Politica locală

13 decembrie 2014

Intrarea în Mangalia, peisagistică europeană

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 18:45

intrare_oras1

intrare_oras2

intrare_oras3

intrare_oras4

Primarule ai făcut vreo dezbatere publică pentru tot ce strici ? Crezi  că Mangalia e tarlaua ta ?

De construit am văzut că nu o faci, dar de ce distrugi  mincinosule ? Ce ai cu Mangalia, pentru ce duşmăneşti acest oraş ?

52 Comments

 1. veti vedea de ce e in stare Radu …in primavara-vara lui 2016, c-asai romanu’

  Comentariu by parerea mea... — 13 decembrie 2014 @ 19:40

 2. S-a văzut la prezidenţiale că românii, inclusiv cei din Mangalia, nu sunt proşti. De la începutul verii lui 2016, nu ne va mai interesa decât cum stă cu dosarele la DNA. Restul va fi istorie. Urâtă.

  Comentariu by lucian visa — 13 decembrie 2014 @ 19:48

 3. WC-ul ăla din parcul Diana îl mai ridică cineva ? Mă gândesc că e cam greu de folosit în poziţie orizontală.

  Comentariu by lucian visa — 13 decembrie 2014 @ 19:54

 4. Mincinosule este de o rautate inimaginabila. Om mai nenorocit ca tine nu am vazut in viata asta. Ai distrus orasul asta in ultimul hal spaland bani si furand prin diferite firme capuse. Iti doresc sa ai parte de ceea ce este mai rau in viata asta. O sa iti vina si tie randul.

  Comentariu by anonim — 13 decembrie 2014 @ 20:37

 5. Pt1.asa fac toti in febra campaniei si dupa el vine unul care-i va arata ca nu-I frumos ce I-a facut lui Tusac.Si vorbesc de plangeri penale.Vai mama lui va fi, pentru ca el, sara ul nu intelege nimic, daca-I spui ca e legal, nu mai verifica, iar cum cei care verifica legalitatea actele administrative sunt aceasi care-i fac cafeaua, banuiesc ca nu va fi singur in 2017!

  Comentariu by Likeyoualot — 13 decembrie 2014 @ 21:24

 6. Citesc comentariul nr.4 si-mi dau seama ca este un om caruia Cristian Radu I-a facut rau.Prea multi !

  Comentariu by Neiubir — 13 decembrie 2014 @ 21:29

 7. Ptr.4. Din pacate, exista si mai rai: sint cei din jurul lui. Care fac un cerc din ce in ce mai strins. Ceea ce nu intelege Radu e ca de mina lor va pieri.

  Comentariu by Anonim — 13 decembrie 2014 @ 22:34

 8. Statia de microbuze de pe 1 Decembrie a ajuns WC public. Daca nu stiti unde e, o gasiti dupa miros…E chiar asa de greu sa se aduca toalete ecologice in orasul asta ? In Constanta se poate, aici nu.

  Comentariu by Nemo — 13 decembrie 2014 @ 22:36

 9. Era candva un electronist. Omul stia foarte bine sa repare si a vrut sa dea un interviu la o firma. Acolo i au cerut sa repare un aparat oarecare . Omul l-a demontat dar cand era cu toate piesele imprastiate a intrat un asa zis manager de la firma si l-a dat afara . Asta nu stie nimic , a facut aparatul bucati a zis el. Inainte sa iasa electronistul a ansamblat aparatul si l a facut functionabil , era insa prea tarziu managerul iesise si fiind formator de opinie ceilalti examinatori ii dadusera dreptate. Hmmmm a zis electronistul , de acuma voi critica si eu orice lucrare in faza de mijloc , lumea e prea proasta sa nu creada . Din pacate pentru el lumea s a desteptat dar nu in asemenea hal incat sa deosebeasca povestile adevarate spuse de electronist cum ar fi casa lui Maftei de cele rauvoitoare.

  Comentariu by Seherezada — 13 decembrie 2014 @ 23:55

 10. Tu la Visa te referi?hahahahahaha.Am crezut ca vorbesti de mine!hahahahahahahaha.Esti penibil, seherazzzad!

  Comentariu by Cat de profund esti... — 14 decembrie 2014 @ 0:08

 11. Electronistul bun, rămâne bun, priceperea e sora intelepciunii, dar ce facem cu Primarul nepriceput?Mangalia nu trebuie defrișată, plantati copaci la loc si asta înseamnă ca a făcut ceva!

  Comentariu by Likeyoualot — 14 decembrie 2014 @ 0:20

 12. Spiriduşul mincinos al Mangaliei
  A fost o dată un spiriduş care făcea numai necazuri.
  Demult de tot, spiriduşii erau mult mai numeroşi decât acum şi erau împărţiţi pe zone. Existau spiriduşi de pădure, spiriduşi de apă, spiriduşi jucăuşi, numai buni pentru Laponia, spiriduşi de nori, înzestraţi cu puteri magice, spiriduşi de casă care aveau grijă de copiii trişti şi spiriduşi de pământ, urâcioşi, dar foarte inventivi.
  Nici un spiriduş nu se muta dintr-o zonă în alta. Fiecare avea treburile lui. Unul singur nu se ştia de unde venise şi era pus pe şotii şi încerca să zăpăcească toată orânduială. Era un spiriduş de pădure mic cu urechile lungi şi străvezii, cu părul deschis, cu haine Hugo boss si irritant de pretentios.Avea însă o mare problemă: minţea de îngheţau apele. La propriu! De fiecare dată când spiriduşul nostru spunea o minciună, râurile din apropierea pădurii îngheţau pe loc şi oamenii rămâneau fără apă.
  Toată lumea se ferea de spiriduşul mincinos pentru că la cel mai mic pas ar fi putut să audă o minciună şi atunci ar fi murit de sete. Dacă, de exemplu, era soare afară şi te întâlneai cu spiriduşul pe-o potecă, el ţi-ar fi zis imediat:
  – N-ai o umbrelă? Că tare mai plouă şi mi-e frig de nu mai pot.
  – Păi spiriduşule, e soare afară…
  – Ba plouă!
  Cum scotea minciuna cum îngheţau apele. Oamenii înnebuneau şi ameninţau că vor da foc la pădure ca să scape de spiriduşul buclucaş. Spiriduşii de apă îngheţau o dată cu râurile şi piereau pe zi ce trece din ce în ce mai mulţi.in scurt timp in padure au ramas doar spiridusii rai si urati
  O vulpe însetată s-a grăbit să-i ceară socoteală.
  – De ce, spiriduşule, îţi baţi joc de noi aşa? Ne e sete de nu mai putem. Încetează cu minciunile!
  – Eu nu mint niciodată, cumătră vulpe. Nu înţeleg la ce te referi.
  – Nu mai minţi că o să îngheţe şi ultimul fir de apă şi o să mori şi tu de sete o dată cu noi ceilalţi.
  – Nimeni nu moare de sete.
  Şi asa şi ultimul firicel de apă s-a transformat în gheaţă. Ceva trebuia făcut altfel toţi oamenii, toate animalele şi toţi spiriduşii din zonă urmau să piară.
  Spiriduşul cel bătrân a convocat o adunare generală într-o scorbură mare şi uscată. Au fost invitaţi toţi spiriduşii, mai puţin cel mincinos. Spiriduşii de pământ, cu corpurile lor pieloase şi maronii, cu nasurile lungi şi găunoase au fost singurii care au putut veni cu o idee de salvare.
  – Spiriduşul ăsta înfumurat trebuie să piară, trebuie alungat din padure!

  Comentariu by Neiubir — 14 decembrie 2014 @ 0:38

 13. Putea fi convocat și el la adunare. Așa frumușel și gătit, ca pentru o excursie la cluburile din Dorobanți, nu ar fi priceput nici o buchie. Poate ar fi zâmbit superior, și-ar mai fi arănjat puțin Hugo Boss-ul, și-ar fi întrebat-o pe madam varză zoița dacă este legal. Ea, după o superioară mișcare a capului, care i-ar fi pus în evidență superioara pregătire profesională, l-ar fi asigurat că legea e de partea lui. Și uite așa, spiridușul parfumat și impopoțonat, nu ar fi sesizat nici acum că aroganța combinată cu lipsa de pregătire și cu minciuna îl vor duce la pierzanie.

  Comentariu by I.L.Caragiale — 14 decembrie 2014 @ 8:49

 14. Pt.9
  Pentru că tot e duminică şi îţi plac poveştile, îţi recomand o piesă muzicală, care mie îmi place mult, Renaissance – Song of Scheherazade, care face parte din albumul Scheherazade & other stories – 1975.

  https://www.youtube.com/watch?v=ktrYXusZ2-k

  Pt.12
  Spiriduşii tăi nu auziseră de referendum ?

  Comentariu by lucian visa — 14 decembrie 2014 @ 11:11

 15. Mangalia a fost chelita de copaci in ultimul hal! Chiar nu putem sa-l oprim pe mincinos sa nu mai faca rau Mangaliei pe care nu da doi bani, dar de la care fura tone de bani?! Isi bate joc de noi de mai bine de 2 ani si nu trebuie sa mai asteptam pana in 2016 sa-l trimitem la C-ta cu tot cu papagalii lui!

  Comentariu by anonim — 14 decembrie 2014 @ 11:48

 16. Nu înţeleg de ce PSD-ul local dormitează.

  Comentariu by lucian visa — 14 decembrie 2014 @ 11:52

 17. Povestea cu spiridusi nu s-a terminat!!Din ce vad pe pagina de fb a lui Dragos Bociog au început un control al administrației publice locale.

  Comentariu by Neiubir — 14 decembrie 2014 @ 13:02

 18. Bociog scrie pe FB că : „In calitate de consilier local pot sa va confirm faptul ca aceste lucrari nu au fost aprobate de catre Consiliul Local al Municipiului Mangalia si ca un proiect in acest sens nu a fost prezentat Consiliului Local.
  Va infirm si informatia pe care am auzit-o de la unii cetateni cum ca toate aceste lucrari sunt facute din fonduri europene.

  Pentru a clarifica situatia acestor lucrari si modalitatea prin care acestea au fost executate am solicitat in scris Primarului Municipiului Mangalia (cerere atasata), un raport care sa cuprinda – proiectul tehnic, documentatia de atribuire contract/contracte (Caiet de sarcini, Fisa de date a achizitiei, etc), contractul/contractele de lucrari / prestari servicii, platile efectuate pe contract/contracte pana in prezent, alte documente ce au fost emise in acest sens.
  Ramane sa vedem daca aceste documente exista si daca ele ne vor fi puse la dispozitie de catre aparatul executiv al Primariei Mangalia.

  Comentariu by lucian visa — 14 decembrie 2014 @ 13:05

 19. un nenorocit ambaleaza la ora asta o duba veche chiar in geamul unuia de la parter.pana acum ala avea bariera verde sa opreasca putoarea de la masini sa ii intre in casa.de acum se va intreba de ce dracu se imbolnaveste si el si copiii lui atat de repede si de ce ii pute casa a motor uzat.

  Comentariu by anonim — 14 decembrie 2014 @ 13:19

 20. O intrebare: de ce Andrei Mihaela, care are birou supramodernizat in primarie si secretara personala, nu e niciodata la serviciu? Intelegem ca are contract cu un cabinet medical, unde isi desfasoara activitatea de biolog aproape toata ziua, dar de ce trebuie sa fie platita ca salariat al primariei, daca ea nu vine la serviciu???
  Nu ea trebuia sa se ocupe de acest proiect genial de mutilare si regenerare a spatiilor verzi?
  La fel Iancu Gheorghe, de ce este platit daca nu este la serviciu? Acelasi lucru se intimpla si pe vremea lui Tusac. In mandatul MTC-ului, nu trecea prin institutie cu lunile, dar salariul i se platea normal.
  De ce?

  Comentariu by Anonim — 14 decembrie 2014 @ 14:07

 21. ,,Primarule ai făcut vreo dezbatere publică pentru tot ce strici ? Crezi că Mangalia e tarlaua ta ?
  De construit am văzut că nu o faci, dar de ce distrugi mincinosule ? Ce ai cu Mangalia, pentru ce duşmăneşti acest oraş ?”
  Asta era întrebarea Domnului Visa, de ce nu răspunzi ? E mocirla in tot orașul!Ai promis ca faci sensurile giratorii fara măcar sa te duca capul.Nu esti mincinos? Unde sunt pietroaiele din sens? Proiectul l -ai plătit? Cati pensionari si romi ai? 5000? Nu gandesti ca noi ceilalți știm ca nu faci trotuarele decât daca ai tu un avantaj?Si ai!cand intri in Mangalia sau cand te duci spre Billa, pe varianta, pare un peisaj dezolant dintr-o fotografie veche de pe urma cotropitorilorSa ne răspundă consilierii locali care apară interesele orașului de ce i se permite sa ia decizii proaste in continuare!

  Comentariu by Neiubir — 14 decembrie 2014 @ 14:27

 22. Sunt multe de neinteles si de ce se accepta de catre consilieri toate matrapazlacurile..Au interes se stie. Au venit pe cai si or sa plece legati…DNA

  Comentariu by xxx — 14 decembrie 2014 @ 15:56

 23. Mi se pare o ironie ca un consilier local sa nu aiba acces la documente si sa fie nevoit sa solicite in scris.Va primi raspuns in 2016-2017, cred de la o alta institutie, un parchet specializat in astfel de lucruri.

  Comentariu by Neiubir — 14 decembrie 2014 @ 18:16

 24. ei dar si cand aveau tot accesul dar era mai usor sa ridice manutele incolonati pentru orice proiect al primarului.

  Comentariu by anonim — 14 decembrie 2014 @ 19:12

 25. E adevărat dar daca li se spune ca sunt doctori sau ingineri de parca ar fi o jignire, de către primarul nepriceput care nu poate fi nici doctor nici inginer, daca sunt tratati ca niște nimicuri, cred ca nu-ti mai arde sa faci nimic.De asta imi indrept admiratia către Dragos Bociog, este singurul consilier, indiferent din ce partid a făcut parte care l -a luat de Guler pe Primar in ședințe publice.In Achim mi -as dori sa facă toți așa, nu de dragul partidului,intereselor sau obicei personale ci pentru oamenii care trăiesc aici.Mi-as dori atunci cand se aproba o suma in buget sa fie delegat un consilier care sa urmărească îndeplinirea acelui proiect si sa facă public, pentru ca cetățenii sa cunoască activitatea administrației locale nu doar din minciunile inflorite ale lui Dorinel Colgiu…intr-o lume ideala!

  Comentariu by Neiubir — 14 decembrie 2014 @ 19:47

 26. niste poze si cu varianta pe partea dreapta cum te duci spre constanta…cum oamenii sunt nevoiti sa mearga pe strada din cauza imbecilitatii acestor oameni si cum sparg ei spatiul verde refacut acum 2 saptamani

  Comentariu by xxx — 14 decembrie 2014 @ 20:02

 27. Consilierilor nu le pasă nici lor de oraș și cetățeni. Ei îi fac jocul primarului care le mai aruncă câte un teren, un contract sau un santaj după caz. Să sperăm că peste doi ani, geniile din consiliu vor avea alte ocupații, la zdup.

  Comentariu by iolanda — 14 decembrie 2014 @ 20:13

 28. Am votat un primar sa faca ceva pentru Mangalia dar acest isteric nu face decat rau si nu ma mai reprezinta..am crezut ca sunt mai destepti sa fure dar mai incet sa nu se simta in gropile si spatiile verzi dar asta e asteptam o schimbare 100% din mangalioti care doresc sa faca ceva

  Comentariu by xxx — 14 decembrie 2014 @ 20:23

 29. Bai frate cata prostie . Daca facea Cociog ala sau cum il cheama pe vremea mea talente din astea ii bagam un control noaptea la pravalie cum serveste bauturi alcoolice la gara , cum parcheaza masinile neregulamentar , mai bagam cateva controale pe negru voda ca nu e nimic autorizat pe acolo jar manca. Il bagam pe Soare noaptea la taiat cauciucuri si la dat in cap pe intrarea scarii ( Soare nu Soarele sa nu faceti vreo confuzie ) si cate si mai cate. Lasa ca ma intorc peste un an jumate si mai vorbim.

  Comentariu by Tusy — 14 decembrie 2014 @ 22:30

 30. Fii pe pace, a avut si controale, s-a impliedicat Primarul si echipa de navetisti si de un frigider de bauturi racoritoare, ca era pe domeniul public doi centimetri, unii au vazut aceste sicane.Rahiticul HugoBoss are un mod ciudat de a se impune, loveste si fuge!In sedinta publica din senin, primarul cu tulburari de comportament a inceput sa-l confunde cu fiul Ciocaia care ceruse o autorizatie de ocupare a domeniului public ca orice cetatean. Eu stiu vreo trei exemple de consilieri locali si metodele Primarului de a-i ingenunchea.Probabil ca sunt si altii

  Comentariu by Pt tusy — 14 decembrie 2014 @ 22:42

 31. Comentariile negative pe care le faceti denota faptul ca sunteti niste frustratI si ca va e teama ca acest proiect va avea reusita scontata si ca in sfarsit Mangalia se va transforma intr-un oras curat si elegant . O sa va vedem pe astia care latrati pe acest blog (2-3)daca veti fi in stare sa intretineti macar ceea ce actuala administratie va reusi sa puna pe picioare. Bafta!!!!!!

  Comentariu by mangaliot nascut — 16 decembrie 2014 @ 13:08

 32. Radu,Romy voi luați-o pe DN, ca avem noi grija de Mangalia! Mangaliot născut…are si Mangalia uscăturile ei!

  Comentariu by Neiubir — 16 decembrie 2014 @ 13:17

 33. Lasati PRIMARUL in pace ,nu-l mai latrati ,asteptati sa vedeti realizarile acestuia si dupa aceea sa- l judecam , nu va mai tace mierlita!!!!!!!!!CUM vedeti ca cineva face ceva so pe el!!!!!! . CRED ca muriti de frica , nasol, nu o sa mai puneti mana pe primarie,primarul asta nu promite chiar face.!!!!!NASOL pentru uni!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Comentariu by om de rand — 16 decembrie 2014 @ 13:21

 34. cred ca uscatura esti tu hotilor!!!!!!nu va mai ajunge hotilor!!!!!

  Comentariu by mangaliot nu zdreanta — 16 decembrie 2014 @ 13:24

 35. cine credeti ca vorbeste in numele cetatenilor pe acest bloc niste HOTI care nu mai au de unde fura .A venit babau (RADU) si nu va convine , nu mai aveti acces la lovele si inebuniti cand vedeti ca bani se cheltuiesc unde trebuie si nu pe (MANGLE)cum faceati voi.

  Comentariu by mangaliot nu zdreanta — 16 decembrie 2014 @ 13:30

 36. Colgiu?ti-a încărcat Radu cartela?ai luat banii de la Tzitzi, Gold sau presa,vrem si noi sa furam puțin, ne lași?

  Comentariu by Alt in de rând — 16 decembrie 2014 @ 13:41

 37. Profiți agariciule ca e Lumea la munca, stai sa vezi după cinci…unii mai si muncesc sluga!

  Comentariu by Likeyoualot — 16 decembrie 2014 @ 14:10

 38. Dle Visa,am observat ca va place sa jigniti oamenii care nu va satisfac cerintele !Oare vreti sa faceti ceva constructiv pentru Mangalia sau vreti sa obtineti ceva ce v-ar multumi personal ?! La varsta dvs si experienta politica care o aveti este de inteles ca sunteti pe vechi(PROBABIL…doar pentru dumneavoastra) !!! Va asigur ca este ultima oara cand scriu pe acest blog deoarece am studiat postarile cat si cometariile…SUNT PE VECHI ! Va doresc sa fiti sanatos !

  Comentariu by Doru — 16 decembrie 2014 @ 14:49

 39. Dom’le,recunosc! Și eu sunt pe vechi! Cu trupa voastră de noi născuți nu e cazul să ne confundăm. Ne-am săturat să ne faceți bine cu forța. Nu vă mai înghițim! Plecați, tineret mândria țării! Jucați-vă pe holurile din altă parte pe iphoane! Alergați-vă plini de călduri pe la Vamă! Bucurați pe alții cu haninele de firmă! Ne-ați lămurit. Ajunge!

  Comentariu by I.L.Caragiale — 16 decembrie 2014 @ 15:45

 40. ptr. 38:
  Doru, prin deducţie nou (navetist), te implorăm să-ţi faci un bine şi să ne abandonezi în mocirla noastră. Îţi promitem că nu te vom deranja. Mulţumim pentru cât aţi răvăşit întreaga administraţie şi mutilat verdeaţa oraşului. Îţi garantăm că nu vă vom regreta şi nu vă vom purta pică dacă ne părăsiţi. Mai promitem solemn că nu vă vom trage de mânecă să ne mai sugeţi bugetul.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 16 decembrie 2014 @ 16:14

 41. Pt.38
  Şi eu îţi doresc să fi sănătos. Dar aş vrea să mă lămureşti cu ce am jignit. Că e mincinos, am demonstrat. Că n-a făcut dezbatere publică, deşi defrişările ne privesc pe toţi, e o realitate. Că duşmăneşte oraşul, se vede din activitatea administrativă. Eu cred că fac ceva util, iar felul cum o fac, nu lasă nicio îndoială că urmăresc ceva pentru mine.

  Comentariu by lucian visa — 16 decembrie 2014 @ 16:29

 42. Cine indrazneste sa sustina actuala administratie este automat numit navetist. Cuvantul navetist a devenit ceva ingrozitor, sinonim cu ciuma bubonica. Daca va uitati in comentariile din ultimile trei zile in care ati tot scris de oamenii din administratia locala o sa constatati ca din cei veniti sunt mai multi din Mangalia decat din Constanta. Doar ca desi sunt din Mangalia, intamplarea face sa fie fix aia rai, singurii 10-20 de mangalioti rai si incompetenti. Sa nu uitam ca pana nu demult pe Lacramioara o faceati pe vechiul blog in fel si chip. De cand cu neintelegerea cu primarul a devenit unul din oamenii extraordinar de buni adusi de primar. Aveti grija ce va doriti ca o sa ii plangeti pe navetisti daca se intoarce ciobanel cu piciu luand infatisarea arhanghelilor lui Iorgus. Si fix Hanganu caruia ii plangeti de mila acum e posibil sa va darame vreo pravalie daca il suparati pe Beinur.

  Comentariu by rucar — 16 decembrie 2014 @ 17:08

 43. Beinur m-a întrebat odată retoric (are şi el filozofia lui), dacă tot există interlopi în Mangalia, nu e mai bine să fie de aici decât din Constanţa ?
  Întreb şi eu tot retoric, dacă tot există administraţie publică locală în Mangalia, n-ar fi bine să fie de aici ?

  Referitor la Lăcrămioara, într-o discuţie privată online, i-am spus că nu-mi place cum a ajuns şefă la social. Acum o susţin pentru că are dreptate şi o mai susţin pentru a nu se mai întâmpla acest lucru şi altor salariaţi ai primăriei.
  Cu Hanganu aţi procedat jenant, la ordinele secretarei.

  Vedeţi că nemulţumirile cresc de la zi la zi. Scadenţa o să vină, e doar o chestie de timp.

  Comentariu by lucian visa — 16 decembrie 2014 @ 17:22

 44. Si cei care sunt de aici sunt injurati si facuti in toate felurile. Si cei vechi si cei noi. Lumea le gaseste motive, unele pe buna dreptate, altele inventate dar toate doar pentru ca fac parte din administratia publica locala.
  Nemultumirile cresc odata cu apropierea alegerilor si odata cu finalizarea unor lucrari si demararea altora, chestiune care face competitia politica mai dificila pentru adversarii actualului primar. Acolo unde lucrarile sunt terminate sunt convins ca pana si dumneavoastra sunteti de acord ca arata frumos. Acolo unde se lucreaza, e normal sa fie urat. In orice casa cand varuim e destul de urat, dupa ce terminam, arata bine sau rau, dupa gustul fiecaruia.

  Comentariu by rucar — 16 decembrie 2014 @ 17:34

 45. Ptr.38 si ptr. Rucar:
  Doru esti multumit de noile contracte de promovare din proiectele europene abia semnate? Cum e, o sa ai un Craciun imbelsugat?
  Lumea gaseste motive ptr ca e nemultumita si sfidata de oameni ca Doru, ca tine Rucar si ca restul gastii. Si de cei vechi care va ling clantele, urechile si ar face orice ca sa le fie bine. Asa cum va lingusesc oe voi, i au lingusit pe iorgus, tusac si o vor face si cu cei ce vor veni dupa voi.
  Daca nu stiati, sint oameni care asteapta salariul. Salariul este suma care se incadreaza numai la valoarea o mie si se ia lunar, dupa ce numeri zilele pe calendar.
  Probabi ca voi nici nu stiti sa l cititi. Adaugati mereu mii lei.
  De asta e nemultumita lumea, ptr ca prostia striga tare.

  Comentariu by Anonim — 16 decembrie 2014 @ 18:11

 46. Una din lucrările care se va sfârși în curând e aceea care privește deșertificarea zonei de vis-a-vis de castelul de apă. De acolo, onorabila administrație a dispus decopertarea de pământ vegetal și transportare lui în casele noastre-pardon- în locul fostului pământ din spațiile verzi ale orașului. Ce se pune în schimb: moloz, gunoi și multă nesimțire. În timp ce locuitori sau proprietarii unor ternuri în noul cartier de case sunt amendați pentru neântrținerea curățeniei, bălăriile primăriei tronează și ADPP-ul, condus de geniile cornaci, stamate,ilie, angelescu au pus de o măreață groapă de gunoi. Chiar nu vede nimeni? Promit sesizarea Gărzii de Mediu, măi rucare măi! Ar trebui înștiințat și DNA-ul, măi rucare măi! Că tot se apropie sărbătorile!

  Comentariu by I.L.Caragiale — 16 decembrie 2014 @ 18:26

 47. Văd că nici adunarea selectivă a gunoaielor nu mai funcţionează în Mangalia. Totul e la grămadă, lumea nu prea foloseşte noile ghene subterane, ci doar tomberoanele pentru metal , sticlă şi hârtie.

  Comentariu by lucian visa — 16 decembrie 2014 @ 18:30

 48. Pai Cornaci de la adpp e omul spagii. E smecher omu’ acum, e atotputernic.

  Comentariu by Pavel — 16 decembrie 2014 @ 19:21

 49. Bre nea’ Visa de ce nu pui programul de campanie al mincinosului ? ca sa vedem ce a realizat din ce si-a propus. Absolut nimic numai mizerii, namol, defrisari, incompetenti adusi. Esti zero mincinosule. Ai papagalul ala degeaba. Esti bun doar sa latrii.

  Comentariu by Pavel — 16 decembrie 2014 @ 19:29

 50. ptr. 44:
  Coane rucar, ” lumea le găseşte motive”…
  enumeră care sunt alea pe bună dreptate şi care sunt alea inventate. Noi ăştia cârcotaşii etern nemulţumiţi de genialii specialişti din gaşca super calificată nu avem abilitatea de discernere între buna dreptate şi inventate. Fie-ţi milă şi limpezeşte-ne. Fă o listă cu cele solicitate, să fie clare, ca pentru…nefuncţionari publici.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 16 decembrie 2014 @ 19:56

 51. @ rucar/mangaliot nu zdreanta/om de rand
  Cand iti repari casa nu lasi zugravul si instalatorul sa faca ce vrea el in casa ta. Cand platesti intretinerea la asociatie nu lasi aministratorul sa-ti puna cheltuieli cat vrea el.
  De ce in cazul primarului ar fi altfel. Omul asta, ales de noi, administreaza bugetul orasului nostru, e platit si el si echipa lui de profesionisti din banii orasului. Ceea ce ar trebui sa faca e in beneficiul orasului. Ideea asta cu sa-l lasam in pace si vedem dupa patru an ce a facut mi se pare o prostie. Ce faci dupa patru ani cand iti lasa orasul vraiste, cu datorii uriase si mare parte din patrimoniu vandut, asa cum a facut Tusac. Ce i-au facut cetatenii dupa incetarea mandatului lui Tusac ? – Nimic. Cum au sanctionat cetatenii PSD Mangalia, care l-a propus si sustinut in campanie si prin ai carui consilieri a fost partas la praduirea orasului? In nici un fel, ba i-au votat din nou ca sa participle alaturi de Radu Cristian cam la aceeasi praduiala.
  Adunati bugetul acestui oras in cei 25 de ani de democratie si o sa vedeti ca acesta suma imensa ajungea pentru a construi un oras de marimea Mangaliei de la zero.
  In schimb noi avem carpeli peste carpeli si trei primari deveniti bogati pe spatele orasului, plus o gasca de profitori in cardasie cu acestia, care si-au tras terenuri, spatii comerciale si fel de fel de afaceri impreuna cu cei trei.
  Cititi legea administratiei publice, vedeti atributiile primarului si consiliului local, comparati cu ce este ca stare de fapt si trageti concluziile.
  Gasiti pe vechiul blog cam toate faptele si actiunile edililor nostri din 2008 incoace, chiar si din perioada anterioara, multe din ele cu imagini si documente care nu lasa loc de dubii ori interpretari.

  Comentariu by Karadeniz — 17 decembrie 2014 @ 16:01

 52. Se poate- LIKE !

  Comentariu by Vasile — 17 decembrie 2014 @ 21:34

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress