Mangalia – politica locală

27 martie 2015

Plăţile făcute la obor

Filed under: Lucian Vişa — lucian visa @ 11:12

CentralizatorPlati

Plati

După cum se vede mai sunt şi alte persoane care au semnat lucrări neexecutate în viziunea procurorului. Filip Daniela, Stoica Laura, Voinea Toader, Mitu Maria, de ce nu sunt şi ei acuzaţi alături de Iorguş şi Botaş ?

16 Comments

 1. „După cum se vede mai sunt şi alte persoane care au semnat lucrări neexecutate în viziunea procurorului. Filip Daniela, Stoica Laura, Voinea Toader, Mitu Maria, de ce nu sunt şi ei acuzaţi alături de Iorguş şi Botaş ?” Fals,d-le Visa ! Nu ne jigniti chiar pe toti…chiar daca n-am ajuns,cu capul plecat si cu curul ridicat directori si sefi de servicii prin umflatul cu pompa lui Iorgus : ADPP ! Din acelasi motiv am plecat si eu de acolo-chiar daca ati spus aici ca nu stiti ce discutie am avut cu Iorgus…remember : „D-le primar pe devizele astea si situatiile de plata…semnam amandoi ! Tu d-le I.S sa ai grija pentru ce semnezi …ca de mine am eu grija ! Si am plecat singur ,fara cearta-asta macar ati recunoscut-o ! L-ati adus pe d-l Galea in locul meu…baiat bun semna intro veselie ! Da’ feresca Dumnezeu sa se apuce nea Galea-vecinul dvs sa „macane” pe aici,ca de injurat stiu sigur ca-l injura pe Iorgus prin oras ! Si mai departe incerc sa fiu intelegator cu persoanele de mai sus,care n-au avut „taria” mea sa paraseasca „politicienii de doi bani” care iata-i confirmand chestia cu corb la corb nu… La vremea aceea eu nici nu visam ca vor apare si procurori altii decat fostii militieni care sa si gandeasca normal ca asta,din cazul acesta ! Aia din trecut,pe care vad ca-i tineti minte si dvs asa faceau ;scoteau creionul de la ureche si asa scrie asa citeste (legea)…si punea capul pe „trotal” celui nevinovat ! Avocateste,pe un judecator din trecut,asa-l influientau unii…cum faceti aici ,scotandu-i pa-i mai mici la bataie !

  Comentariu by I.S — 27 martie 2015 @ 13:11

 2. Nu e deloc fals, vezi cazul Bogdan Teoniu Dima. Aceşti oameni trebuiau acuzaţi dacă lucrarea nu există şi în declaraţiile lor ar fi trebuit să spună că au fost forţaţi. Atunci ar fi avut circumstanţe atenuante şi ar fi fost poate achitaţi. Văd că în rechizitoriu ei nici nu există.
  Dar cum lucrarea s-a făcut, ar mai fi de discutat dacă se regăsesc în lucrări toţi acei bani sau nu. Poate lucrarea ar fi trebuit să coste mai puţin. Asta ar fi de aflat.

  Comentariu by lucian visa — 27 martie 2015 @ 16:56

 3. E hazlie chestia ! Adica Dana Filip sa declare ca lucrand la o firma de c-tii,a fost fortata sa primeasca bani…de la primaria…lui Iorgus ! Dupa care sa o vedem in staful lui la urmatoarea campanie,ratata ! Insa admit ca printre cei cu raspundere din primarie era d.na Ioana Saplacan -despre care vad ca nu spuneti nimic,care era in comisia aia de receptie si care…sau mai degraba fara de care, nici Iorgus si dupa aceea nici Tusac… Ca Radu il apara pe Tusac si nu o acuza pe d-na Saplacan ,inteleg,dar vad ca aici sunteti totusi…in consens si cu asta ma bagati in ceata !

  Comentariu by I.S — 27 martie 2015 @ 17:15

 4. Am scris de ea la primul comentariu al articolului cu comisia de licitaţie, în care verişoara m-a certat pentru un i în plus. N-am nicio problemă cu doamna respectivă, nici măcar n-o cunosc personal. Iată textul :

  Dacă comisia ar fi comis o faptă penală, atunci alături de fostul viceprimar Botaş, ar fi trebuit să fie puşi sub acuzare şi ceilalţi 4 membrii ai comisiei.

  Diferenţa între o licitaţie eronată şi semnarea unor situaţii de plată pentru lucrări neexecutate e uriaşă.

  Comentariu by lucian visa — 27 martie 2015 @ 17:20

 5. nici o

  Comentariu by Varul — 27 martie 2015 @ 18:58

 6. @5 nu te da in „stamba ” pe aici daca nu te doare capul ! Nu-i nicio verisoara director la ADPP …fara verii care sa-i tina ceasca de-a surda!(Conform noilor norme (DOOM-2), corect este nicio.)

  Comentariu by I.S — 27 martie 2015 @ 19:12

 7. La poarta nouă ne trebuia şi-un bou.

  Comentariu by lucian visa — 27 martie 2015 @ 19:24

 8. O fi doar un biet viţel. Boul batăr e bun de muncă.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 27 martie 2015 @ 21:17

 9. Deci o ,,mistake,, eticheteaza un bou. De acord , dar cum or incape atatia boi in pielea voastra ca la mine e doar unul ? Doamneee cata prostie…

  Comentariu by Varul — 27 martie 2015 @ 23:39

 10. Conform noilor norme de ce sa nu punem si ,,almanahe,, ca doar s-a incetatenit ? DOOMazul ala care face reguli are patalama sa stalceasca limba romana ?

  Comentariu by Varul — 27 martie 2015 @ 23:41

 11. Sa inteleg ca unul care scrie STAF in loc de STAFF are voie sa se dea in stamba ?

  Comentariu by Batarul — 27 martie 2015 @ 23:45

 12. @11-Tu esti, probabil,Leutnant Staff al capitanului Vucea. Sunteti activati,bagati in priza, numai in tura de noapte ? Pe afara n-aveti ce face ? Batăr că vei invata ceva folositor din dialogurile voastre cu postacii de p-aci,de fapt e cam mult spus dialoguri pen’ca voi sunteti tare laconici in exprimare…nu de alta ,da’ sa nu calcati in strachina cu gramatichia ! http://www.dexx.ro/index.php?a=term&d=Dictionar+explicativ+roman&t=staf

  Comentariu by I.S — 28 martie 2015 @ 10:31

 13. http://www.replicaonline.ro/zanfir-iorgus-215687/

  Comentariu by nabuco — 28 martie 2015 @ 19:55

 14. Instrumente in mana lui Iorgus! Cât tupeu sa ai sa te vrei din nou primar!

  Comentariu by Ioana — 29 martie 2015 @ 10:23

 15. @13-Eu vreau sa rad ! Eu vreau sa raman…om ! https://www.facebook.com/video.php?v=811463648933862

  Comentariu by I.S — 29 martie 2015 @ 11:17

 16. Acolo era râd…nu rad ! D-aia e frumos sa fii roman-ai motive de râs la tot pasul !

  Comentariu by I.S — 29 martie 2015 @ 11:33

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress