Mangalia – politica locală

16 martie 2015

Senatorul Chiru, condamnat la şase luni cu suspendare, s-a pus la dispoziţia partidului

Filed under: PNL — lucian visa @ 16:12

Senatorul Christian Gigi Chiru, condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare, în dosarul în care este acuzat că, atunci când se afla în campanie electorală pentru postul de primar al Constanţei, a transmis alegătorilor bonuri valorice medicale, s-a pus la dispoziţia partidului. PNL urmează să decidă soarta lui Chiru în partid, fapt precizat şi de liderul Vasile Blaga. Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, luni, după şedinţa Biroului Permanent Naţional, că a avut o discuţie cu senatorul liberal Gigi Chiru, condamnat la închisoare cu suspendare, săptămâna trecută, şi că acesta s-a ”pus la dispoziţia partidului”.

Replica 16.03.2015

5 Comments

 1. Iar rămân PDL-işti de la Mangalia fără preşedinte.

  Vezi şi de unde i s-a tras. http://www.replicaonline.ro/dosarul-lui-chiru-de-la-inalta-curte-a-pornit-de-la-o-sesizare-a-pnl-ului-213928/

  Comentariu by lucian visa — 16 martie 2015 @ 16:15

 2. iorgus cand urmeaza?

  Comentariu by anonim — 16 martie 2015 @ 17:15

 3. Nu peste mult timp dar concomitent cu gaşca navetistă in corpore.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 16 martie 2015 @ 20:21

 4. http://www.dragosbociog.ro/de-ce-va-este-teama-domnule-primar-ce-ascundeti/ va duceti acolo si rezolvati problema ceruta din partea ADPP iar din partea primariei Legea nr. 544/2001 prevede ca refuzul explicit sau tacit al angajatului desemnat al unei autoritati ori institutii publice constituie abatere si atrage raspunderea disciplinara a celui vinovat. Daca te afli intr-o astfel de situatie, poti depune reclamatie la conducatorul autoritatii sau al institutiei publice respective in termen de 30 de zile de la luarea la cunostinta de catre persoana lezata.

  Daca dupa cercetarea administrativa reclamatia se dovedeste intemeiata, raspunsul se transmite persoanei lezate in termen de 15 zile de la depunerea reclamatiei si va contine atat informatiile de interes public solicitate initial, cat si mentionarea sanctiunilor disciplinare luate impotriva celui vinovat.

  In plus, poti inainta o plangere la sectia de contencios administrativ a tribunalului in a carei raza teritoriala domiciliaza sau in a carei raza teritoriala se afla sediul autoritatii ori al institutiei publice, iar instanta poate obliga autoritatea sau institutia publica sa furnizeze informatiile de interes public solicitate si sa plateasca daune.

  Comentariu by zii zau — 17 martie 2015 @ 8:02

 5. http://www.replicaonline.ro/vrabie-despre-falimentul-clasei-politice-in-constanta-opozitia-s-a-prostituat-214122/

  Comentariu by nabuco — 17 martie 2015 @ 13:04

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress