Mangalia – politica locală

30 ianuarie 2015

Ce i-a cerut, ieri, Mihai Claudiu Tusac judecătorului Dan Iulian Năstase

Filed under: Ştiri judeţene — lucian visa @ 10:16

Mihai Claudiu Tusac, fostul primar al municipiului Mangalia, şi Laurenţiu Iulian Dumitraşcu, avocat în Baroul Tulcea, s-au aflat, ieri, în faţa judecătorului Dan Iulian Năstase, din Curtea de Apel Constanţa.

Tusac şi Dumitraşcu au cerut magistratului, conform unor surse, restituirea dosarului în care au fost deferiţi justiţiei la procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Constanţa. Pronunţarea a fost stabilită pentru joia viitoare. Mihai Claudiu Tusac a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu în formă continuată şi conflict de interese în formă continuată. Alături de fostul edil-şef, DNA Constanţa l-a trimis în faţa judecătorilor şi pe Laurenţiu Iulian Dumitraşcu, avocat în Baroul Tulcea, în sarcina căruia s-a reţinut săvârşirea infracţiunilor concurente de complicitate la abuz în serviciu în formă continuată şi complicitate la conflict de interese în formă continuată.

Ionuţ Zagoneanu, Ziua de Constanţa 30.01.2015

9 Comments

 1. mincinosu ar trebui să se uite cu mare atenţie la poză. Mandatul său seamănă din ce în ce mai mult cu cel al lui Tusac.

  Comentariu by lucian visa — 30 ianuarie 2015 @ 10:18

 2. MTC ti-a venit randul..DNA lucreaza..hahahahahah

  Comentariu by auci — 30 ianuarie 2015 @ 15:17

 3. Cine seamănă vânt…culege ce merită.
  Va începe să simtă şi el frigul îndurat de bătrânii pensionari din blocurile lăsate fără căldură ?

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 30 ianuarie 2015 @ 16:18

 4. si cel suferit de copii, ca sa plangem de mila si alte categorii de varsta.

  Comentariu by anonim — 30 ianuarie 2015 @ 16:57

 5. Dar vor simti pensionarii frigul indurat de copii celor ce mincesc sa le plateasca subventiile ?

  Comentariu by Muncitorul — 30 ianuarie 2015 @ 21:53

 6. Sper, inca mai sper, ca Tusac si acolitii, asa ar trebui si acolitii, care au pus umarul la distrugerea orasului, si care se cunosc foarte bine, o parte dintre ei se regasesc astazi alaturi de noul primar, sa plateasaca cu varf si indesat acest rau. Nu stiu daca ii mai doresc parnae, desi marita, sa simta cum este pe acolo, dar toti banii pe care i-a papat, sa nu aiba parte de ei! Si asa sa se intample pentru toti cei care isi vad si astazi doar propriile interese, fara sa le pese cat de putin de acest oras si de traiul oamenilor de aici. Mai devreme sau mai tarziu,nimeni nu scapa, aviz amatorilor! Oricat ne credem pe cai mari,platim mizeria pe care o lasam in urma! Puterea nu sta intr-o functie, astazi esti, maine ramai un nimeni,
  ci in cunostintele acumulate de-a lungul timpului!

  Comentariu by Anonim — 30 ianuarie 2015 @ 22:23

 7. Fara mila, PUSCARIE. Se plimba vladescu prin primarie, cu capul plecat…nu se mai plimba co „bora” primariei…cit despre Dumitrascu…si puscariasii au nevoi de „avocati” printre ei, pacat ca e cam firav, dar o sa-l puna aia la ingasat citeva zile si apoi i-o trag la anu…LA MULTI ANI in puscarie..

  Comentariu by zek — 31 ianuarie 2015 @ 11:50

 8. Alaturi de cei doi ar trebui sa semneze, cu stampila sau direct, eminenta cenusie grigoras tincu georgiana . cea care semna si umilea pe toti. Cea care decidea cine era dat afara si cine nu. Cea care acum a revenit ranita in primarie, printre cei pe care i umilea si are tupeul fara margini sa spuna ca fost obligata si apoi chinuita si nedreptatita de tusac. Ce caracter poti avea, ca sa mai ai curajul sa te intorci intr o institutie dupa ce ai avut asemenea fisa de post. Ce caracter poate avea cel care a primit o desi stia bine ce facea…
  Dar ce sa ne mai miram, sistemjul functioneaza si permite are nevoie de asemenea caractere. Asa cum radu si maganu sint acum prieteni, poate grigoras tincu georgiana ar trebui pusa sefa. Tot peste femeile de serviciu ca i se potriveste, da sa fie sefa. Mai ales ca a fost tare nedreptatita de tusac.

  Comentariu by Anonim — 1 februarie 2015 @ 19:15

 9. ptr 8 – mare dreptate ai. nici o basina nu puteai sa tragi fara aprobarea asteia. Georgiana grasa, I se spunea, parca..

  Comentariu by zek — 1 februarie 2015 @ 19:33

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress