Mangalia – politica locală

22 decembrie 2014

Strada nimănui II

Filed under: Lucian Vişa — lucian visa @ 18:40

Poate vă mai amintiţi din articolul anterior de această stradă. Acum vreo 50 de zile, în curtea spitalului, se pornea acţiunea de racordare la gaze, a 3 vile.

N-a fost nicio problemă de forţă majoră. Asta e situaţia astăzi şi administraţia e total dezinteresată la fel ca şi firma care face lucrarea. Bravo ! Continuaţi aşa băieţi ! O fi tot vărul din Eforie de la spaţii verzi ?

strada_nimanui_2

4 Comments

 1. Aceeasi situatie pe Albatros colt cu strada pe care se afla Gradinita nr. 3. Aici groapa celor de la gaze are 4 sau 5 luni…Intr-o tara civilizata lucrarea se termina in maxim o zi.
  Azi am vazut 3 muncitori acolo dar toti stateau…

  Comentariu by Nemo — 22 decembrie 2014 @ 20:27

 2. Sa nu mai spunem de strada Matei Basarab unde s-au montat trotuarele in stilul romanesc clasic al lui „dorel”! Pe langa faptul ca acum strada aceea e plina de noroi, pentru ca acesti „mesteri” au avut grija sa demoleze cu o luna inainte de a amenaja trotuarul si sa lase noroaiele sa se imprastie in urma ploilor, au montat borduri inalte in fata garajelor blocand astfel orice acces cu autoturismul catre acele garaje! Abia la insistentele proprietarilor s-au gandit si ei sa remedieze greselile aducand scuze de genul….noi nu suntem ingineri, noi lucram la ordin! Pai bine mai baieti, ma intreb, voi nu aveti ochi sa vedeti ca blocati intrarile in garaje si curtile oamenilor?

  Comentariu by Mangalianul — 22 decembrie 2014 @ 21:30

 3. dar de varianta ce sa mai spunem..am si eu o problema cu varianta ..cu oamenii care merg pe acolo

  Comentariu by Anonim — 22 decembrie 2014 @ 22:15

 4. Nicio lucrare in Mangalia nu este super vizata de cel ce a proiectato sau a conceputo,lucrarile fiind lasate la latitudinea celor care efectueaza lucrarea si care nu au nicio calificare in domeniu>cei de la ADDP si Primarie platesc fara sa receptioneze lucrarile.Observati cum arata acum trotuarele executate anul trecut.

  Comentariu by doru — 23 decembrie 2014 @ 12:26

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress