Mangalia – politica locală

25 martie 2015

Edilul Cristian Radu vrea să reclădească filiala PNL Mangalia doar cu oameni muncitori şi oneşti

Filed under: PNL — lucian visa @ 16:15

Marţi, după-amiază, a avut loc şedinţa Biroului Permanent Local al filialei PNL Mangalia, în cadrul căreia au fost luate unele măsuri organizatorice. În acelaşi timp, întâlnirea a avut ca subiect principal reconstrucţia organizaţiei locale care are misiunea de a obţine un procent peste media naţională atât la viitoarele alegeri, cât şi în ceea ce priveşte încrederea cetăţenilor în formaţiunea politică.

Preşedintele PNL Mangalia, primarul Cristian Radu, ne-a declarat că în cadrul şedinţei BPL au fost validaţi 80 de membri noi, dar că aşteaptă ca formaţiunea să devină din ce în ce mai puternică, lucru ce va fi posibil doar în urma alăturării unui număr cât mai mare de simpatizanţi şi cetăţeni care nu au mai fost înregimentaţi politic.

Cum există anumite zvonuri potrivit cărora consilierii independenţi şi-ar dori să devină liberali cu scopul de a ocupa locuri eligibile la alegerile locale de anul viitor, edilul Cristian Radu ne-a declarat că uşa este deschisă, inclusiv, aleşilor actuali, numai că, deocamdată, nu s-a pus această problemă. „Oamenii pot fi interesaţi de funcţii publice sau de locuri eligibile pe lista pentru Consiliul Local, numai că trebuie să câştige aceste solicitări doar prin muncă, seriozitate şi onestitate. Partidul Naţional Liberal a avut, întotdeauna, oameni fideli, serioşi şi îmi doresc ca acest lucru să se menţină. Avem nevoie de oameni care să crească filiala, nu de persoane care să o tragă în jos. Până acum, consilierii independenţi nu mi-au adus la cunoştinţă intenţia de a se înscrie în PNL, însă nu exclud ca în viitor să nu se abordeze acest subiect. Oricum, fiecare cerere nouă de înscriere în filială va fi analizată, deoarece mizăm pe calitate, nu pe cantitate, chiar dacă orice vot contează. Doresc să mai precizez faptul că până la data de 31 martie ac, membrii vechi trebuie să-şi reconfirme statutul prin semnarea unor noi adeziuni”, a spus liderul PNL Mangalia, primarul Cristian Radu.

Referitor la zvonurile apărute în legătură cu aleşii independenţi ce au demisionat din PSD, PDL şi PRM, lucrurile nu pot fi departe de adevăr, deoarece, în prezent, consilierii sunt descoperiţi. Cum marea majoritate, dacă nu toţi, doresc să mai aibă statutul de consilier local şi din 2016 încolo, au mare nevoie să se regăsească pe listele unui partid solid, care să obţină un număr foarte mare de mandate, astfel să-i mulţumească atât pe proprii membri, cât şi pe cei nou-veniţi. Rămâne de văzut ce şanse vor avea independenţii şi dacă membrii PNL cu state vechi îi vor primi cu braţele deschise sau se vor supune unor eventuale decizii luate de către conducerea formaţiunii.

Mai trebuie spus faptul că în cursul zilei de joi, 26 martie, va avea loc o şedinţă comună a PNL şi fostului PDL Mangalia în care se vor stabili anumite direcţii, astfel încât să existe o colaborare la nivel local, nu divergenţe care să încurce activitatea celor două formaţiuni.

editiadesud.ro

18 Comments

 1. La toate partidele locale, inclusiv PNL, posturile de consilieri s-au obţinut pe bani grei. Când ne spune mincinosu cu câţi bani a contribuit Cristi Drăgan la campania lui de independent din 2012, ca să poată fi pus pe lista PNL pe loc elegibil ? Cât pentru campanie şi cât împrumut ?

  Ştie cineva cine e în spatele firmei Magna Trust SRL, având ca administrator pe Cucoranu Vasilica ?

  Comentariu by lucian visa — 25 martie 2015 @ 16:22

 2. Cine vorbeste de onestitate ,mister Jumi-Juma!

  Comentariu by Anonim — 25 martie 2015 @ 16:39

 3. asa a inceput si partidul comunist…

  Comentariu by una — 25 martie 2015 @ 18:18

 4. Eu cred ca este Magma Trust SRL. E o firma mai veche, era firma capusara in era Tusac.

  Comentariu by dan poenaru — 25 martie 2015 @ 18:23

 5. Posibil Magma Trust, dar a lucrat cu actuala administraţie, nu cu precedenta.

  Comentariu by lucian visa — 25 martie 2015 @ 18:45

 6. A lucrat si cu vechea administratie. Garantat.

  Comentariu by dan poenaru — 25 martie 2015 @ 18:48

 7. Apropo, de ultima precizare din articol !
  Știu că mâine, 26 martie, ar trebui să aibă loc ședința de constituire a CLEX-ului local și nu ședința comună a birourilor politice. Și mai știu că în cadrul acestei ședințe trebuie atinse niște puncte. Voi enumera doar 4 puncte prin acest link : https://bazel09.wordpress.com/?attachment_id=6777

  ps. Noul PNL format din fostul PDL și fostul PNL nu are președinte. Vorbim de 2(doi) copreședinți.
  Sper că nu se va supăra nimeni de această precizare statutară și conformă cu hotărârea adoptată la Consiliul Național.

  Comentariu by valentin ciuraru — 25 martie 2015 @ 18:49

 8. Preşedintele e stabilit deja.

  Comentariu by lucian visa — 25 martie 2015 @ 19:18

 9. Pai nu are reprezentativitate biroul local http://www.lucianvisa.ro/?p=635. nu sunt toti onesti si apucatori, pardon, muncitori(fiecare in domeniul lui), adica harnici?

  Comentariu by Anonim — 25 martie 2015 @ 19:20

 10. Pt.1
  Cristi Dragan,se spune ca a contreibuit cu 400.000 euro pentru campanie dar ,se vorbeste ca banii nu ar fi ajuns în campanie ci în buzunarele altcuiva.Unii(mai precis 2) s-ar fi ales cu bani grei de pe urma campaniei electorale.
  Pt 7
  Ai dreptate si vreau sa cred ca noul PNL va fi condus de cei doi co-presedinti Radu Cristian si Cristian Radu.Cei din fostul PDL cred ca nu suntei asa de naivi încat sa credeti ca veti avea ceva de spus in fata lui Radu,sunteti mâncati deja,se va face tot ce vrea el fara sa miscati.O sa mai vorbim

  Comentariu by Anonim — 25 martie 2015 @ 20:41

 11. Nu răspund provocărilor. Vorbesc doar în lumina celor prevăzute în statut ori în hotărâri adoptate de Consiliul Național.

  Dar mai bine vizionați asta ca să vă faceți idee cine sunt cei care scapă tâlharii de la ”beciul domnesc”

  Comentariu by valentin ciuraru — 25 martie 2015 @ 22:17

 12. Ups! Nu mi-a luat linkul cu video 😉
  http://www.gandul.info/politica/cine-sunt-cei-67-de-senatori-care-l-au-scapat-pe-sova-de-justitie-gandul-a-identificat-pe-inregistrarea-video-35-dintre-ei-14055591

  Comentariu by valentin ciuraru — 25 martie 2015 @ 22:18

 13. si un control psihologic, de ce nu chiar psihiatric al noilor membrii..

  Comentariu by Gabi — 26 martie 2015 @ 10:43

 14. Din categoria oamenilor onesti in PNL se vor inscrie si Mazilu , Maganu si Moldovan Dan . Primarul merge la victorie ce mai …..

  Comentariu by 123 — 26 martie 2015 @ 13:19

 15. Îmi cer scuze. Am scris acest comentariu la alt topic.

  Pentru cei care sunteți interesați de evenimentul politic local. Şedința de constituire a CLEX_ului local PNL s-a amanat pentru o dată ulterioară.

  Comentariu by valentin ciuraru — 26 martie 2015 @ 13:42

 16. De ce ?

  Comentariu by nabuco — 26 martie 2015 @ 14:38

 17. Pt.10
  mincinosu a declarat că a cheltuit în campanie 70.000 lei.

  http://www.atitudineaonline.ro/Va_avea_Mircea_Geoana_soarta_lui_Adrian_Nastase_Hrebenciuc_a_fost_lasat_liber_dupa_ce_a_turnat_mafia_fostului_lider_PSD_29987.html

  Comentariu by lucian visa — 26 martie 2015 @ 15:27

 18. Pt.12
  http://www.evz.ro/si-liberalii-l-au-salvat-pe-sova-de-tubulatura-primele-semne-ale-blatului-psd-pnl.html

  Comentariu by lucian visa — 26 martie 2015 @ 18:51

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress