Politica locală

28 decembrie 2014

Primarul Mangaliei s-a înscris în PNL

Filed under: PNL — lucian visa @ 15:57

Cristian Radu, primarul Mangaliei, s-a înscris în PNL.

„Am luat o decizie importantă pentru mine și pentru viitorul meu, în spațiul public. Am făcut pasul în politică. M-am înscris în Partidul Național Liberal. Nu mi-a fost foarte greu să iau o asemenea decizie, întrucât m-am regăsit întotdeauna în valorile și principiile liberalismului. În același timp, modelul meu de primar este al celui care până de curând a fost edilul Sibiului și liderul PNL, actualul președinte al României, domnul Klaus Iohannis”, a declarat edilul Mangaliei, Cristian Radu. Primarul a adăugat că nu va uita că PNL l-a susținut în alegerile din 2012, când a candidat ca independent la Primăria Mangalia. „Până acum nu am mai făcut politică, dar de fiecare dată am spus că dacă la un moment dat voi face acest pas, va fi în PNL. Iată că astăzi s-a întâmplat și vreau să punctez faptul că nu m-am înscris în partidul aflat la putere, ci în acela care cred eu că mă reprezintă și pe care îl pot reprezenta, cu demnitate. Am avut toate motivele să aleg PNL și niciun motiv să aleg altfel. Am convingerea că drumul noului Partid Național Liberal, așa cum a fost el trasat de domnul președinte Klaus Iohannis, va fi unul drept, corect și în concordanță cu nevoile și așteptările românilor. Personal, sunt nou intrat în politică și cred cu tărie că o nouă generație de politicieni va putea schimba percepția opiniei publice despre clasa politică, în general”, a mai spus Radu.

Replica 28.12.2014

Selectie din comentariile articolului

(27 dec 17:59)
Puteai sa te inscrii oriunde. Asta nu te face mai indemanatic pentru postul de primar. Independent nu ai fost niciodata. Ai fost legat ombilical de papusarii tai care te coordoneaza. Nu mai apuci alt mandat. O data ne-ai pacalit. A doua oara nu. Navetistii sa isi faca bagajele!

terente
(27 dec 18:44)
cu fata asta de militian ,unde putea sa se inscrie? omul a primit ordin si s-a conformat; si asta e acoperit; credeti ca a lucrat la garda financiara pentru ca era destept?

ion
(27 dec 18:58)
Daca nu va justificati era mai corect!Asa ca dupa ce PSD-ul nu va primit ce era sa faceti?

 (27 dec 19:36)
domnu primar,putin realism nu strica.dvs ati vazut ca vin oamenii la Sibiu in pelerinaj?pai noi nu avem nici luminat stradal,luminitele sunt ca si inexistente,dar cateva in centru…ce sa zic,departe rau de Sibiu…si multe altele lasa de dorit.haimanale in institutii,debandada,nu regulamente,haos,incompetenti,aroganti,functionari agramati…greu


iancu
(27 dec 20:42)
PSD-istii te -au facut primar ,asa ca i-ai tradat si te-ai inscris la ceilalti ..Mare caracter,…..De la ei vei pierde totul ,si vei ajunge ceea ce esti UN NIMIC

Florin
(28 dec 08:37)
Radule esti un distrus, poti sa te inscrii si in partidul facatorilor de minuni ca nu te mai votam. Ne-ai inselat ca faci si dregi dar esti o catastrofa pentru Mangalia. Impreuna cu toti ratatii adusi sa conduca orasul nu faceti dacat sa va umflati conturile personale din banii nostrii.

VALY
(28 dec 11:12)
Foarte bine ca ai iesit de sub acoperire! Era si timpul! Asteptam sa vedem cand DNA -ul va desconspira afacerile care le faceti pe bani publici.

xxx
(28 dec 12:07)
Nu se dezice: pupincurist pana la capat. Acum vantul bate catre PNL, insa cine stie cum va fi peste 2-3 ani. Oare ce parere are Blaga despre traseistul ce a lins clantele mai multor partide. Oare o fi de incredere?

doctorand
(28 dec 12:48)
La alegerile pe care le-a castigat prin furt era asemenea peimarului Oprescu iar acum este asemenea lui Iohanis . Cand va fi ca el ? Paana acum a dovedit doar ca este un NIMIC frustrat si incompetent . Cum se simt fostii PDL carora acest asa zis primar le-a furat alegerile si functia de primar castigate de drept in 2012 ?

Huo
(28 dec 14:22)
Du-te la munca, nu mai face afaceri, ai distrus mangalia, iti bati joc de oameni, cum nu te-au linsat pana acum e o minune.

un bun sfatuitor
(28 dec 15:08)
Replica ni-l baga pe gat si de sarbatori doar,doar vom fi mai ingaduitori cu el. NU! E mic, urat de oras, fals, pervers, sluga, om fara scrupule, dominat de varzele masculine si feminine care misuna, pupincurist dar profitabil, in prejma lui. Micule mare mincinos, lasa-ne!

16 Comments

 1. Indiferent că s-a înscris în PNL, tot mincinos e.

  Comentariu by lucian visa — 28 decembrie 2014 @ 15:57

 2. Radule esti un distrus, poti sa te inscrii si in partidul facatorilor de minuni ca nu te mai votam. Ne-ai inselat ca faci si dregi dar esti o catastrofa pentru Mangalia. Impreuna cu toti ratatii adusi sa conduca orasul nu faceti dacat sa va umflati conturile personale din banii nostrii. Esti varza la toate capitolele. Nimic nu dovedeste contrariul, arunci banii orasului pe prostii, habar nu ai de ceea ce asteapta oamenii de la tine. Nu ai schimbat nimic in oras.Ai fost legat ombilical de papusarii tai care te coordoneaza. Nu mai apuci alt mandat. O data ne-ai pacalit. A doua oara nu. Navetistii sa isi faca bagajele.

  Comentariu by anonim — 28 decembrie 2014 @ 16:10

 3. 8/17, 13/17, 2/17, …

  http://www.cnsas.ro/documente/colaboratori/2000.11.29.pdf

  Comentariu by nabuco — 28 decembrie 2014 @ 17:02

 4. Pe listă sunt doar informatorii, activii nu.

  Comentariu by lucian visa — 28 decembrie 2014 @ 17:57

 5. E convins ca nu mai vede alt mandat de Primar si atunci partidul este o rampa de lansare .N-a avut de ales , trebuia sa se inscrie in PNL.

  Comentariu by Anonim — 28 decembrie 2014 @ 18:56

 6. Poate lansare în spaţiu.

  Comentariu by lucian visa — 28 decembrie 2014 @ 19:07

 7. Așteptăm să-și schimbe costumația după frumusețea cultă Sorin Andrei, șeful de filială. Poate încerca pe lângă ciocate și un trabuc! Asta ca să-și afirme apartenența la prăpădita asta de organizație de la Mangalia. Halal PNL! Dacă el se minte că orașul l-a votat pe Iohannis pentru că s-a cocoțat cu el pe banner – înseamnă că are carențe grave în posibilitatea de a judeca corect.

  Comentariu by I.L.Caragiale — 28 decembrie 2014 @ 19:31

 8. Între el şi penultimul tău cuvânt nu există compatibilitate. Zootehnia navetistă speră protecţie politică şi susţinere pentru viitor. Sunt curios cine i-a oferit informaţia cu rezultatul alegerilor de a avut curajul să se afişeze cu sasul, că de la sine gândire şi analiză, puţin probabil.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 28 decembrie 2014 @ 20:32

 9. Iara minte!.Pana cu 24 ore inainte de a trece Iorgus si ai sai in PSD,domnul Radu era cu un pas in PSD(a negociat intens si a dorit acest lucru).Ceea ce s-a intamplat dupa aceea a depins de Radu care nu a facut pasul in PSD deoarece ,,nu se gasea in principiile si valorile sociale,,(se facea pariuri ca in 2016, Radu va candida la Primaria Mangalia din partea PSD).
  ,,Am convingerea că drumul noului Partid Național Liberal, așa cum a fost el trasat de domnu….,,Nu vi se pare ca va aduce aminte de sloganurile ceausiste?De unde le stii domnule Radu?

  Comentariu by fn — 28 decembrie 2014 @ 22:46

 10. In halul asta se bucurau prin 2012

  http://adf.ly/vdW5F

  Comentariu by anonim — 29 decembrie 2014 @ 1:03

 11. Pt. #4
  Cine si in ce perioada l-a facut cetatean de onoare al orasului nostru pe cel ce declara:
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-11620243-ion-iliescu-rfi-legea-lustratiei-este-aberanta-inutila.htm

  Comentariu by nabuco — 29 decembrie 2014 @ 10:58

 12. Radule esti un distrus.Asteptam sa vedem cand DNA -ul va bate la usa ta RADULE

  Comentariu by tiganu rom — 29 decembrie 2014 @ 18:12

 13. As vrea sa il intreb si eu pe domnul Primar, de ce nu s-a gandit la oras cand a acceptat proiectul de gaze naturale la Mangalia cu conducta pe o singura parte a drumului? Eu stiam ca asa se face la sat, nu in orase si municipii unde este obligatoriu sa existe 2 conducte paralele pe fiecare parte a drumului pentru a nu fi nevoiti sa spargem asfaltul perpendicular pe toata strada de fiecare data cand o casa sau un bloc de pe cealalta parte a drumului doreste racordarea la gaz? Nu cumva a fost o „combinatie” cu aceasta companie de gaz pentru ca toate costurile bransarii sa cada in sarcina utilizatorului? Dar cu ce cost pentru oras? Vom face cate un sant la fiecare 5 metri, vom asfalta si daca cineva isi va dori dupa asflatare bransarea, vom fi nevoiti sa spargem iar! Va anunt ca vom avea santuri in asflat muuuuuuuuulti ani de acum inainte!

  Comentariu by Mangalianul — 31 decembrie 2014 @ 0:56

 14. Sa nu mai spunem ca daca , in viitor un alt furnizor, de exemplu de apa isi va dori sa traga o conducta nu va putea trece decat pe sub conductele astea transversale de gaz! Vai de capul nostru! Ti-ai batut joc de oras dom` Primar!

  Comentariu by Mangalianul — 31 decembrie 2014 @ 0:58

 15. Aşa se întâmplă când primează câştigul mare cu investiţie minimă, când funcţionarii din primărie sunt numiţi pe criterii politice şi când oraşul a preferat să fie condus de navetişti zootehnişti. Asta am votat, asta avem.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 31 decembrie 2014 @ 10:15

 16. Pentru PNL Mangalia o „varianta” de „succes”:
  http://www.cnsas.ro/documente/adeverinte/2014/3485%20Tanase%20Daniel%20Valentin.pdf

  Comentariu by nabuco — 31 decembrie 2014 @ 15:00

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress