Mangalia – politica locală

15 martie 2015

Ofertele Mangaliei la Târgul Internațional de Turism 2015 Cristian Radu: Am început reabilitarea falezelor Mangalia-Saturn și Jupiter-Neptun cu fonduri europene

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:13

Municipiul Mangalia și stațiunile din sudul litoralului își prezintă în aceste zile ofertele pentru sezonul estival 2015, în cadrul Târgului Internațional de Turism care se desfășoară la Complexul Expozițional Romexpo, București, în perioada 12-15 martie. La deschiderea evenimentului a luat parte primarul Radu Cristian. Edilul a prezentat vizitatorilor interesați și presei, proiectele pe care Primăria Mangalia le implementează în acest an cu scopul revitalizării turismului în sudul litoralului. ‘Am început deja reabilitarea falezelor Mangalia-Saturn și Jupiter Neptun cu fonduri europene, iar în curând sper să demarăm un proiect similar la faleza orașului, respectiv Aleea Teilor. Obiectivul nostru este să amenajăm faleza pietonală de 9 km dintre Mangalia și Olimp. De asemenea, lucrăm la un alt proiect cu finanțare europeană, prin care vor fi introduse în circuitul turistic ruinele vechii Cetăți Callatis’, a precizat edilul Mangaliei. El a mai spus că în această vară, municipalitatea și hotelierii vor promova în comun o serie de evenimente menite să atragă mai mulți turiști în această parte a litoralului. În primele două zile ale Târgului de Turism, la standul Mangaliei au avut loc mai multe evenimente specifice, organizate de către Fanomania Holding și Asociația Culturală Daria’ s. Promovarea turistică a Mangaliei și a celor șase stațiuni s-a bazat pe un concept unitar: șapte culori cu care se identifică cele șapte stațiuni și legendele trecutului grecesc, prezentate într-un stând având formă unei corăbii. Vizitatorii standului au primit materiale informative, au asistat la spectacole de pe scena din incinta standului, și au discutat cu hotelierii prezenți. Manifestările cultural artistice vor continua și în următoarele două zile ale Târgului, iar reprezentații primăriei invită persoanele interesate să viziteze standul Mangaliei, respectiv 72-73 din pavilionul C5, situat în Centrul Expozițional Romexpo.

Replica 15.03.2015

8 Comments

 1. Sunt aproape gata.

  Comentariu by lucian visa — 15 martie 2015 @ 16:14

 2. Nu prea am inteles de ce a trebuit sa mearga si primarul la Romexpo, nu are incredere in oamenii lui ? cu mici exceptii acolo de pe vremea lui Tusac.

  Comentariu by dan poenaru — 15 martie 2015 @ 17:48

 3. totul e praf si greu merg lucrurile in Mangalia respectiv statiuni

  Comentariu by zii zau — 16 martie 2015 @ 0:40

 4. 1. de ce proiectele acestea nu apar si pentru prostimea care plateste impozitul ( impozitele ) local( e)
  2.care ruine ca de un an de zile lucrati si nimic nu se vede.,..prostie pe fata
  3. daca vrei turisti unde sunt hotelierii? cu ei de mana nu cu toate pitipoancele
  4. corabia de la gheorghita de ce nu mai merge? cati bani a papat?
  5. cat costa toate toate articolele promotionale de doi bani? care se strica dupa prima folosire

  Comentariu by zii zau — 16 martie 2015 @ 0:53

 5. va rog frumos sa nu mai certati actuala administratie locala si mai ales pe primar .rezultatele muncii noastre se vor vedea in al doilea mandat . asa ca liniste va rog …….

  Comentariu by dumitrana romulus — 16 martie 2015 @ 11:34

 6. al doilea mandat al lor, o sa fie primul la ……….racoare, ce pot sa va zic decat MULTE INAINTE , tot la racoare.

  Comentariu by Anonim — 16 martie 2015 @ 12:58

 7. Pt. #5
  „Marean Vanghelie e în depresie după ce a aflat de la procurori că lua comision de 20% din contractele primăriei. El credea că ia 50%.”

  Comentariu by nabuco — 16 martie 2015 @ 14:30

 8. Aaaa! Ati inceput …dar cand o sa terminati reabilitatea falezei, ca nu am inteles ?! Voi v-ati dus sa prezentati oferta pentru 2015, iar sezonul estival bate la usa. E adevarat ca la usa ne trebuie doar prag nu si faleza!

  Comentariu by Anonim — 16 martie 2015 @ 18:01

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress