Mangalia – politica locală

6 martie 2015

Circotecă politică între muieri. Femeile liberale au luat foc pe PSD: „Să legalizeze drogurile, pentru a combate consumul”!

Filed under: Ştiri naţionale — lucian visa @ 9:46

În preajma zilei de 8 Martie, Ziua Internaţională a Femeii, reprezentantele sexului frumos din Constanţa se iau la păruială. Iniţiativa deputatului social-democrat, constănţeanca Ileana Dumitrache, de legalizare a prostituţiei, a stârnit reacţii la malul mării, unde facţiunea PDL a organizaţiei de femei a PNL a descoperit un nou prilej de a-şi taxa rivalii politici. Organizaţia de femei a PNL Constanţa (PDL) a luat act de iniţiativa deputatului PSD şi consideră că „subiectul se încadrează perfect în temele imaginare, promovate de primarul Constanţei, Radu Mazăre”, întrucât „s-ar putea emite bon fiscal turiştilor străini sosiţi aici în căutare de „fete frumoase” iar pesediştii ar fi mulţumiţi pentru inţiativa lor creativă, ieşită din comun”, se arată într-o informare a formaţiunii locale a femeilor liberale.

Pentru a duce ironia la adresa PSD Constanţa pe noi culmi, facţiunea pedelistă a femeilor constănţene sugerează şi noi propuneri, precum aceea că „ar trebui să ceară şi legalizarea drogurilor, pentru a combate consumul de droguri în rândul tinerilor”. „Oare câte femei constănţene au votat PSD, pentru ca în nomenclatorul clasificărilor profesionale să apară o nouă meserie: cea de lucrător? Am fi curioşi, Primul-Ministru Victor Ponta, primarul Constanţei Radu Mazăre sau chiar doamna deputat, Dumitrache ar elibera o recomandare pentru o persoană care doreşte să se angajeze drept lucrător sexual?”, concluzionează comunicatul emis de organizaţia de femei a PNL (PDL). Reamintim că Ileana Dumitrache a solicitat, pe 17 februarie a.c., ca prostituţia să fie legalizată pe teritoriul ţării noastre. Dumitrache, fina preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a susţinut într-o declaraţie parlamentară că e necesară legalizarea prostituţiei, ca metodă de protecţie la adresa tinerelor din România expuse riscului traficului de carne vie, dar şi pentru aducerea de bani la buget. „Într-un fel sau altul, fenomenul care a luat amploare în toată Europa, numai în Germania trei sferturi dintre prostituate provin din ţări est-europene, necesită o atenţie deosebită, iar intrarea în legalitate, după modelul altor ţări europene (de exemplu Germania, Olanda sau mai recent Italia care, după modelul olandez, prin proiectul “red-light street” inaugurează în aprilie 2015, la Roma, un district destinat acestei activităţi) a devenit o necesitate obiectivă şi poate contribui cu adevărat la consolidarea luptei împotriva economiei subterane”, susţine Dumitrache în demersul său.

Marius Florian VASILE, Replica 06.03.2015

10 Comments

 1. Fetele astea, pe lângă faptul că nu sunt nici democrate şi nici liberale, sunt şi înguste la minte. Ori au venit curând în partid, ori nu prea au ţinere de minte. Ar fi bine să citească acest articol de acum 8 ani.
  http://expresul.ro/old/index.php?articole=1&rubrica=9&id=508
  Pe atunci (2007), Vasile Blaga şi Monica Macovei susţineau o astfel de lege. În 1998, fostul deputat PD, Mariana Stoica propunea o legea a prostituţiei.
  Datorită populismului cretin din Parlament şi sub presiunea bisericii, s-a renunţat.

  A trata în băşcălie un fenomen ilegal cu multe consecinţe negative, nu e politică, e curvăsărie.

  Comentariu by lucian visa — 6 martie 2015 @ 10:02

 2. http://i.imgur.com/fWbAAzQ.gifv

  Comentariu by I.S — 6 martie 2015 @ 10:20

 3. http://www.replicaonline.ro/mangalia-sa-a-dat-faliment-dupa-ce-afaceristul-scarlat-a-pierdut-un-hotel-pentru-ca-a-luat-bani-cu-camata-de-la-un-interlop-din-ploiesti-212665/

  Comentariu by nabuco — 6 martie 2015 @ 10:51

 4. Politica e un meniu care se mananca dimineata, la prinz si seara,dar pentru unii precum cele de mai sus e doar o gustare. Problema prostitutiei e mai complicata la noi. Occidentalii au mai mult respect pentru femeile lor ,de aceea in bordeluri gasesti majoritate est-europene .Culturi si civilizatii diferite..Si apoi ce le trebuie romanilor bordeluri cand la noi violurile sunt gratuite, iar pedeapsele incurajatoare.

  Comentariu by Anonim — 6 martie 2015 @ 11:02

 5. @4-Problema …nu-i complicata la noi! Ba chiar suntem mai evoluati decat occidentalii ! Pentru bani…se aduc si „mugurei” de peste mari si tari ! Daca idiotul asta de Putin ar deschide o „cruciada” pe fata impotriva homosexualilor din lume…ar reusi sa ma inroleze si pe mine ! http://www.stiridecluj.ro/social/bordelul-de-homosexuali-din-manastur-ii-scandalizeaza-pe-vecini-fetele-au-bodyguard-foto-video-

  Comentariu by I.S — 6 martie 2015 @ 11:30

 6. circoteca:

  http://adevarul.ro/locale/constanta/video-jurnalist-investigatii-agresat-director-primaria-eforie-1_54f9da0b448e03c0fd4ba296/index.html

  Comentariu by anonim — 6 martie 2015 @ 20:34

 7. http://www.replicaonline.ro/politia-locala-din-constanta-poate-asigura-ordinea-si-linistea-publica-ce-raspunde-primaria-212849/

  Comentariu by nabuco — 7 martie 2015 @ 12:26

 8. Eu as interzice femeile in politica, asta ce e, daca nu prostitutie legala?! 🙂

  Comentariu by Parerea mea... — 7 martie 2015 @ 18:23

 9. Pt. #8
  http://www.gandul.info/interviurile-gandul/cum-vede-barbatul-la-50-de-ani-femeia-c-t-popescu-femeia-nu-e-om-13945332

  Comentariu by Anonim — 7 martie 2015 @ 23:27

 10. Performanţă: Florentina Marincu, bronz la săritura în lungime
  Performanță extraordinară obținută de o sportivă din România, în vârstă de 18 ani, la Campionatele Europene de sală de la Praga, în condiţiile în care ţara noastră nu a mai câștigat nicio medalie la atletism din 2011.

  Florentina Marincu s-a clasat, sâmbătă, pe locul al treilea în proba de săritură în lungime la CE de sală de la Praga, după Ivana Spanovici (Serbia) și Taroum Moguenara (Germania).

  De asemenea, în cadrul aceleiași competiții Alina Rotaru s-a clasat pe locul 4.

  Cea mai bună săritură a Florentinei Marincu a măsurat 6,79 metri, performanţă cu care a cucerit medalia de bronz a probei, după încercări la 6,59 metri, 6,60 metri, 6,70 metri, şi două ratări.

  Si cand te gandesti ca noi avem o Broasca care sare 5 metri si oracaie pe toate canalele…

  Comentariu by Bony — 7 martie 2015 @ 23:54

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress