Politica locală

28 ianuarie 2015

Imprumut de 9 milioane EURO pentru panselute si trotuare

Filed under: PSD — lucian visa @ 9:55

Primarul Municipiului Mangalia, a decis:

Obiectivele de investitii care vor fi realizate din fondurile atrase prin contractarea acestui imprumut sunt:

 • Amenajare spatii verzi, infiintare parcuri, infiintare si modernizare locuri joaca
 • Reabilitare trama stradala Municipiul Mangalia, pietruire drumuri neamenajate

Sunt curios care dintre colegii mei, consilieri locali, vor accepta o astfel de indatorare.

Condamn aceasta atitudine lipsita de respect si rationalitate a aparatului executiv si solicit public prezentarea unui studiu de fezabilitate si a unui raport complet, din care sa reiasa oportunitatea executarii acestor lucrari si contractarea acestui imprumut.  Fundamentarea in 3 randuri, nu poate convinge decat interesele personale ale celor care au initiat acest proiect si ale celor care vor vota acest imprumut.

Nu ne putem indatora cu aceasta suma colosala pentru a amenaja spatii verzi si a repara trama stradala.

Trebuie sa facem investitii in infrastructura pentru atragerea investitorilor in vederea crearii de noi locuri de munca, in proiecte generatoare de venituri pentru administratia locala si de locuri de munca pentru cetatenii acestui oras, in proiecte de sustinere a agentilor economici locali pentru a stimula dezvoltarea economica locala, etc.

Domnule Primar, va rog sa va ganditi ca noi, cetatenii acestui oras, ramanem datori pentru 20 de ani, in schimb dumneavoastra ne parasiti peste un an si jumatate.

Regasiti mai jos expunerea de motive a Primariei Municipiului Mangalia cu privire la contractarea creditului de 9 milioane EURO.

dragosbociog.ro

11 Comments

 1. În felul ăsta s-a răspuns şi la întrebarea pusă de consilierul Bociog, cât costă troatuarele şi gazonul.

  În mandatul trecut Tusac a vrut un împrumut de 10 milioane de euro. Deşi avea 10 consilieri obedienţi, unul din ei, Bogdan Filip, n-a fost de acord. Viitorul Mangaliei a fost mai presus de interese personale. Azi lucrurile se repetă. Să sperăm că se va repeta şi la rezultatul votului.

  PSD-ul ar trebui să iasă public, eventual să convoace un miting în faţa primăriei, chiar la ora şedinţei. Trebuie să ne apărăm oraşul. Ori noi cei mulţi, ori ei !

  Comentariu by lucian visa — 28 ianuarie 2015 @ 10:03

 2. …..REFERENDUM !…..

  Comentariu by I.S — 28 ianuarie 2015 @ 10:03

 3. E un motiv bun dacă împrumutul trece.

  Comentariu by lucian visa — 28 ianuarie 2015 @ 10:04

 4. Nu trece, consilierii nu sunt chiar atat de naivi incat sa-si atarne de picioare o astfel de piatra. Nici unul nu o sa mai iasa pe strada fara a fi huiduit, mincinosul impreuna cu navetistii o sa plece, dar ei raman cu noi.Pot sa pun pariu ca nici Maganu, nici Mazilu, nici Membulat, nu voteaza, pentru Ariciu si Moldovan nu bag mana in foc. PSD sigur nu, iar cu ce ramane nici o sansa. Scuze l-am uitat pe Nea Nelu, nici el nu voteaza pentru.

  Comentariu by Anonim — 28 ianuarie 2015 @ 10:19

 5. Incompetenta pe bani publici. Primaria nu cheltuie din buget se indatoreaza la banci ..Halal administratie. Incompetenţa primarului de a gestiona banii publici. Hellloo daca mai aude careva pe acolo prin primarie, ati auzit de fonduri nerambursabile.

  Comentariu by auci — 28 ianuarie 2015 @ 10:58

 6. Pt.4
  Moldovan, Maganu şi Mazâlu sunt verificaţi în mandatul trecut, votează orice. Poate Mincă să nu vină intenţionat la şedinţă. Cele două doamne sunt cam mult în apropierea mincinosului, aşa că mă aştept să voteze.
  Cât despre huiduit, iarăşi mă îndoiesc. Toţi sunt zmei, dar anonimi.

  Comentariu by lucian visa — 28 ianuarie 2015 @ 11:26

 7. In toata tara ,esaloanele 2 si 3 din institutiile bugetare au gasit „solutia” instinctuala de supravietuire in fata sefilor care vin mereu cu alti „destepti” care sa le ia locul ! (sa nu cumva sa creada cineva ca la noi ar fi altceva si va rog sa credeti pe unul care…vine din sistem …cu ceva experienta !)Ce se intampla acum cu puzderia de dosare la care DNA nu poate sa mai faca fata-din lipsa de personal-este rezultatul acestor „apeluri disperate” catre DNA ! Revenind la „oile noastre”,cred ca nu trebuie ignorati cei din aparatul administrativ care in totalitatea lui nu are numai „pupincuristi” ! Chiar daca au fost adusi pe criterii politice,unii sunt si capabili-profesional ! Cu astia nu te poti juca ! http://www.comisarul.ro/politic/exclusiv/s-a-declansat-cutremurul/maior-a-fost-dem_348397.html

  Comentariu by I.S — 28 ianuarie 2015 @ 12:31

 8. PS http://www.comisarul.ro/politic/exclusiv/politic/dna-pregateste-cutremurul_341596.html

  Comentariu by I.S — 28 ianuarie 2015 @ 12:35

 9. Chiar nu mai sunt si alte proiecte am ramas doar la spatii verzi? Lipseste infrastructura din cartierele Dobrogea 1 si 2,transport in comun in acea zona,oborul a ramas in aer, terenul preluat de la COMCIM o gramada de gunoi, orasul e numai gropi si noroi, toate incepute si lasate de izbeliste! Ce faceti intoarceti orasul cu dosul in sus??

  Comentariu by Anonim — 28 ianuarie 2015 @ 15:56

 10. Ptr 5 si ceilalti:
  Intr adevar, tot ce se discuta aici se poate face din fonduri nerambursabile. Corect, foarte corect. Dar de ce nu va intrebati cine lucreaza in proiectele europene in primarie. Intrebati public si veti avea surprize de proportii.
  Domnule Bociog, sinteti consilier, de ce nu intrebati cine lucreaza in proiecte, de ce – ca nu are rost sa intrebati de pregatire, cu cit sint platiti.
  Si faceti datele publice. Multumim.

  Comentariu by Anonim — 28 ianuarie 2015 @ 18:26

 11. http://www.cugetliber.ro/stiri-politica-asociatia-oraselor-din-romania-face-front-comun-cu-primarii-nemultumiti-245094?utm_source=cugetliber&utm_medium=site&utm_content=sectiune-Politic%E3&utm_campaign=Articole%20sectiune%20Politic%E3

  Comentariu by nabuco — 29 ianuarie 2015 @ 19:41

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress