Politica locală

18 ianuarie 2015

Incredibil! Primaria ascunde platile pentru trotuare si spatiile verzi

Filed under: administraţie publică,PSD — lucian visa @ 12:20

Este incredibila atitudinea adminstratie locale cu privire la drepturile de informare ale cetatenilor municipiului Mangalia.

Nu stiu care este adevaratul motiv pentru care atitudinea aparatului executiv este una abuziva. Prin raspunsurile primite,  presupun ca, Primaria Municipiului Mangalia a fost transformata intr-un SRL cu actionariat alcatuit din conducerea actuala a aparatului executiv si ca legile valabile in Romania, nu sunt aplicabile si la Mangalia.

De ce spun asta? In urma adreselor ( trei la numar ) depuse la sediul Primariei, pentru a ni se pune la dispozitie contractele si sumele platite pentru amenajarea trotuarelor si spatiilor verzi, Primaria a refuzat sa prezinte de fiecare data documentele solicitate.

In adresa de mai jos, aveti ultimul raspuns al servicului ADPP, prin care isi prezinta refuzul de a pune la dispozitie documentele solicitate.

Este momentul sa nu-i mai lasam pe cei care comit abuzuri sa ne conduca si sa decida pentru noi.

dragosbociog.ro

19 Comments

 1. Nu mi se mai pare nimic incredibil, cum e mincinosu, aşa e şi pistolul.

  Incredibilă mi se pare poziţia PSD-ului local care nu-l susţine public pe Dragoş Bociog. Să fie un aranjament de culise şi să fi căzut la pace Iorguş cu Radu ?

  Comentariu by lucian visa — 18 ianuarie 2015 @ 12:24

 2. După ce ne-au chelit de verdeață și de bani este chiar tupeu incredibil din partea d-lui consilier să le solicite minunaților jefuitori ai Mangaliei să mai dea și socoteală!
  Noroiul, băi rucăcare e tot în casă! O să înceapă sezonul și voi tot nu mai terminați, băi! Manglitorilor!

  Comentariu by Zoga — 18 ianuarie 2015 @ 13:01

 3. Cornaci omul spagilor din totdeauna doar semneaza ce compune celebra jurista Emilia Sava.

  Comentariu by anonim — 18 ianuarie 2015 @ 13:13

 4. Nu e jurista de vină că nu s-a dat situaţia cerută. Cornaci a procedat precum i-a poruncit Radu.

  Comentariu by lucian visa — 18 ianuarie 2015 @ 13:38

 5. Pate ca au de la cine „invata”:
  https://stop-ttip.org/

  Comentariu by nabuco — 18 ianuarie 2015 @ 13:50

 6. dar cata vreme au fost retezate toate spatiile verzi adica de doi ani incoace domnul consilier unde era?

  Comentariu by anonim — 18 ianuarie 2015 @ 13:53

 7. E greşit pusă problema aşa. Consilierii n-au aprobat nicio retezare a spaţiilor verzi, deci nici Dragoş Bociog. Executivul a acţionat după cum a dorit.
  Eu am tot scris împotriva acestui fenomen, tu ce ai făcut în acest sens ? Consilierii fac sau nu fac câte ceva, dar noi ce facem ? Asta e întrebarea.
  A fi consilier în opoziţie, într-un mandat ciudat ca acesta sau cel dinainte, nu e deloc o plăcere. Să nu crezi că au vreo putere de decizie în administraţie, atâta timp cât puterea (cel care împarte banul public) are majoritatea voturilor (trădători suficienţi). Scrisoarea lui Cornaci e dovada că îşi bat joc de consilierii opoziţiei şi implicit de noi cetăţenii Mangaliei.

  Comentariu by lucian visa — 18 ianuarie 2015 @ 14:05

 8. Dar poate nu a dat nicun ban pe toate lucrările. Or fi fost făcute de dragul sponsorizării şi de aia nu are ce arăta.

  Comentariu by Anonim — 18 ianuarie 2015 @ 14:36

 9. Cite semnaturi trebuiesc adunate pentru un referendum de destituire a primarului?Cum poate fi deschisa lista care este calea legala si cea mai scurta?Ca timpul trece ei isi fac plinul si pleaca.

  Comentariu by doru — 18 ianuarie 2015 @ 17:58

 10. Pt.9
  Este necesar sa semneze 25% din persoanele înscrise in listele electorale(cam vreo 9.000 de semnaturi).
  Lucrarile de amenajare a spatiilor verzi sunt ILEGALE deoarece sunt executate fara AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE ,comform prevederilor Legii 50/1991 privind autorizarea executarii constructiilor,art.3 lit.d.

  Comentariu by fn — 18 ianuarie 2015 @ 20:46

 11. Autorizatia asta minunata nu ar fi fost eliberata tot de Primarie???Ce mare inginerie era?Cred ca cineva blufeaza!Adica ori consilierul e insistent intr-o chestie pe care nu o stapaneste ori adpp-ul a omis solicitarea autorizatiei(greu de crezut la asemenea proiecte de amploare).

  Comentariu by Anonim — 18 ianuarie 2015 @ 21:54

 12. Pt 11
  Intr-o postare anterioara, regasiti adresa prin care ADPP a confirmat in scris faptul ca nu exista autorizatie de construire. Daca se emitea autorizatie de construire, erau necesare: un proiect tehnic, implicit un deviz de lucrari si cel mai important aprobarea acestora de catre Consiliul Local. Pentru a se evita acest lucru, s-a ales varianta abuziva.

  Dovada ca nu exista autorizatie o gasiti aici:
  http://www.dragosbociog.ro/iata-dovada-ca-lucrarile-de-reabilitare-a-trotuarelor-a-spatiilor-verzi-si-de-creare-a-unor-noi-zone-verzi-au-fost-executate-fara-un-proiect-tehnic-si-nu-au-avut-nici-autorizatie-de-constructie/

  Comentariu by dragos bociog — 18 ianuarie 2015 @ 22:25

 13. Pentru chioscul de la Neptun era mai simplu , nu trebuie aprobarea consiliului.

  Comentariu by mangaliotul — 18 ianuarie 2015 @ 22:58

 14. Asta cu chioscul zici ca a ramas blocat! Sigur e Radu Cristian, ca el e blocat pe aceleasi replici gen „facem” , „lucrurile se misca” ! Nu compara un chiosc executat din bani publici, care daca nu avea autorizatie trebuia demolat de autoritatile pe care incerci sa le aperi cu lucrari de miliarde din bani publici, implicit banii tai!

  Comentariu by mangalianul — 19 ianuarie 2015 @ 0:19

 15. Scuzati, am vrut sa spun chiosc construit din bani proprii!

  Comentariu by mangalianul — 19 ianuarie 2015 @ 0:20

 16. Nu cred ca trebuie sa ne mire nimic! Actuala conducere a primariei este incompetenta, rau intentionata si, cel mai grav, nesimtita! Pentru oameni ca ei nu exista interes public ci interes personal sau de grup de interese! Acesti oameni sunt niste “sageti” care trebuie sa execute, sa recupereze banii cheltuiti de raducu in campanie! Doar nu credeti ca si-a facut campanie din banii lui! Slugile executa, nu conteaza ca este legal sau nu!

  Comentariu by mangalianul — 19 ianuarie 2015 @ 0:23

 17. Ştiu că vinerea era ziua de culturalizare dar nu m-am putut abţine. Am primit de la Radu Jimbu ceva g-e-n-i-a-l ! şi…dar din dar se face Rai. https://www.youtube.com/embed/BKezUd_xw20?rel=0

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 19 ianuarie 2015 @ 16:52

 18. Cetateni nimic nu este întâmplator.Cornaci este mare sef PNL.Asa este lucrul bine facut?

  Comentariu by fn — 19 ianuarie 2015 @ 19:15

 19. Nu dau documentele pentru ca au facut jaf in banii publici. Cred ca trebuie sesizat DNA. Taxele si impozitele plătite cu greu de cetățeni au intrat in buzunarele lor, sa răspundă!

  Comentariu by Mangaliot — 19 ianuarie 2015 @ 21:04

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress