Mangalia – politica locală

21 martie 2015

Ce n-a apărut în convocatorul ultimei şedinţe a CL Mangalia ?

Filed under: Lucian Vişa — lucian visa @ 9:57

Cu toate că a fost o şedinţă de îndată, au mai fost şi nişte proiecte şi de mai îndată, care n-au apărut în convocator, dar s-au dezbătut. Unul din ele era participarea CL la manifestările „Lumină de la malul mării” cu suma de 45.000 lei. S-a mai propus participarea CL la festivalul Callatis şi la festivalul de film Mare Nostrum. Urgenţe maxime !

Consilierii n-au aprobat decât acordul de participare la manifestările „Lumină de la malul mării” fără banii propuşi. Dar mai e timp să se aprobe într-o de îndată mai bine convocată.

Revenind la cele două puncte de informare, ele s-au aprobat. Iar populismul a învins raţiunea. Şi asta arată calitatea consilierilor locali. Pentru cei ce nu ştiu, centre de informare au fost şi pe vremea lui Iorguş şi nu şi-au dovedit eficacitatea, atunci când nu erau smartphon- uri sau tablete.

4 Comments

 1. ….adica cum, participa, dar fara bani? la banii nostri…ce-i mare lucru 45000…popii trebuie sa traiasca, mai ales ca trebuie sa-si schimbe rotile la masini ( printre altele)..

  Comentariu by zek — 21 martie 2015 @ 10:28

 2. Se duc sa admire si sa ia lumina, degeaba! Dar evenimentul in sine costa si trebuie sustinut de Primarie, altfel lumina poate veni de oriunde.Ce ,tot de la mare au luat oamenii lumina de-a lungul timpului?Ce se face aici se cheama spectacol cu actori , regizori , lumini , decoruri etc.Poate le vine ideea sa se achite si intrare la eveniment, ca nu ne mai mira nimic!

  Comentariu by Anonim — 21 martie 2015 @ 12:22

 3. QED
  http://www.cotidianul.ro/o-bursa-a-proiectelor-publice-258527/

  Comentariu by nabuco — 21 martie 2015 @ 12:24

 4. http://www.teiadna.ro/denunt/113/radu-cristian

  Comentariu by Anonim — 21 martie 2015 @ 13:49

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress