Mangalia – politica locală

18 februarie 2015

Figurantul zilei : Paul Foleanu

Filed under: PSD — lucian visa @ 8:21

Consilierul local Paul Foleanu plânge şi suspină: fostul lui partid a fost înghiţit de PNL, iar preşedinte este „inamicul” Cristian Radu. Ba, mai rău de atât, „inamicul” a ţinut ieri şi o primă şedinţă la partid, pentru a clarifica lucrurile: cine şi cum face echipă, câţi de la fostul PDL şi câţi de la PNL! În tot acest timp, Foleanu stă şi aşteaptă să se întâmple… ceva, orice, numai să cadă norocul şi pe el.

Replica 18.02.2015

6 Comments

 1. Pentru PSD, cuvântul inamic între ghilimele, se potriveşte cel mai bine. Părerea mea este că la nivel local e un mare blat, evident ascuns, între PSD şi mincinos. Cu ce ia „cumpărat” n-am idee. Cel care nu ştie de asta e Dragoş Bociog, singurul PSD-ist care-şi face temele. Bine că nu i-au interzis. Deocamdată.

  Comentariu by lucian visa — 18 februarie 2015 @ 8:44

 2. PSD se va sparge si trecerea lui Iorgus la ei a fost ingroparea PSD-ului ( doar daca iesea porca presedinte erau pe val ). Interesele celor care au trecut de la PDL la PSD sunt mai presus de orice. Dragos Bociog se vrea un „Mesia” dar singur degeaba face opozitie daca nu este sprijinit poate decat DNA-ul.

  Comentariu by auci — 18 februarie 2015 @ 10:29

 3. @2 Nu-l plânge pe Bociog, are sprijinul lui Cârlescu si Guzu. Sunt tari în „pix”. DNA-ul apare cand nu te aștepți.

  Comentariu by Anonim — 18 februarie 2015 @ 13:17

 4. ptr. 3 nu-l plang pe Bociog stai linistit…tot traseist este si el

  Comentariu by auci — 18 februarie 2015 @ 13:31

 5. Tari in pix , adica iau in gura pixul celui care da cu banul. Daca ar fi tari si cu munca poate ca i-am crede si … oare de ce au tacut pana acum ? Miroase a santaj.

  Comentariu by Porky — 18 februarie 2015 @ 20:46

 6. dna-ul ar cam trebui sa-l intrebe pe BOCIOG, cat se duce el la serviciu la Neptun Olimp SA, de unde ia salariul, si cum se falsifica pontajele, …de cand s-a angajat acolo, politic, a fost cateva zile la munca si chipurile are vechime vreo doi ani,…

  Comentariu by george — 19 februarie 2015 @ 15:24

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress