Mangalia – politica locală

1 aprilie 2015

Despre oborul Mangaliei la Litoral TV 31.03.2015

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 17:21

Acum aveţi toate datele pentru a judeca, ca cititori, problema oborului din Mangalia. A fost plângerea justificată sau este o înscenare cu caracter preelectoral ? Vă reamintesc că e vorba despre o investiţie în derulare (s-au cheltuit 500 mii lei din cei 900 mii lei aprobaţi), care a fost „uitată” 8 ani.

mincinosu spune că a dat toate hârtiile la DNA. Dar hotărârile CL Mangalia prin care s-a aprobat demararea investiţiei, de ce n-au ajuns ? Dacă a plătit garanţia de bună executare a lucrărilor între 5 şi 7 % din lucrare, de ce nu e acuzat alături de Iorguş şi Botaş ? Nu e vorba de aceleaşi foloase necuvenite pentru sine sau alţii ? Dacă hârtiile i s-au adus la semnat şi el fiind de bună credinţă a făcut-o, atunci unul sau mai mulţi funcţionari publici trebuiau traşi la răspundere, inclusiv penal.

Într-o lume normală, s-ar măsura adâncimea stratului de piatră şi suprafaţa acoperită şi s-ar verifica dacă corespunde cu situaţiile de plată. Apoi s-ar betona, s-ar face sediul administrativ, s-ar reîmprejmui şi s-ar tăia panglica de fostul şi actualul primar. Iar noi cititorii şi comentatorii blogului, am fi invitaţi la un pahar de şampanie în cinstea noului obor. Vise nu ?

12 Comments

 1. Mincinosule numai la trecut te rezumi. Scuze peste scuze, minciuni date oamenilor prin asa zisele audiente, unde tipi aruncand vina pe fostii primari. Din 2012 de cand ai fost pus primar (numit), in afara ca ai umplut primaria cu incompetenti si cretini adusi de peste tot si ca ai defrisat orasul asta in ultimul hal, nimic nu ai facut, aboslut nimic. In concluzie acest mandat este o scuza ca nu ai putut realiza nimic din cauza fostilor primari care au jefuit orasul. Cam asta dai de inteles.

  Comentariu by dan poenaru — 1 aprilie 2015 @ 19:57

 2. De ce atâta ură? Omul e bolnav. S-a dovedit incapabil și nimic nu-l va reabilita. Va fi sancționat la alegeri. Cel mai bun lucru ar fi demisia dar bunul simț nu-l caracterizează. Așteaptă mazilirea. Garantat 100%!

  Comentariu by Zoga — 1 aprilie 2015 @ 22:23

 3. @ Zoga
  Va fi sanctionat la alegeri, adica va pierde un nou mandat de primar, asa a fost sanctionat si Iorgus si Tusac. Cu ce ma incalzeste pe mine ca cetatean al urbei daca orasul ramane dupa fiecare primar mai sarac, devalizat de patrimoniu, slutit si plin de datorii. Actualul primar va candida probabil si pe functia de consilier local si va fi ales, deci si urmatorii patru ani va face, din postura de consilier, cam acelasi lucru ca primar.
  Cand cetatenii l-au sanctionat prin vot pe Tusac au cam uitat de cei care l-au promovat si sustinut, prin consilierii locali. PSD Mangalia organizatia care ne-a procopsit cu acel specimen de primar a primit in continuare voturi multe si in 2012.

  Comentariu by Karadeniz — 2 aprilie 2015 @ 0:24

 4. http://www.replicaonline.ro/depistati-cu-unelte-de-pescuit-interzise-de-lege-la-neptun-216299/

  Comentariu by nabuco — 2 aprilie 2015 @ 8:43

 5. http://www.replicaonline.ro/perchezitii-dna-la-constanta-sunt-vizate-mai-multe-primarii-din-judet-216391/
  si pa mincinos oare?

  Comentariu by fasole — 2 aprilie 2015 @ 8:58

 6. Sa nu stii ce semnezi si sa conduci in acest fel un oras!E dramatic,vai de noi!

  Comentariu by anonim — 2 aprilie 2015 @ 9:25

 7. Din ai cui bani sunt tipărite felicitările de paşte ?
  În loc să facă ceva util, pune funcţionarii să distribuie prin cutiile poştale felicitări de paşte. Să fie asta o formă mascată de campanie sau mai rău mită electorală mascată?

  Comentariu by Anonim — 2 aprilie 2015 @ 15:12

 8. Ce, ne feliciita ca inca il mai tinem in functie! N-aveti nici o grija ca felicitarile sunt facute de o firma care ii este datoare jupanului.La fel ca la 8 Martie, cu ” domnul Primar , va multumeste frumos”.

  Comentariu by Anonim — 2 aprilie 2015 @ 16:34

 9. Am auzit că azi la 8, Iorguş va fi la Litoral TV, pentru un drept la replică. Confirmă cineva ?

  Comentariu by lucian visa — 3 aprilie 2015 @ 15:11

 10. DA

  Comentariu by Anonim — 3 aprilie 2015 @ 18:15

 11. da.confirma ca a furat de a rupt normele.sute de hectare.zeci de milioane de euro.case si apartamente.cateva hoteluri si spatii comerciale.

  Comentariu by anonim — 4 aprilie 2015 @ 1:41

 12. Nu l-am respectat pe Iorgus pentru ca nu a reusit sa-si impuna o limita de bun-simt pentru sine in favoarea noastra, deşi dobândise destul. A manipulat fara regrete masele de votanti, doar pentru interesul propriu, si asta, in mintea mea e impardonabil.
  Tusac a venit cu un stil pompieristic si uneori absurd, a greşit mult, dar au fost oameni care l-au iubit pentru că era într-un fel. Şi oameni care l-au urât în aceeaşi măsură, din motive mult mai materiale. Încă mai am curiozitatea de a afla ce ar fi reuşit să realizeze dacă avea un mandat sau măcar două, liniştite, cu consiliu constructiv şi o guvernare PSD-istă.
  Dar Radu…Radu i-a întrecut cu mult pe amândoi în orice fel i-am analiza.
  Manipulează populaţia cu mijloace mult mai bine puse la punct. Şi-a format o adevarată organizaţie de manipulare şi ameninţări, bazată pe informaţii culese şi administrate matematic. Încearcă să dea impresia că nu doreşte decât o dezvoltare pe baze moderne, corecte. În concret nu face nimic. Ia faţa, cum se spune cu nişte acţiuni voluntare, dar nu a sprijinit îmbunătăţirea vieţii mangalioţilor cu nimic. Mangalia este un oraş micuţ, cu specific turistic. Turistul vine în vizită doar dacă are pentru ce. El a distrus orice motivaţie a turistului de a vizita Mangalia. De staţiunile aferent nici nu mai vorbesc. La Mangalia nu au mai existat nişte evenimente care făcuseră oraşul cunoscut, care ajunseseră la un grad de celebritate plătit destul de scump. Aştept să nominalizeze alţii aceste evenimente, pe care primarul acesta a refuzat să le mai susţină, doar pentru că nu avea el pârghiile necesare de a „controla” rulajul.A încercat să înlocuiască şi a ieşit un fiasco total.

  Comentariu by Anonim — 4 aprilie 2015 @ 8:48

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress