Politica locală

26 ianuarie 2015

Goldterm Mangalia are de încasat de la populaţie peste 2,5 de miliarde de lei vechi

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 13:12

O dată cu trimiterea primelor facturi pentru căldura furnizată în acest sezon rece, Goldterm se confruntă, deja, cu problema neachitării de către cetăţeni a datoriilor. Astfel, potrivit reprezentanţilor societăţii de termoficare, debitul restant total, calculat pentru facturile emise până în luna noiembrie 2014 inclusiv, are o valoare de 254.099 de lei. În perioada imediat următoare, datoria totală se va mări simţitor, deoarece a fost emisă şi factura aferentă lunii decembrie a anului trecut.

Pentru a nu se ajunge în situaţia sistării căldurii, Goldterm a trimis tuturor asociaţiilor de proprietari înştiinţări şi notificări cu scopul achitării facturilor. Reprezentanţii Goldterm atrag atenţia că vor recurge la măsura sistării căldurii, întrucât furnizorul nou de gaze nu acceptă la nesfârşit achitarea facturilor pe care le emite, motiv pentru care centralele nu vor mai fi aprovizonate cu combustibil.

editiadesud.ro

2 Comments

  1. foarte bine..faliment…. sa se plateasca la pretul real caldura …de ce din impozitul meu sa beneficieze toti ? sunt rau dar asta e …..

    Comentariu by hahalera — 27 ianuarie 2015 @ 16:30

  2. Tu plăteşti impozitul la Mangalia sau oleacă mai la nod de Agigea de te vaiţi ?

    Comentariu by cârcotaş apolitic — 27 ianuarie 2015 @ 16:50

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress