Mangalia – politica locală

10 martie 2015

Se construiesc noi săli de sport, la Mangalia

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:52

Comunicat de presă

Membrii Consiliului Local Mangalia au votat, în şedinţa ordinară de marţi, predarea, către Compania Naţională de Investiţii, a două amplasamente pe care urmează să se construiască noi săli de sport. Acestea vor fi ridicate pe terenurile aparţinând Şcolii nr. 2 şi Şcolii nr. 3 din localitate, lucrările fiind programate pentru a doua jumătate a acestui an. “Până la acest moment am întocmit şi am depus toată documentaţia necesară la Ministerul Dezvoltării, prin CNI. Urmează finalizarea tuturor demersurilor legale, astfel încât să înceapă lucrările cât mai curând”, a explicat primarul Radu Cristian. Sala de sport de la Şcoala nr. 3 va avea 100 de locuri, fiind destinată orelor de educaţie fizică şcolară, iar sala de sport de la Şcoala nr. 2 va avea o capacitate de 150 de locuri şi va fi destinată competiţiilor sportive locale, pe mai multe discipline. “Este un mare pas înainte pentru încurajarea educaţie sportive şi a sportului din oraşul nostru. În această perioadă, căutăm soluţii pentru amenajarea unei alte săli de sport în zona Şcolii nr. 5. De asemenea, Primăria sprijină educaţia şi prin asigurarea transportului gratuit pentru elevi, profesori şi personalul auxiliar al instituţiilor de învăţământ”, a mai spus edilul Mangaliei. În aceeaşi şedinţă a CL, s-a stabilit darea spre folosinţă, cu titlu gratuit, către Şcoala nr. 5, a unui spaţiu destinat amenajării unui loc de joacă pentru copii. Aleşii locali au mai aprobat actualizarea şi completarea Inventarului terenurilor din domeniul privat al localităţii, precum şi indicatorii tehnico-economici aferenţi unui proiect de instalaţii electrice şi iluminat public în cartierul Dobrogea 1A.

10 martie 2015                                     Biroul de presă

mangalia.ro

3 Comments

  1. Unde faceti bai, sala de sport la scoala 3?Singurul spatiu verde este in fata scolii cu cativa copaci , plante si flori insa in spatele scolii di lateral spre nord totul este numai beton unde se afla si un teren pentru sport in aer liber. Am impresia ca elevii de acolo nu vor mai sti ce e recreatie afara , sa respire putin aer! Vor sta 5-6 ore sa miroase unul altuia transpiratia, basinile si vor inhala si praful saltat in sus, ca doar bietii copii nu vor sta in pozitie de drepti.

    Comentariu by Anonim — 10 martie 2015 @ 17:11

  2. DA, VOR FI CONSTRUITE DE MIN TRANSPORTURILOR, ODATA CU AUTOSTRAZILE….

    Comentariu by zek — 11 martie 2015 @ 10:08

  3. Ca si la Sc.1 terenul in aer liber dispare,fara atine seama ca peste 75% din orele de sport la Mangalia se pot face afara plus ca in pauze elevii ar trebui sa se relacseze in aer liber.Primarul are in preajma consilieri care stiu bine ce se intimpla in salile de sport existente in prezent(fotbal in sala de oamenii de bine,politisti,juristi etc..eu banuiesc ca trebuia ca o comisie cu ceva minte si legata de Mangalia sa fi facut un studiu de fezabilitate,de urbanism si apoi sa ofere unui constuctor sau proiectant intenitia.Apropo proiectul salii de la sc.1 are mari deficiente ar trbui consultati profesorii de sport care intradevar isi fac orele in sala.

    Comentariu by doru — 11 martie 2015 @ 12:57

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress