Mangalia – politica locală

11 decembrie 2014

Comunicat de presă

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 17:55

Fonduri guvernamentale  pentru plata arieratelor

Consiliul Local Mangalia a aprobat, joi, într-o şedinţă de îndată, proiectul de hotărâre prin care acceptă primirea unor fonduri guvernamentale în valoare de aproximativ 11,3 mil. lei, destinate plăţii unor datorii. Din aceste fonduri, o sumă de peste 2,2 mil. lei va fi folosită pentru plata salariilor cadrelor didactice, câştigate în baza unor hotărâri judecătoreşti. De asemenea, Primăria va folosi aproape 4 milioane de lei pentru plata datoriilor mai vechi de 90 de zile, iar restul sumei, de aproximativ 5,1 milioane de lei, va fi folosită pentru plata ratei anuale la un credit contractat de la Ministerul de Finanţe.

sursă : editiadesud.ro

26 Comments

 1. Iar şedinţă de îndată şi iar lipsa de informare publică. Primarul evită şedinţele ordinare pentru că trebuie să pună în discuţie solicitările prefectului referitoare la consilierul Stan Linica care a avut două opţiuni la OUG 55 şi veniturile supraevaluate ale bugetului. Acţionează conform model MTC. Pe măsură ce mandatul se sfârşeşte, asemănarea administrării cu cea a fostului primar creşte.

  Comentariu by lucian visa — 11 decembrie 2014 @ 17:56

 2. Nu va putea amâna la nesfârșit. Dacă nu o mai are pe Linica, nu-i mai trec misterioasele proiecte.

  Comentariu by iolanda — 11 decembrie 2014 @ 18:46

 3. Aşa cum am mai comentat, depinde şi de poziţia PSD-ului local. Dacă aceasta nu e fermă, atunci mincinosu va continua. Observ că PSD-ul nu are nicio reacţie publică la activitatea administraţiei locale. Iorguş a cam „dormit” în campania din 2008 şi a pierdut primăria. Să nu fi învăţat nimic ? Site-urile online nu pot face minuni electorale. Cei care doresc primăria trebuie să iasă la „luptă”.
  La Linica problema e mai complexă şi ar putea avea legătură cu hotelul Corsa. Cred că sunt ceva nisipuri mişcătoare.

  Comentariu by lucian visa — 11 decembrie 2014 @ 18:54

 4. la fel de bine psd ar putea ataca (au prefectul) orice proiect votat cu ajutorul dnei Stan.dar nu o vor face.

  Comentariu by anonim — 11 decembrie 2014 @ 19:35

 5. Totusi,bordurile si pavelele de unde sunt,nu de alta e prea mult zel si prea mult interes..

  Comentariu by Vasile — 11 decembrie 2014 @ 21:06

 6. In comunitatea noastră au loc și fapte bune. Vă prezint în câteva cuvinte fapta unui prieten și coleg, Dorel Toma.
  https://bazel09.wordpress.com/2014/12/11/samariteanul/

  Comentariu by valentin ciuraru — 11 decembrie 2014 @ 22:53

 7. Psd-ul a luat atitudine si o sa ia in continuare. S-au facut adrese catre primarie pentru punerea la dispozitie a tuturor documentelor ce au stat la baza lucrarilor de reabilitare trotuare si spatii verzi. Ce pot sa va confirm este faptul ca lucrarile nu au studiu de fezabilitate, nu au acordul consiliului local, nu au un proiect tehnic aprobat de CL, nu au autorizatie de constructie.Cheltuielile va imaginati ca nici macar nu au fost aduse in discutie atata timp cat nu exista un deviz de lucrari. O sa mergem mai departe cu sesizarea instantelor de judecata si sesizarea prefectului in cazul in care in termen de 10 zile conform legii nu ne vor fi puse la dispozitie.

  Comentariu by dragos bociog — 12 decembrie 2014 @ 1:03

 8. Duşmanii gardurilor vii îşi continuă nestingheriţi defrişarea. Este mult mai uşor să defrişezi decât să igienizezi şi să toaletezi. Vă invit să continuaţi la voi în oraş. Sunt convins că nu va rugat nimeni din Mangalia să distrugeţi gardurile vii. Vă manifestaţi de parcă aţi fi duşmanii acestui oraş care vă de pâinea.

  Comentariu by contrubuabil din Mangalia, nu navetist — 12 decembrie 2014 @ 7:51

 9. Chiar sunt dusmanii orasului. Au distrus toate spatiile verzi, iar mocirla e cat casa.

  Comentariu by Mateo — 12 decembrie 2014 @ 8:57

 10. Pt.7
  Ce părere ai de comentariul 4 ?

  Total de acord cu comentariile 8 şi 9. Chiar sunt duşmanii oraşului.

  Comentariu by lucian visa — 12 decembrie 2014 @ 18:05

 11. Asteptam sedinta ordinara din luna aceasta sa vedem daca pe ordinea de zi se afla un proiect de hotarare in acest sens, insa cum il cunoastem pe dl Primar nu cred ca va face ceva in acest sens, dupa care o sa solicitam lamuriri Prefecturii Constanta. Pentru mine s-a facut abuziv proiect de hotarare pentru excludere fara nici o baza legala, o sa vedem daca dl Primar este impartial si transparent cum se lauda la fiecare iesire publica si daca va propune un proiect de hotarare sau va continua cu abuzurile.

  Comentariu by dragos bociog — 12 decembrie 2014 @ 18:16

 12. Nu e imparţial, e doar mincinos.

  Comentariu by lucian visa — 12 decembrie 2014 @ 18:20

 13. Perfect de acord cu dvs. I-am spus-o personal public in sedinta.

  Comentariu by dragos bociog — 12 decembrie 2014 @ 18:26

 14. Este partinitor, mincinos, razbunator, infatuat,invidios,antipatic,anost,dar cel mai grav este ca rahiticul hugo boss e… (Ce rimeaza cu anost?)

  Comentariu by Likeyoualot — 12 decembrie 2014 @ 20:21

 15. Ghost! E fantoma a ce vrut să fie! Dus de nas și prostit de câteva figuri caraghioase – se păcălește că ar reprezenta ceva în istoria orașului. El și varza vecină de cabinet reprezintă cele mai urâte amprente pe sufletul acestui oraș. Tuciuriul și iorgu au fost băieți deștepți. Ghost! Retrage-te băiete!

  Comentariu by I.L.Caragiale — 12 decembrie 2014 @ 20:41

 16. Low cost!

  Comentariu by Likeyoualot — 12 decembrie 2014 @ 21:06

 17. Sunteti deja 5.E bine,mai aveti timp pana in 2016 sa faceti de-o echipa de fotbal.Injurati cat vreti,orasul se schimba in bine si tocmai asta va sta in gat.Iar tu profitorule de Bociog speri degeaba si latri la luna,Iorgus te va lasa rezerva in 2016.

  Comentariu by Anonim — 12 decembrie 2014 @ 22:10

 18. Ce se intampla doctore?Intreaba Mincinosul Mangaliei.Tu suferi Cristian de oTulburarea bipolara (maniaco-depresiva) caracterizata prin schimbarea ciclica a starilor: manie si depresieMania adesea afecteaza gândirea, judecata si comportament ul social, cauzând probleme serioase si comportamente jenante la nivel social. Cum ar fi sa-I confunzi pe cei care scriu cu cei care citesc…Individul se poate simti exaltat, ia decizii nesabuite fie profesional, fie personal, poate numi secretarele I’m function de conducere pentru ca Netratata, mania poate conduce la o stare psihotica (de pierdere a simtului realitatii).
  Simptome
  Nu toate simptomele sunt prezente la unele persoane se manifesta mai putine, la altele mai multe. Severitatea simptomelor variaza de la individ la individ si de asemenea ele se pot manifesta diferit de-a lungul timpului la acelasi individ. Si asculta la mine, pe Dragos Bociog nu-l intereseaza foarte tare ciolanul din care roadeti voi, cat isi doreste sa te vada pe tine Radu Cristian gonit din oras in 2016!!!Si vei pleca! PS.cu mine suntem sase!Totusi du te la un medic, usor usor cu medicamente potrivite, o sa realizezi ce se intampla!O sa realizezi ca singura ta sansa e DN-dus!

  Comentariu by Marsh de aici! — 12 decembrie 2014 @ 22:51

 19. Pt 17
  Datorita faptului ca sunt profitor cu spuneti dvs am depus astazi la sediul Primariei Mangalia un proiect de hotarare pentru premierea elevilor si cadrelor didactice din unitatile de invatamant ale municipiului Mangalia pentru rezultatele deosebite obtinute la olimpiadele nationale si internationale cat si pentru decontarea transportului elevilor pentru participarea la olimpiade.

  Premii propuse elevi si profesori coordonatori:

  Locul I (Olimpiada Intemationala) – 3.000 lei
  Locul II (Olimpiada Intemationala)- 2.500 lei
  Locul III (Olimpiada Internaiionala) – 2.000 lei
  Mentiune, Mentiune speciala, Premiu special (Olimpiada Internationala) – 1.500 lei

  Locul I (Olimpiada Nationala) – 1.500 lei
  Locul II (Olimpiada Nationala) – 1.200 lei 
  Locul Ill (Olimpiada Nationala) – 1.000 lei
  Mentiune, Mentiune speciala, Premiu special (Olimpiada Nationala) – 700 lei

  stazi

  Comentariu by dragos bociog — 12 decembrie 2014 @ 23:12

 20. Domnule consilier.E bine ce faceti,insa pentru asta sunteti acolo.E de datoria d-voastra si a colegilor d-voastra sa prpuna proiecte in interesul urbei si al cetatenilor.Totusi nu faceti din asta o lauda!

  Comentariu by Din Mangalia,pentru Mangalia — 12 decembrie 2014 @ 23:43

 21. Eu stiu foarte bine care este rolul consilierului local si credeti-ma ca imi exercit aceasta functie strict in folosul cetatenilor. Am postat aici proiectul doar pentru a informa cetatenii nu pentu a ma lauda, faptul ca aduc la cunostiinta cetatenilor eu nu consider a fi lauda ci doar informare.

  Comentariu by dragos bociog — 12 decembrie 2014 @ 23:59

 22. completare la com. 18:
  Dacă simtomele ar fi doar depresie, tot s-ar mai întrezări speranţe de revenire dar ce te faci cu gardofobia verde ? Pentru că refuză cu obstinaţie să se trateze, recurge cu furie la defrişări fără discernământ. Cât de curând nu vom deveni un oraş european cu multă vegetaţie ci mai degrabă un sat din podişul Golan. Se pare că de la Ierusalim nu ne-a adus lumină ci pârjol.

  Comentariu by contrubuabil din Mangalia, nu navetist — 13 decembrie 2014 @ 8:52

 23. Cand s a impartit mintea pe pământ, bociog era in vacanța

  Comentariu by Lili — 13 decembrie 2014 @ 8:54

 24. Dimineață, pe Rozelor, au descins vreo 10 indivizi posesori de roabe și lopeți, conduși la luptă de o „doamnă” băutoare de cafea și posesoare de mobil. Au fumat ei cale de ceva minute, apoi s-au aburcat la treaba „mare”. Cu grele chinuri și sforțări au împrăștiat pământ vegetal(s-o creadă Mutu) cam pe vreo 20 mp. Fantastic! Tot noi plătim asta? Ne-am făcut 7!

  Comentariu by Un scârbit — 13 decembrie 2014 @ 14:58

 25. Pt.24:Nu esti singurul!

  Comentariu by Likeyoualot — 13 decembrie 2014 @ 15:20

 26. Pt.27,contează ca suntem si ca ne recunoastem!

  Comentariu by Neiubir — 14 decembrie 2014 @ 13:12

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress