Politica locală

9 martie 2015

SC Roconst Plus SRL, firmă cu sediu expirat și zero profit, face curățenie la Mangalia

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:48

Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public și Privat din municipiul Mangalia, județul Constanța a atribuit, prin licitație deschisă, un contract de servicii de curățenie.

Potrivit anunțului de atribuire cu numărul 155778/07.03.2015, contractul constă în servicii de curățenie pentru clădiri și servicii de administrare a proprietatilor, iar locul principal de prestare este municipiul Mangalia. Estimat inițial la suma de 724.320 de lei, contractul a fost atribuit pentru suma de 720.000 de lei.

Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este SC Roconst Plus SRL, o firmă din Constanța, înființată în anul 2011, ce se ocupă în principal e lucrări de vopsitorie, zugrăveli și montări geamuri. Potrivit Registrului Comerțului, asociatul unic și administratorul societății este Viorica Cobasnian, care mai este asociat și în firma MNS Main Services SRL, ambele societăți având sediul expirat.

Conform vrajitorul.eu, SC Roconst Plus SRL a înregistrat la finalul anului 2013 o cifră de afaceri de 135.613 lei, un profit 0 și 4 salariați.

serviciul-public-mangalia%20(document).pdf

Loredana Dăscălescu, Ziua de Constanţa 09.03.2015

18 Comments

 1. Se pare că şi femeile de serviciu din primărie, pe care le-am prins şi eu în mandatul 1996-2000, au fost mutate pe această firmă. Pentru ca profitul să fie maxim, deşi contractul e foarte generos, acestora nu li se mai plăteşte sporul de vechime şi primesc în mână minimul prevăzut de lege. Cei care cunosc mai bine situaţia, vă rog să confirmaţi sau să corectaţi.

  Mă gândesc că şi golănia are limitele ei, dar probabil sunt prea idealist. Ştie cineva dacă se mai aduc în primărie cratiţe cu mâncare de la cantina socială ?

  Comentariu by lucian visa — 9 martie 2015 @ 16:53

 2. furaciune maxima….atribuiri pe ochi frumosi…

  Comentariu by un cetatean — 9 martie 2015 @ 19:53

 3. Ce curatenie se face cu 4angajati, ce sunt super oameni, au tentacule in loc de maini?Sau sunt toate operatiunile robotizate si cei patru stau doar la comanda! E interesant de stiut ca poate aflam si noi secretele unei afaceri de succesuri!

  Comentariu by Anonim — 9 martie 2015 @ 21:19

 4. http://www.ziarulputerea.ro/

  Comentariu by anonim — 10 martie 2015 @ 6:21

 5. Off topic
  Sa vorbim despre oportunisti.
  Astazi Leonard Tanase
  Bagat adanc in bugetul primariei Mangalia si legat ombilical prin afacerile pe care le are cu Cristian Radu, este tipul de personaj vesnic nemultumit caruia daca ii dai un deget iti ia toata mana.
  In oricare cerc de interese sau politic nu se poate sa nu auzi cuvinte de rau despre actuala administratie din partea lui. Nu ca n-ar fi adevarat; dar daca ai facut parte din nucleul ce a contribuit la crearea polilor de putere de ce te mai plangi? Ca primarul e asa si pe dincolo, ca nu poate, ca nu vrea, ca nu-mi da destul, ca face numai pentru el;
  E adevarat ca la spatii verzi si trotuare n-a prins nimic si a fost inlaturat de la cascaval, acestea fiind facute exclusiv de gasca celor 3 romulus, craciunescu si radu inpreuna cu prietenul lor manu si florin beu despre care vom mai vorbi.
  Dar in rest:
  -la toate evenimentele ce au loc, e bagat cu radu parte egala (liberty, zilele mangaliei, concerte diverse, targul de carte, etc)
  -de pe urma tarabelor lui edgar din portul turistic strange o suma frumusica in fiecare vara
  -la asociatia sportiva totul se imparte la 3 – tanase, luca, radu; din orice activitate sportiva inventata se platesc bani grei de catre primarie
  -la firma de paza a lui luca si g imprastiata in toata mangalia si nu numai deasemenea tanase are un procent semnificativ
  -orice proiect cultural facut pe fonduri sau cu bani de la buget este facut de tanase
  -sa nu mai vorbim de afacerile de la comisia de urbanism unde impreuna cu sorin andrei au reusit sa blocheze tot ceea ce primarul nu doreste sa se rezolve, dar pentru urbanism vom vorbi alta data
  -programele de la taxe si impozite sunt aduse tot de leo alaturi de craciunescu
  In ultimul rand vorbim despre sutele de milioane data de primarie lunar pentru cartuse, tonnere, hartie, rechizite, etc.
  Comenzi fara numar date in nestire cu complicitatea lui emy, romulus si boita.
  Se pare ca, cu niste calculatoare, imprimante, laptopuri, tablete, a reusit tanase sa cumpere pe fiecare angajat care poate contribui la bunastarea lui, adica comenzi. cat mai multe.
  Exista cate 2 imprimante pe cap de angajat; cartusele si tonerele sunt platite ca fiind originale dar de fapt se aduc numai similare; preturile lor sunt cel putin duble fata de emag sau real.
  Hartia, tonerele si cartusele sunt cumparate astazi, iar maine revandute (aceleasi), acestea fiind scoase din primarie de secretarele primarului. Sat fara caini, traiasca boita si romulus. Situatie similara la adpp, social, goldterm, balnear.
  Deasemenea mentenanta si reparatiile calculatoarelor sunt ca si nivel de sume echivalente cu mentenanta de la NASA.
  Si atunci domnule Tanase de ce il vorbesti pe primar pe la toate colturile?
  Ce vrei mai mult de atat? Ce-ti mai poate da sa te multumeasca primarul?
  Nu cumva esti sageata trimisa de radu sa aflii parerea celor din jurul lui si-al tau?
  Pe cine ai turnat pana acum? Care va fi rolul tau in campania viitoare? Atentie..la neatentie!!

  Comentariu by trouble — 10 martie 2015 @ 8:03

 6. Sedinta de consiliu se poate viziona, aveti vreun link?

  Comentariu by Anonim — 10 martie 2015 @ 10:10

 7. Pt 5 . Foarte tare . Este perfect adevarat . Felicitari

  Comentariu by 123 — 10 martie 2015 @ 11:49

 8. http://www.cotidianul.ro/polemici-mari-starnite-de-expozitia-cu-doi-romi-romani-obiecte-de-arta-din-suedia-257877/

  Comentariu by nabuco — 10 martie 2015 @ 13:17

 9. Sa vorbim despre mincinosi. Azi trouble.
  Leonard Tanase a cerut si el odata sa extinda cu doi trei metri spatiul comercial dar … in timp ce altii se extindeau cu zecile de metri patrati ( vezi cazul Antonie care dintr un chiosc daramat si-a facut ditamai vila cu etaj ) lui Leo i s-a refuzat tot timpul. Asta pe vremea lui Iorgu. Nici pe timpul lui Tusac nu i-a reusit lucrarea desi altora li se aprobau pe banda rulanta extinderi si ,,renovari,, la ….ceea ce nu exista ( vezi vinoteca de langa poarta gradinitei 7 ). Trebuie sa fi dobitoc sa crezi ca Leo ar lua o treime , desi fie vorba intre noi , la cat i a facut oameni pe ceilalti care stateau in 2 barci ar merita 90%. S-ar putea ca , cel mult 20% dintre imprimante sa fie de la Leo , celelalte … sigur nu sunt. Acum fiecare angajat raspunde de imprimanta nu o mai strica de 5 ori pe luna cu … costurile de rigoare , mult mai mari decat acum , cand cerneala este luata de multe ori de angajati unde la Leo este de 3 ori mai ieftina decat la sens sau la Kondo.
  Poti sa critici cat vrei consilierii dar sa incepi cu Leo … este chiar nesimtire. El este omul care atunci cand esti cazut la pamant iti intinde mana sa te ridici nu trece cu masina peste tine. Ca unii ii musca mana , e altceva , am sa ii spun sa ii scoata cu … fundul din mocirla ca ala e deja tabacit.
  Dar … stai asa , daca viermele iese de acolo chiar o sa poata gandi omeneste ?

  Comentariu by Crazy Diamond — 11 martie 2015 @ 0:06

 10. Multumim anticipat oamenilor frumosi care si-au exprimat dorinta de a canta pentru Maria. Spectacolul va fi prezentat de AndreiTrifu, care ii va invita in scena pe cei hotarati sa ofere un ” CANTEC PENTRU MARIA”: Cojan Roberta; Apost Adelina; Rux Georgescu; Razvan Ion; Radu Craciunescu; Bogdan Dumitriu; Catalin Ratoi, Trupa Freedom, iar in final Jam Session cu multi prieteni dragi.
  ***
  Pentru ca visul Mariei sa poata prinde contur, rugam ca fiecare persoana care va fi alaturi de noi in aceasta seara, sa contribuie cu minim 20 lei.
  ***
  Fondurile obtinute vor fi directionate catre achitarea datoriilor acumulate la intretinere, in scopul evitarii evacuarii locuintei sociale in care traiesc Maria, sora ei, Dana si mama acesteia.
  Maria are 11 ani, este diagnosticata cu paralizie cerebrala (encefalopatie infantila cu retard neuropsihic) si depinde in totalitate de mama ei.

  Comentariu by Crazy Diamond — 11 martie 2015 @ 0:13

 11. Cam asta face Leonard…

  Comentariu by Crazy Diamond — 11 martie 2015 @ 0:13

 12. Pt 9 . Nu este adevarat nimic din ce spui tu . Este de inteles totusi de ce ii iei apararea lui Leo . Faci si tu pe linga el doi trei banuti ….. Sunteti jalnici …

  Comentariu by 123 — 11 martie 2015 @ 7:43

 13. Bine măi nebunule! Ne-ai convins. De acum înaite, bine că nu mai e decât un anișor, vom preamări fărădelgile cârmuitorilor urbei ca și cum ar fi pilde de urmat. Ce zici măi, nebunule?

  Comentariu by Zoga — 11 martie 2015 @ 9:11

 14. Cel care a semnat Crazy Diamond (Syd Barrett) se vede că are habar de Pink Floyd şi celebra piesă Shane on You Crazy Diamond, dar are legătură şi cu muzica locală, adică şi cu Leo.
  Referitor la comentariul 5, pot să confirm că fraza referitoare la „cuvinte de rau despre actuala administratie din partea lui” este adevărată.

  La comentariul 1, mai am o completare. După externalizarea curăţeniei, primul şef al femeilor de serviciu din primărie, a fost rucar.

  Comentariu by lucian visa — 11 martie 2015 @ 9:17

 15. Ia sa vedem noi daca este adevarat ……
  1. Cazul ANTONIE este deja cunoscut iar procurorii spun ca e cam adevarat , din pacate a trebuit sa plateasca altul pentru asta.
  2. Cazul chioscului de langa gradinita 4 poate fi studiat oricand , lui Dicu Traian i s-a refuzat eliberarea autorizatiei de functionare pentru chioscul cu hainute pe motiv ca nu avea autorizatie de constructie dar … actualul proprietar a luat autorizatie de modernizare a … chioscului care nu exista in acte.
  3. La kondo un tus negru costa 25 lei la Leo 10 lei
  4. Imprimantele achizitionate in ultimul an sunt livrate de prietenul meu …. sac ca nu Leo. E sofer firma care le-a livrat si inca nu a auzit de Leo.
  Eu zic sa va convinga si unul ,,sanatos,, care are acces la documente , eu le am vazut doar pe site ul primariei , Tusac avea ,,prostul,, obicei sa afiseze autorizatiile de construire

  Comentariu by Syd Barrett — 11 martie 2015 @ 18:08

 16. Gradinita 7… scuze

  Comentariu by Syd Barrett — 11 martie 2015 @ 18:09

 17. Taci mai ca tot asa ramane treaba aia sunt smecheri si le face nimeni nimik…

  Comentariu by Bula — 11 martie 2015 @ 21:01

 18. daca tot intinde maini blajine si dumenezeiesti(haha!) sa faca bine sa se prinda ca e consilier local si sa faca un proiect de ajutor de urgenta pentru doamna respectiva.gen tiganii de la dobrogeanu.

  Comentariu by anonim — 12 martie 2015 @ 16:01

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress