Politica locală

22 martie 2015

Am găsit oborul !

Filed under: Lucian Vişa — lucian visa @ 10:58

După 7 ani de la oprirea derulării investiţiei, cam aşa arată oborul. E vorba de aproximativ 7.000 mp de teren care a fost adus la stadiu de piatră, a fost împrejmuit şi a fost pusă o barieră. Continuarea investiţiei ar fi însemnat asfaltarea platformei, construcţia unui sediu administrativ şi a unor grupuri sanitare. Aici trebuia să fie obor duminica, iar în restul săptămânii să fie poligon auto.  Administraţia actuală a găsit o altă utilizare, groapă de gunoi pentru firma DAF. Am să caut şi hotărârea CL prin care a fost aprobată investiţia. Sper să existe şi să o postez zilele următoare. Atunci putem trage concluziile.

obor1

obor2

obor3

17 Comments

 1. loc pentru tiganii de la baraci

  Comentariu by antonescu — 22 martie 2015 @ 20:28

 2. Mincinosul e speriat rau …..populatia s-a saturat de minciunile si furaciunile lui si acum recurge la ce stie el sa faca mai bine…sa manipuleze lumea cu urnatorii mincinoase si ordinare…pai mai JUMI-JUMA cum nu s-a executat platforma de piatra cind o vad de 7 ani de zile ,de fiecare data cind merg cu masina la verificat ,la service-ul auta din zona….dar de ce ai semat garantia de buna executie mai MINCINOSULE daca lucrarea nu s-a facut?

  Comentariu by Un localnic ,nu Navetist — 22 martie 2015 @ 20:49

 3. pana la urma 5 miliarde au fost pietrele alea?

  Comentariu by anonim — 22 martie 2015 @ 20:53

 4. Anonimule,ce spui tu e altceva. Organele de cercetare penala(inclusiv Politia Mangalia) ,daca sunt suspiciuni asupra valorii lucrarii trebuia sa faca o expertiza tehnica prin care sa se stabileasca valoarea reala a lucrarii si cine sunt vinovatii ptr. un eventual prejudiciu… nu sa inghita ca pelicanii plingerea mincinoasa a Mincinosului…Raducu trebuia sa asigure paza si sa nu plateasca GARANTIA de buna executie…

  Comentariu by Un localnic,nu un navetist — 22 martie 2015 @ 21:28

 5. Apropo de valori….anonimule ti se pare mult sau putin ca Primaria sa achita ~ 1 miliard lei /an ptr naveta lui raducu si gasca lui din Cta?….dar ptr pietrele de la cele doua sensuri giratori care au costat 3,2 miliarde lei…dar cele 9,4miliarde platite de Mincinos ptr tualetare copaci …..etc,etc,etc…AI SA TE CRUCESTI CIND O SA LE AFLI PE TOATE…

  Comentariu by Un functionar care stie multe — 22 martie 2015 @ 21:38

 6. Stie multe dar … nu stie sa scrie. Ai grija sa nu te ,,tualeteze,, Radu . ,,Apropos,, ,, CAND ,, o sa te afle. Dupa cum spui miliarede esti cu leul vechi deci mai in varsta.

  Comentariu by Vasile — 22 martie 2015 @ 22:07

 7. Doamneee , cand ma gandesc ca alti tineri care stiu sa scrie nu au de munca si noi avem functionari care nu stiu nici macar sa scrie … apropos sau toaletari imi vine sa urlu. Nici macar goaglele lui Vanghele nu stir sa il foloseasca , ca daca ar cauta acolo nu ar mai gresi. (Ia sa vedem cine vede cacofonia ).

  Comentariu by Ioana — 22 martie 2015 @ 22:11

 8. cacofonia e la tine ioana care nu ,stir” sa o folosesti….lasind la o parte greselile inerente care apar atunci cind esti revoltata de …Hotul care sriga Hotii ,ce zici de furaciunile care le face Mincinosul si gasca voastra de navetisti?….dar de functionarii publici cu experienta in administratie,care i-ati dat afara , ca sa veniti voi pupincuristi de doi bani.

  Comentariu by Un functionar care stie multe — 22 martie 2015 @ 22:36

 9. E cineva „care stie multe”pe aici si i-am mai atras atentia ca desi este convins de dreptatea d-lui,face niste greseli de scris, care-l pun in situatia de a se „duela” din orgoliu cu cei care-i atrag atentia ! Hai sa incercam si cu gluma : la @5 ati scris despre cele doua sensuri „giratori” ! Noi credem ca este vorba,totusi,despre mi ducu mi intorcu…in jurul cozii lui Iorgu !….(vedeti mai in urma unde va spuneam de „lacunele” din scris ! Din pacate ies la iveala…indiferent de diplomele unui functionar public…care se mai si lauda ca „stie multe” !

  Comentariu by I.S — 22 martie 2015 @ 22:58

 10. Din pacate pentru multi, nu acela este locul pentru Obor.

  Comentariu by Anonim — 22 martie 2015 @ 23:22

 11. E o asa mare dilema cu acest Obor !Dl. Visa spune ca e vorba de un teren care trebuia asfaltat, construit un sediu administrativ si grupuri sanitare. In aceste conditii se vrea a fi Obor de animale.Vine gospodarul cu vaca, capra, iepurele, cocosul etc si le vinde sau face schimb. Eventual vine si cu sacul de porumb si grau. Numai poate veni si cu ceapa, leustean, lapte, oua, branza, pentru ca nu indeplineste conditiile comercializarii de produse alimentare. In actualul loc unde se face in fiecare duminica oborul,se vinde de toate. Cat e de legal si igienic, cred ca trebuie sa raspunda si alte institutii nu numai Primaria.Desi e strada de acces public, stiu ca Politia locala te tragea pe dreapta daca indrazneai sa intri cu masina , desi nu era nici un indicator care sa interzica acest lucru. Daca rascolim rahatul, pute rau!

  Comentariu by Anonim — 23 martie 2015 @ 1:03

 12. Un papagal nu isi da seama ca ,,stir,, e grseala de tastatura si nu de prostovan ca functionarul corupt caruia propun sa il meditam gratuit la gramatica.
  – se scrie lasand nu lasind ( atentie te tradeaza varsta !!)
  nu sunt greseli inerente , nu incerca sa ne prostesti , oricum nu imi vine sa cred ca un exemplar ca tine este functionar public , parca astia trebuie sa cunoasca limba romana. Cred ca daca e din primarie e vreun exemplar adus de Tusy ca numai asta a umplut primaria cu analfabeti . Iorgus tinea mult la treaba asta.

  Comentariu by Ioana — 23 martie 2015 @ 2:02

 13. Lasa ca vin alegerile,o sa le spunem analfabetilor si parvenitilor care fac afaceri si se infrupta din orasul nostru,hai pa!Sa vina sa conduca orasul mangalioti,nu avem nevoie de constantenii trimisi de mafia ponta,constantinescu,mazare,sa se duca dupa ei si sa ne lase!Ne vrem orasul inapoi!Sa le spunem bancul cu ratza,’ratz-ai dracului!

  Comentariu by anonim — 23 martie 2015 @ 7:59

 14. Întărâtă-i drace, îşi dau “arama” pe faţă, îşi etalează adevărata valoare.
  Stimabililor care daţi cu bunghiul pe aici acum sunteţi convinşi că de 2 mandate ne conduc zugravi lipitori de afişe electorale, matracuce analfabete (nişte bunăciuni de alfel), bâlbâiţi agramaţi specializaţi în şpăgi şi mese moca pe la cârciumi. Cam asta este oglinda administraţiei bramburite de balaoacheşul moldovean şi piticul jumătăţel.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 23 martie 2015 @ 8:04

 15. Ioana, daca ai ceva cu Tusy, spunei-o personal, eu cred ca esti o postaca mai proasta decat multi de aici. Pupa-ti in dos, in continuare jumatatelul, ca doar tebuie sa-ti meriti salariul.

  Comentariu by Anonim — 23 martie 2015 @ 10:56

 16. si totusi cinci miliarde pentru cateva pietroaie?

  Comentariu by anonim — 23 martie 2015 @ 13:39

 17. L-am pupat pe Iorgus , vrei sa zici ca el este jumatatelul sau esti asa retard ca nu ai observat ?

  Comentariu by Ioana — 24 martie 2015 @ 21:57

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress