Mangalia – politica locală

28 ianuarie 2015

Convocator şedinţa extraordinară a CL Mangalia din 29.01.2015

Filed under: Consiliul Local,Primar — lucian visa @ 10:30

convocator29.01.2015

10 Comments

 1. Bugetul se supune aprobării fără a fi dezbătut public. Iarăşi ca la SRI, conţinutul e clasificat. Evident că şi execuţia bugetară pe 2014 e secretă.

  Observăm că apare şi un proiect cu Eco Park Aventura, adică după ce s-a construit câte ceva, apare posibilitatea de legalizare.

  Pe măsura apropierii sfârşitului de mandat, golăniile se înmulţesc şi devin din ce în ce mai periculoase pentru comunitate.

  Comentariu by lucian visa — 28 ianuarie 2015 @ 10:36

 2. Nu ne mai mira nimic…se fura ca in codru…pacat ca cei care sunt in consiliu aproba cu nerusinare aceste matrapazlacuri

  Comentariu by auci — 28 ianuarie 2015 @ 10:45

 3. Comunicat PDL Mangalia
  În opinia fracțiunii PDL al noului PNL, contractarea împrumutului de 40 milioane lei nu este de bun augur. Desigur, dezvoltarea localității presupune investiții, deci contractarea de împrumuturi, dar trebuie făcute cumpătat și înainte de toate aduse la cunoștința opiniei publice. Obligatoriu trebuie să existe aceea minimă dezbatere publică. Ne așteptam ca-n ceasul al unsprezecelea administratorul local să înțeleagă faptul că deciziile politice și administrative nu se iau peste noapte doar de către un grup de oameni care își urmăresc interesele financiare. Este o obligație morală să pregătim/anunțăm comunitatea dacă le-am promis că vrem să facem ”un alt fel de politică” și că împărtășim valorile democratice.
  Repetăm, localitatea Mangalia nu este feuda nimănui, iar deciziile politice se iau prin consultarea tuturor părților. Atragem atenția celor 15 consilieri, care au migrat odată cu apariția OUG 55/2014, că legea de adoptarea a ordonanței a fost declarată neconstituțională, iar hotărârile lor pot fi lovite de nulitate din moment ce Curtea Constituțională a cerut legiuitorului să stabilească regula în cazul consilierilor locali și județeni unde nu există cale de întoarcere – ”cei care au părăsit partidul pe listele cărora au fost aleși au încălcat prevederile Constituției, în sensul că CCR decisese cu altă ocazie că acest lucru este neconstituțional, iar ordonanța 55 a reluat practic acest lucru ignorând decizia CCR” arată judecătorii în motivarea deciziei lor din 17.12.2014.
  Considerăm că nu este normal și moral să se adopte o hotărâre cu impact atât de mare pentru comunitate de consilierii locali care nu-i mai reprezintă pe cei care le-au dat mandatul, ci doar propriile interese. Domnule primar ne dorim să înțelegeți că adoptarea acestei hotărâri poate îngropa noul Partid Național Liberal (PDL+PNL) în confruntările electorale viitoare. Prin urmare fracțiunea PDL al noului PNL vă solicită să retrageți de pe ordinea de zi, a ședinței extraordinare a CL Mangalia din 29.01.2015, proiectul de hotărâre de la punctul numărul 5 – ”Proiectul de hotărâre privind aprobarea contractării și/sau garantării unei finanțări rambursări interne/externe prin emisiune de obligațiuni în valoare de maxim 40 milioane lei”.

  Comentariu by valentin ciuraru — 28 ianuarie 2015 @ 13:07

 4. Pe unde mama dracului sa mai mergem prin orasul asta ? prin aer doar, daca orasul e plin de noroi si gropi. Ai stricat orasul asta in ultimul hal hotule. Nu ai pic de rusine mincinos ordinar care esti. Dar de unde dracu sa stii tu treburile astea, ca doar la 11 ajungi de la Constanta cu siti menegerul.

  Comentariu by Est — 28 ianuarie 2015 @ 15:23

 5. Mincinosul tot mincinos! Cum e „dom’ primar” cu greaua mostenire? Se vede ca vrei si tu sa lasi o mostenire succesorului tau pentru ca nu mai ai nici o sansa la un nou mandat! Reprezinta gazonul o asa de urgenta si oportuna investitie incat sa trebuiasca sa indatoram orasul 20 de ani? Realizati dumneavoastra sau gasca dumnevoastra care nu contribuie la bugetul local ca indatorarea municipiului inseamna de fapt indatorarea tuturor cetatenilor mangaliei? De ce nu faceti credit pentru locuinte , pentru investitii care sa genereze profit si locuri de munca? Cum sa acceptam noi, cei care va platim taxe si impozite sa platim iarba de 9 milioane de euro? Cu banii astia faci trotuare pana la constanta si inapoi…..

  Comentariu by mangalianul — 28 ianuarie 2015 @ 17:59

 6. Toate hotărârile pline de inteligență la nivelul primăriei Mangalia sunt luate de caraghiosul pitic strâmb care ne-a fost băgat pe gât. Individul nu are curajul să semneze nici o hârtie. Totul e semnat de menajera fără cap și scrupule remulus. Piticul dispune, menajera semnează, varza de Bruxelles dă avizul de făcătură! Halal! Mai e un an și un pic – domnule pitic!

  Comentariu by Zoga — 28 ianuarie 2015 @ 20:37

 7. Strada VAMA vECHE ???? de cand exista strada asta in Mangalia ???

  Comentariu by Mangalez — 28 ianuarie 2015 @ 22:37

 8. Mai fratilor problema nu e la ei(mincinosul+navetistii), problema e la noi, ca-i toleram sa ne ………. jumuleasca. E aproape la fel de simplu ca la piata Nu e prost cine cere, e prost cine plateste, adica noi, prin hotararea consilierilor.Hai sa mergem la sedinta sa-i vedem pe reprezentantii nostri cum voteaza. Sa se faca sedinta la Casa de Cultura, fara nici o aluzie Dl Visa.

  Comentariu by Anonim — 29 ianuarie 2015 @ 10:01

 9. Dupa cum e structurat imprumutul, au avut discutii cu Raiffeisen Bank. Este insa foarte putin probabil ca vreo banca sa aprobe imprumutul, avand in vedere instabilitatea politica si starea finantelor locale.

  Comentariu by Hermes Trismegistus — 29 ianuarie 2015 @ 10:35

 10. Mincinosul va ajunge primar la Poarta Alba in curind . DNA organizeaza alegeri pt puscarie

  Comentariu by 123 — 30 ianuarie 2015 @ 8:53

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress