Mangalia – politica locală

18 martie 2015

Convocator şedinţă de îndată a CL Mangalia pe 19.03.2015

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 17:47

convocator-sedinta-19.03.2015

22 Comments

 1. Alegerea noului preşedinte de şedinţă era într-adevăr o problemă pentru convocarea unei şedinţe de îndată !

  Proiectul nr.3 a fost şi în şedinţa trecută şi n-a trecut, deşi a fost susţinut neconvingător de Nicoleta Griguţă. Dar prietenia cu mincinosu mai permite o încercare.

  Proiectele cu informare şi promovare turistică în Saturn şi Jupiter sunt TÂMPENII. DRACU se va informa de acolo. Oamenii cu neuroni se vor informa de pe internet sau agenţii de turism, eventual târguri de turism.
  Poate să vină banii din Europa, America sau Australia, tot inutil e. Rezultatul va fi apariţia a două coşmelii de prost gust în staţiuni.

  Comentariu by lucian visa — 18 martie 2015 @ 17:58

 2. Ei, surprize, surprize… de fapt nu sint numai doua, vor fi chiar patru. Probabil mai urmeaza si cele din Mangalia , amplasat chiar in portul turistic si Neptun.
  Pentru cine nu stie, prilej de a se consuma inutil niste bani si de a se plati citiva oameni de nadejde din preajma primarului- secretare, ciripitoare noi, ciripitoare vechi de pe vremea lu Iorgu- da bune!, prietenii de afaceri sau prietenele lu boita.
  Ce mai, totul merge bine.
  Continuati, sinteti pe calea cea buna.

  Comentariu by Beciul Domnesc — 18 martie 2015 @ 18:30

 3. Nu ne mai mira nimic din mizeriile mincinosului. N. Griguta o japitza de femeie care a facut cea mai buna cariera pe vremea lui Iorgus, pe a lu’ Tusac nu i-a mers si acum a lins si ea si barbasu in campania mincinosului, ocupandu-se cu tot felul de mizerii. In concluzie -> o femeie obsedata numai dupa bani.

  Comentariu by dan poenaru — 18 martie 2015 @ 18:31

 4. Fără jigniri !

  Comentariu by lucian visa — 18 martie 2015 @ 18:33

 5. Referitor la 3: nu e o jignire, e chiar alint! Si cind vezi ca astfel de oameni iau permanent bani de la buget pe contracte, ca cel de apa de ploaie- scuze, am vrut sa zic … protectia muncii, fara sa faca nimic in afara de linsul clantelor, chiar deranjeaza. Pentru ca mai exista si oameni cinstiti, care vin la munca ptr salariu si nu sint din gasca si sint zilnic umiliti de multe grigutze si grigutzi.

  Comentariu by Anonim — 18 martie 2015 @ 18:44

 6. Aparatul destinat informării turistice din fața muzeului nu a funcționat niciodată, dar a costat bani grei. La fel cele 4 puncte pe care vrea primarul să le pună în stațiuni. 4 miliarde duse pe apa sâmbetei. Cu acești bani, putea face ceva mai folositor, da cine suntem noi să-l contrăm?!!

  Comentariu by Anonim — 18 martie 2015 @ 19:22

 7. Sunt curios ce cuprinde programul anui astfel de centru de informare turistica?Eventual de unde se ia taxiul, microbuzul , cate statii sunt pana la Olimp sau ce orar de functionale au mijloacele de transport . Omul vine deja cu un bilet achizitionat sau bine informat din alte sursel pentru a se caza in functie de preferinte si buget. Si daca tot e de informare, ar trebui sa functioneze non stop!

  Comentariu by Anonim — 18 martie 2015 @ 20:41

 8. de parca ar fi bani vostri sunt bani europenilor care se dau pe proiecte de 2 bani asta nu inseamna sa nu ii luam sa ii folosim
  chiar daca proiectele sunt inutile decat sa trimita UE bani degeaba UCRAINEI sau GRECIEI mai bine ii folosim noi

  vreti sa vorbim de bani „europeni” ganditi un pic finantarea pe 2014-2020 unde e ???

  sau poate vreti sa vorbim de regionalizare „pentru o mai buna accesare a fondurilor europene” SUNTEM REGIONALIZATI

  TRAITI TOTI INTR-O MINCIUNA UE NE EXPLOATEZA CA PE SCLAVI
  COTIZAM LA FONDURILE UE SI SE INTORC INAPOI SUB FORMA DE CENTRE DE INFORMARE ASTA E MENTALITATEA EUROPEANA

  TRAIASCA ROMANIA LIBERA CA CE E ACUM NU E LIBERTATE
  JUSTITIE CU TELEVIZORUL UE NE FURA BANI DE SUB NAS SI NOI NE BUCURAM!!!!!!!!

  Comentariu by ultranationalist — 18 martie 2015 @ 23:10

 9. Daca tot ne declaram impartiali, ar trebui sa le recunoastem utilitatea acestor centre de informare turistica, insa nu in forma actuala. Aceste centre ar putea fi sub forma unor stranduri informatice care sa functioneze NON STOP, si sa contina informatii ce nu se gasesc pe internet, inclusiv statiile de autobuz, pentru ca personal am intalnit oameni care habar nu au de unde pot lua un mijloc de transport, care este orarul de functionare etc., sa contina informatii despre cum se pot vizita anumite obiective, tarifele acestora, posibilitati de distractie(centre de agrement), informatii despre plaje si facilitatile pe care le intalnesc turistii in functie de plaja si multe alte informatii.Ceea ce este de urmarit si contestat, este valoarea de achizitie a acestor centre de informare, cum se va face achizitia etc. Existenta lor este oarecum, in opinia mea, impusa de normalitate si de specificul turistic al zonei, daca vrem sa ne numim asa! In orice alt oras turistic al europei veti gasi asemenea centre de informare…nu putem merge pe premisa internetului ca fiind singura modalitate de informare!

  Comentariu by mangalianul — 19 martie 2015 @ 15:37

 10. Mai dan poenaru……. esti un idiot…Proiectul ERASMUS aduce bani la primarie si nu ia de acolo. Sa vorbesti cand esti mai in tema …. din auzite toti vorbim…… Mai documenteaza-te.
  O japita de om tu esti. La cati din Mangalia ai dat de munca sa iti permiti sa vorbesti asa? Du-te cu Iorgus cu tot unde si-a intarcat dracu copii. E tot ce ati invatat de la PDL si de la sefii lui. Sa fiti invidiosi si sa vorbiti in necunostinta de cauza. Daca o firma din Mangalia ia un contract cu primaria, nu e bine, daca nu ia, … de ce nu ia ca doar suntem din Mangalia.. nu? Pe aici prin curtea asta sunt numai carcotasi care nu au altceva de facut decat sa stea si sa comenteze, asta in timp ce iau bani de la somaj, …. apropo, tot din banii celor care muncesc… asa ca….

  Comentariu by 345 — 19 martie 2015 @ 16:29

 11. Pt.9
  Uite cum a rezolvat Timişoara informaţiile privind transportul în comun. Fără chioşcuri.
  https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.mihai.tpt&hl=ro

  Comentariu by lucian visa — 19 martie 2015 @ 17:27

 12. Pt. 10
  Nu ai inteles nimic din tot ce am zis. Nu ai inteles ideea in sine. Latrii degeaba.

  Comentariu by dan poenaru — 19 martie 2015 @ 17:33

 13. Nici noi nu intelegem … ,,latrii !!???? degeaba ,, … doamneee gramatica asta da batai de cap nu numai lui Vanghelie

  Comentariu by Ghita — 19 martie 2015 @ 19:09

 14. Interesant … pe Nicoleta Griguta o vad toti dar pe Capraru care facea acelasi lucru pe vremea lui Tusac nu il vede nimeni. Hammm paracioasa pesedista mica !
  Uauuu am gresit , Capraru facea mult mai putin nu auzise saracul de planurile de evacuare sau panouri indicatoare…

  Comentariu by Ghita — 19 martie 2015 @ 19:14

 15. Pt.9

  ARHITECTURA LOR DA E URATA dar am intrat si eu pe pagina MDRAP si am vazut ca nu ai voie sa schimbi modelul impus de MDRAP

  ref achizitie : sa nu se mai intoarca nimic la UE cheltuiti tot TINETI BANI IN ROMANIA SUNT BANI ROMANILOR DATI AIUREA LA UE NOI DAM 3 MILIARDE DE EURO COTIZATIE UE SI SE INTORC INAPOI 1.5 MILIARDE „CORECT NU???”

  MENTALITATE EUROPEANA unde e DNA-ul sa vada ca defapt ROMANI SUNT CEI FURATI SI NU INVERS

  DNA lucreaza PENTRU UE ex. RAPORTUL MCV noi ne inchidem pe noi pentru bani nostri CAT DE PROST TREBUIE SA FI???

  NU VREAU SA FIU CETATEAN EUROPEAN VREAU SA FIU ROMAN IN EUROPA NU SCLAV IN EUROPA

  Comentariu by ultranationalist — 19 martie 2015 @ 19:22

 16. Pt. 13
  Las-o ca macane deja.

  Comentariu by dan poenaru — 19 martie 2015 @ 19:32

 17. Ptr 10. Nicoleta, esti penibila si isterica si cand scrii. Te recomanda asa bine talentul si familia…politica, incat esti usor de recunoscut.
  Si sunteti multe, prea multe… nu intelegeti ca nu va invidiaza nimeni, dimpotriva… aveti o reputatie!

  Comentariu by Anonim — 19 martie 2015 @ 19:38

 18. Ceea ce lipsește pentru ca un lucru să fie complet…se cheama ,lacuna’ ! Unii ,desi sunt convinsi de logica celor scrise de ei pe aici,de justetea celor afirmate, o fac cel putin neglijent- la felul cum scriu ! Unii se justifica cu marimea ecranului mobilului-destept dar cu ecran prea mic ! Sa fie clar pentru toti ,lacuna’ tot sare in ochi,pentru care sfatuiesc sa se tina cont ca macar atunci atunci cand te pui pe criticat…da dovada de respect,mai ales pentru cel care iti sare in ochi „cu un scris-pe care il simti mai „ales” decat al tau ! Din altruism postez aicihttps://diacritica.wordpress.com/tag/a-fi-sau-a-fii/ ceva ajutator pentru multi postaci(nu va vede nimeni daca consultati cele scrise aici-mai ales daca esti un „orgolios” care critici cunostinte sau colegi din primarie ! In alta ordine de idei,referitor la Nicoleta…Capraru si apropo de capra vecinului,e de remarcat ca au crescut cam mult „coarnele” vecinelor capre de pe acolo ! https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10177440_10152360409572471_8977402358056932408_n.jpg?oh=8235bed001389ae2923d08d562cac89d&oe=558417C6

  Comentariu by I.S — 19 martie 2015 @ 21:06

 19. https://diacritica.wordpress.com/tag/a-fi-sau-a-fii/

  Comentariu by I.S — 19 martie 2015 @ 21:07

 20. Dacă vă imaginaţi că indivizii navetişti sau gen rucar au capacitatea de a duce la bun sfârşit lecturarea unui aşa de lung articol…înseamnă că îi socotiţiţi mici genii. Per ansamblu s-ar putea să aveţi dreptate. Unul ştie să scrie, altul să citească iar şeful lor să grăiască…de obicei prostii.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 20 martie 2015 @ 7:54

 21. @20 -Ce-i trebuie sa stie sa grăiască ! Stie deja din „invataturile de baza”despre spatiu de miscare…iarba,iarba…ca altfel nu iese laptele bun si n-au din ce se infrupta ! http://i.imgur.com/a0ImmFJ.gifv Cand ajung la „beciul domnesc” o sa se bucure de spatiu…atat cat au ! http://i.imgur.com/cbc200C.jpg

  Comentariu by I.S — 20 martie 2015 @ 9:41

 22. În comentariul de la 10 văd că cineva își varsă năduful pe PDL. De ce ? Ce legătura are PDL cu supărarea ta ? Bine, punctele de suspensie îmi spun multe, dar să nu deturnez ideea. Fraza asta îmi este cunoscută -” La cati din Mangalia ai dat de munca sa iti permiti sa vorbesti asa?” – și cu precizie matematică aș putea indica personajul, dar nu o fac, ci îi reamintesc faptul că; dacă era un întreprinzător privat care să agonisească avere și să dea de muncă din priceperea lui, aveai toată lauda mea. Dar când știu că ești un profitor parvenit, abonat la banii publici indiferent de culoarea puterii, n-ai nici un drept să spui că ai dat cuiva ceva fiindcă n-ai dat de la tine.
  Tot respectul pentru întreprinzătorii privați.

  Comentariu by valentin ciuraru — 20 martie 2015 @ 23:32

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress