Mangalia – politica locală

18 decembrie 2014

Telenovela de la serviciul social continuă. Lăcrămioara a fost concediată

Filed under: Lucian Vişa — lucian visa @ 16:15

După ce dat o dispoziţie prin care Lăcrămioara Băbălău era repusă în funcţia de director al Serviciului Public de Asistenţă Socială Mangalia, mincinosul, a emis imediat o alta, concedierea celei care a avut curaj să i se opună. Nu ştiu ce va urma, dar caracterul său lasă de dorit, asta în termeni politicoşi.  Deşi nu mai e primar, mandatului lui Tusac continuă. Diferă doar kilogramele primarului.

9 Comments

 1. Blogul asta s-a transformat in Antena 3 locala….
  Cu Radu Cristian in rol de Basescu si Visa pe post de Gadea….

  Comentariu by miki — 18 decembrie 2014 @ 17:41

 2. Dacă nu îţi place, uită-te la România TV, Realitatea sau B1. N-ar fi nicio pierdere lipsa ta şi nici n-ar schimba cu nimic tusacizarea administraţiei locale.

  Comentariu by lucian visa — 18 decembrie 2014 @ 17:55

 3. Pt.miki(mouse),daca nu ar fi acest blog, magariile primariei ar fi necunoscute total.Asta vrei inteleg.

  Comentariu by doru — 18 decembrie 2014 @ 18:05

 4. Domnul a dat , Domnul a luat. Lacramioara a fost pusa cum a fost pusa ( la post ma refer , nu va duceti cu gandul aiurea desi una e in legatura cu alta ) si tot asa a zburat.
  Nu se compara cu D na Mitu spre exemplu care stia toate alea si a fost data afara nemeritat. Deci nici Tusy nu se compara cu Radu. Desi au fost sustinuti de anumite persoane , cam aceleasi amandoi….

  Comentariu by Garide — 18 decembrie 2014 @ 23:26

 5. Aaaaa, nu se compara,Dna Mitu stia pe vremea lui tusac cum sa administreze căminul C9, cum sa închirieze vara pe acolo camere, uneori cu ora unor colegi de partid, Știa sa facă meniurile in așa fel încât sa mănânce si gura ei ceva si desigur gura sustinatorilor lui tusac.Dna Mitu a avut grija împreuna cu incredibil de competentul Amurăritei sa nu plătească familiile de la partid si angajați ai primariei nici un sfant ca au un Acoperiș deasupra capului, legal, nelegal, cui ii pasa?Greaua mostenire cum spune micutu’ era mare șmecheria, Lupu de la cantina care crestea porci pe spinarea socialilor si după ii trecea pe meniu, tot cu Dna Mitu…eheee,ce vremuri.Poate învață si astia ceva, am văzut ca Ungureanu pe la C9 se descurca

  Comentariu by Somon — 18 decembrie 2014 @ 23:40

 6. Am auzit ca si Ciorex creste niște porci pe la 23 august

  Comentariu by Anonim — 19 decembrie 2014 @ 0:54

 7. Se descurca Ungureanu, normal, a dat casa cui a vrut, fara repartitie CL, Alo DNA! Se aude?, ce banii lor nu merge? Pentru consilieri, chiar nu sunteti in stare sa verificati cine sta in C9 si in baza caror documente? Daca au girul d-voastra inseamna ca sunteti la fel de penali ca si Ungureanu, pentru ca nici unul din locatarii de acolo nu merita sa stea acolo sau in orice locuinta din fondul primariei, exceptie facand cele doua familii cu multi copii. Cei ma imulti sunt prietenii de la PNL si persoane din Neptun care si-au vandut apartamentele pentru zeci de mii de euro(in boom-ul imobiliar din 2007-2008) si acum stau la C9.

  Comentariu by Anonim — 19 decembrie 2014 @ 9:43

 8. Somoane hooo ptrrrr boala opreste te. Era vorba de D-na Mitu de la investitii care era de pe vremea lui Iorgus nu de alti ,,administratori,, din astia.

  Comentariu by Garide — 20 decembrie 2014 @ 22:39

 9. Folosesti o expresie a lui Ciprian pus la loc de cinste pe scaunel de primar.

  Comentariu by Pt Garide — 21 decembrie 2014 @ 0:43

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress