Mangalia – politica locală

11 decembrie 2014

Vicepreşedintele Daewoo Mangalia săltat de DNA în dosarul Baronului din Banat

Filed under: DMHI — lucian visa @ 15:37

Vicepreşedintele Şantierului coreean Daewoo Mangalia, Paul Ilicenco, a fost ridicat astăzi de procurorii DNA în dosarul care îl vizează, printre alţii, pe preşedintele CJ Timişoara, Titu Bojin, conform unor surse judiciare.

Două microbuze cu mascaţi şi un atoturism au descins în această dimineaţă la sediul conducerii şantierului naval din Mangalia. Percheziţiile l-au vizat doar pe vicepreşedintele Paul Ilicenco, iar  din biroul acestuia a fost ridicat şi calculatorul. Percheziţia a durat până la ora 13,15 când vicepreşedintele DMHI Mangalia a fost luat de mascaţi şi urcat în dubă pentru a fi transportat, pentru audieri, la DNA Bucureşti. El ar fi încheiat, în numele şantierului naval un contract la preţuri supraevaluate, cu SC Ecomet West SRL a omului de afaceri George Didilă, cunoscut ca beneficiar al unor contracte din bani publici. Surse din şantier susţin însă că  oferta afaceristului nu s-a concretizat. Paul Ilicencu a fost numit în funcţia de vicepreşedinte al DMHI Mangalia în februarie 2013, susţinut de PNL. Este inginer navalist şi lucrează de 33 de ani în şantierul din Mangalia.

Ancheta DNA

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin (PSD), suspectat de fapte de corupţie, a fost ridicat de anchetatori de la locuinţa sa, miercuri dimineaţă, la ora transmiterii acestei ştiri având loc percheziţii la sediul CJ, la Direcţia Apelor Banat şi la mai multe primării din judeţ. Surse judiciare au explicat că acesta este cercetat pentru luare de mită și abuz în serviciu.

Sursa EVZ.ro

Ionuţ Zagoneanu, Ziua de Constanţa 10.12.2014

3 Comments

 1. Paul Ilicenco a fost propus vicepreşedinte de Vosganian, fără nicio recomandare locală sau judeţeană. N-a avut nicio treabă cu PNL-ul, deaceea a fost păstrat în funcţie.
  Cam aşa merg lucrurile la vechiul PNL, unii cu campania, alţii cu funcţiile. Mai trebuie să ne mire rezultatele electorale ?

  Comentariu by lucian visa — 11 decembrie 2014 @ 15:51

 2. http://www.cotidianul.ro/fostul-director-cfr-alexandru-noaptes-lasat-fara-avere-253119/

  Comentariu by nabuco — 12 decembrie 2014 @ 14:43

 3. Problema mare a santierului sint firmele capusa pentru orice, pe persoana fizica. Se fura fara limite. Vezi casele noilor imbogatiti de pe urma santierului din 2 Mai Vama Veche. Acolo sint multi bani a caror urma n o mai stie nimeni, nu numai ai dvs.

  Comentariu by Anonim — 13 decembrie 2014 @ 22:29

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress