoare, normal că-i ia în partid

  Comentariu by Anonim — 3 aprilie 2015 @ 20:24

 4. Tu rezolva mai intai problemele orasului, pentru ca intai ai fost Primar si apoi PNL-ist. Auzi ,sa rezolva problemele simpatizantilor si membrilor ! I-ai acasa si culca-i cu tine in pat, daca-ti sunt asa de dragi!

  Comentariu by Anonim — 3 aprilie 2015 @ 22:28

 5. Daca nu-i primeste in PNL, nu-i mai voteaza independentii niciun proiect

  Comentariu by Anonim — 4 aprilie 2015 @ 12:09

 6. A, sa inteleg ca daca voi nu ma vreti , eu va vreau! Deci e mai preocupat de viitoarea campanie, decat de proiectele actuale.Si are si personal administrativ in primarie la cota zero. Ingamfare, sfidare, nestiinta, comportament si atitudine indolenta, cu vocabular si ton pe masura. Mai vrajeste si consilierii sa-i voteze proiectele, ne-am dus pe apa sambetei !

  Comentariu by Anonim — 4 aprilie 2015 @ 14:21

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress