Mangalia – politica locală

10 decembrie 2014

News

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 11:56

În această seară, începând cu ora 20.30, vă invit să urmăriţi emisiunea “Radiografia zilei” de la Litoral TV, unde am onoarea să fiu invitat. Cu această ocazie, aş dori să prezint proiectele în derulare ale Primăriei Mangalia, dar şi situaţia la zi în privinţa datoriilor la încălzire şi măsurile care se impun. De asemenea, voi menţiona străzile pe care se lucrează şi cum va arăta sensul giratoriu după modernizare. Aştept cu interes remarcile voastre şi criticile constructive, după această apariţie televizată.

Vă mulţumesc şi vă doresc o zi plăcută, în continuare!

Primar Radu Cristian

mangalia.ro fără data postării

72 Comments

 1. A fost emisiunea sau va fi ? Dacă a fost, s-a uitat cineva ?

  Comentariu by lucian visa — 10 decembrie 2014 @ 11:58

 2. A fost aseară la ora 20.30. O prestație foarte slabă, presărată cu multe minciuni. Întrebările în direct toate aranjate, îi ridicau mingea la fileu, gen faleză, câini, Negru Vodă etc. Întrebat dacă vin cetățenii la ședințele de Consiliu, primarul răspunde că da vin sau se uită la filmări. A mai spus că au fost ședințe transmise în direct… N-a precizat și pe ce canal, poate pe lună. Același mesaj cu oamenii veniți să vândă scoici pe plajă mutați la Mangalia, deveniți infractori, apoi despre țiganii de la barăci amenințați a mia oară că vor fi mutați, despre cum va arăta orașul plin cu pavele la prețul de 2 milioane de euro, despre oamenii din Mangalia care nu vor să muncească la abatorul de gheare Avicola, despre loturile pe care le va da tinerilor sub 35 de ani, despre greaua moștenire, despre datorii bla bla bla bla. Singurul cetățean care i-a adresat o întrebare pe bune despre o problemă personală veche de un an, a fost ignorat complet. A răspuns altceva. Întrebat despre traseiști, a răspuns că n-a venit să vb despre ei, ci despre Mangalia. Apoi i-a făcut trădători, uitând că aceiași trădători i-au votat zeci de proiecte.

  Comentariu by iolanda — 10 decembrie 2014 @ 17:00

 3. Anuntul este scris de teodora si a fost postat la timp pe pagina de facebook. Abia apoi l a dat cu copy paste la massmedia, care abia poi l a dat cu copy paste la administratorul de site, adica firma sorei primarului. Evident ca prin atitea minute obosite de copy paste data s a pierdut.
  Ptr. 2. Evident ca nu da bine la presa, e nepregatit. Nu are consilier de presa si de imagine. Massmedia nu inseamna fotograful la minut, iar promovarea nu face cu copy paste si contracte de mii de lei.

  Comentariu by Anonim — 10 decembrie 2014 @ 18:52

 4. Ce emisiune platita si regizata la o televiziune la care nu se uita nimeni, mai bine am inaugura o emisiune breaking news de la primarie. Realitatea bate si emisiunile de stiri !
  Se naste incet si sigur un trio formidabil la economic. Cum nicusor nu are voie sa comunice cu numeni, nu i mai trimite, macar ptr moment, specialisti ca dima teoniu.
  Si atunci: secretara specializata la multe cursuri, Capraru Adriana, sefa la impozite si taxe.
  Ce o recomanda- a fost colega de clasa cu teodora. Teodora a angajat o. Apoi Capraru a adus o si pe mama ei sefa la Caminul de batrani- Peleanu Ana.
  Ramineau celelalte posturi.
  Cum oameni obedienti exista intotdeauna si fara alte solutii, iata ce aduce in saculat Santa Claus: Fotin Diana director economic si Bejan Carmen director adjunct.
  Cu inima strinsa sau nu , Radu e nevoit sa apeleze si la cei vechi. Obedienti si fara scrupule. I a gasit. Da le iluzia puterii si veti vedea oamenii – lucru pe care fotin l a dovedit cu prisosinta.
  Bejan a reusit sa se strecoare fara scrupule, de la IAS de cind a veni cu buruiana pe vremea lu sideri si pina acum. O va face si in continuare. Cel care a pus o in functii a fost – evident- Iorgus. Pe vremea lui si ea, ca toti sefii de servicii agreati la vremea aia, si a cumpart o diploma la Botnaras, pe banii primariei. La tusac a dovedit aceeasi obedienta, cu falsul zambet pe buze…. Cand a castigat Iorgus – pentru 3 zile- a dansat si ea pe birou- ca toata contabilitatea- ca se intorcea seful.
  Si a fost bine. Gurile rele spun ca e platita si din proiecte europene.
  Pai cu asa oameni – bejan, duca adriana, toader margareta samd etc tot inainte…
  Ma intreb oare numai cu asa oameni se poate lucra intr o primarie?

  Comentariu by breaking news — 10 decembrie 2014 @ 19:33

 5. Pt 4 La angajarea în primărie nu contează studiile, intelectul, ci dacă ai pe cineva care să te propulseze. Dacă te duce capul, nu semnezi orice, prin urmare nu ești bun. Dacă mai pupi și tălpile șefului și le dai la gioale colegilor nesuferiți, devii nr. 1 în topul preferințelor.

  Comentariu by iolanda — 10 decembrie 2014 @ 20:15

 6. Oricum Diana e muuuult mai buna decat Bogdan. Problemele da familie nu ne privesc , asta daca aveati de gand sa comentati ceva in legatura cu nervozitatea . Adriana …. hmmmm si bune si rele eu prefer sa mi o amintesc … secretara lui Sidere iar despre datul cu binele …. greu o va egala cineva pe Georgiana care torcea pe langa Minca acum ceva ani , mai ceva ca pisica lui tataia cand vedea caldura si mancare. Carmen Bejan e un om de caracter jos palaria. Secretarele sunt mult mai bune ca alea dinainte .
  E bine sa aduci oameni de valoare dar experienta a demonstrat ca in locul celor vechi au venit … hoti de casetofoane , recuperatori politisti fiole , ospatari cu un an vechime pe cartea de munca , muncitori necalificati , manipulatori de la altex , si … amante. Asta prin 2008 , noroc cu Radu care incearca cat de cat sa indrepte situatia . Vaidaaaaaa , Dorobantuleeee , unde ati disparut ??/

  Comentariu by Vasile — 11 decembrie 2014 @ 0:16

 7. Cu riscul de a l supara pe domnul Vasile, care incurca numele si epocile si e putin in afara realitatii istorice, va anuntam ca in primarie ascensiunea continua. Dupa avansarea miraculoasa in mai putin de 7 luni a secretarei Capraru, udmeaza cea la fel de spectaculoasa a secretarei Gheorghe Ana Maria, care va deveni sefa serviciului de evidenta a populatiei. Ce o recomanda: coelga de clasa cu cine credeti- Teodora. Sotul vames. Vila in 2 Mai, in care se plictisea fara activitate sociala. Multe cursudi de specializare cu familia, pe banii institutiei. Angajata prin…. Concurs…..de nici un an.
  Se pare ca posturile cele mai rentabile si rivnite din primarie sint cele de secretara.
  Reamintim ca ascensiunea fulminanta de pe acest post a inceput cu Mazilescu.
  Continuam cu stirile.

  Comentariu by breaking news — 11 decembrie 2014 @ 19:25

 8. Sursele mele spun că nu Ana Maria va fi şefă acolo, ci chiar ilustrisima Teodora. Şeful de la evidenţa populaţiei va trece şef la proiecte-achiziţii.
  Se pare că ne-am întors la sultanatele din vremea lui Suleiman Magnificul. Diferenţa e că nu cadânele conduc, ci secretarele. Nu-i aşa sultane mincinos ?

  Comentariu by lucian visa — 12 decembrie 2014 @ 17:55

 9. pai de la evidenta populatiei la primarie e drum lung.fizic,zic.cum o sa supravietuiasca primarul fara creierul doamnei cu pricina?

  Comentariu by anonim — 12 decembrie 2014 @ 19:28

 10. Telefonic.

  Comentariu by lucian visa — 12 decembrie 2014 @ 19:30

 11. Fata asta Teodora nu stie in ce se bagă. Nu e floare la ureche să lucrezi la evidența populației. Este foarte multă răspundere și trebuie să fii foarte bazat, nu este suficient să faci pe șefa și să defilezi pe holuri cu aere de supervedetă.

  Comentariu by iolanda — 12 decembrie 2014 @ 19:46

 12. Eu nu cred ca o pune sefa pe teodora la Evidenta populației, singurul lucru pe care-l are in comun cu Cătălin, este culoarea tenului, deși va spun ca e mult mai simpatic daca i ai privi dimineata fara machiaj…mmhh, câta răutate! In fine, nu cred pentru ca traficul si podiumul este la Primărie, iar cel mai importat lucru prevazut in fisa postului ei este sa-i prepare ceiutul primarului, sa-i mestece in cafea lui Maganu, sa se închine Lui Chirila, sa stearga pantoful drept matusii Toma, de ce drept? Cum
  De ce? Pe stangul il sterge Ciocănel! Cum ce face Stamate? Pregătirea lui si cv ul impresionant il recomanda sa stea capra!Si întrebarea care face înconjurul Primariei este:Cine-i scoate samburii la cireșe lu domnu primar?georgiana teodorescu?Nu! Nu cred!FETELOOOOR, teodora, Adriana,Ana,chiar si tu petrina, luați atitudine! E doar un plan al Georgianei sa va elimine!

  Comentariu by Logadi — 12 decembrie 2014 @ 20:42

 13. Va rog nu mai spuneti nimic rau de Teodora, ca după ce au scris data trecută, atât a plâns si-a pus bot, de-a avansat-o, i se spune Buba Neagră.Primarul asta nu are multă minte si ca sa va arate el vouă ii mareste si contractu lu tasu si o lasa si sa consume mai mult toner.Va previn cu omu prost sa nu te pui, asta crede ca sunteți iinvidiosi pe echipa lui, unu si unu!

  Comentariu by Anonim — 12 decembrie 2014 @ 21:00

 14. Cine intelege judecata primarului asta? Cum poti sa pui director economic unul care vine dat afara pentru abuz in serviciu cu poprire pe salariu?(Dima Bogdan)director adjunct economic una care a lucrat in santier si are studii juridice(Ciocănel Simona), Matusa sa o faci consilier personal,celalalt consilier personal, Didi George Calin sa-l pui director la Proiecte si achizitii publice, cand semneaza ce vrei tu, il muti director la Juridic.Pe Ciocănel o pui de la Taxe, dupa ce a dat toti oamenii Buni afara, la economic, dupa care o muti la asistenta sociala.Pentru ca e mult de Muncă pui sa faca asistenta sociala un functionar bancar, angajat la Adpp,care mai incerca sa fure un concurs , exact cum a facut si Tusac cu Vladescu.Si pentru ca cineva numara echipa lui Cristian Radu si spunea ca sunt sase si le arata DN-ul , acum ceva timp, unul din cei sase s-a trezit sa spuna ca cei care scriu aici sunt cinci, sa fie mai putin cu unul:hilar!Putem fi doi, trei, doua sute, doua mii, conteaza ca si tu si ma refer la tine, citesti!De oamenii bolnavi nu trebuie sa razi ci sa-i compatimesti!Vorbeam de mutarea asta a oamenilor, de frica de tradare care-l terorizeaza pe acest primar mincinos si nepriceput.Daca tu ajungi, primarule sa muti un director de la Evidenta populatiei, la achizitii publice este dovada concreta de prostie!Partea cu secretara care o vei muta la Evidenta populatiei nu mai este prostie, e curata nebunie!Ca va avea gene false si o cheama Ana Maria sau singurul neuron al Teodorei, ne intereseaza mai putin, in doi Ani si jumatate am avut timp sa cunostem si sa ne convingem ca nu ai doua vorbe la un loc nici cu oamenii tai.Nu exclud posibilitatea ca Teodora n -a vrut postul si a propus-o pe Ana Maria, problema administratiei publice este ca ele mai mult de a mesteca in cafea si Facebook nu stiu si Constantin Chirila nu poate sa invete chiar pe oricine! La departamentul de Taxe si impozite locale unde la 10 decembrie inregistrezi incasari de 43 de procente,incompetenta lui Dima si Ciocănel, o pui pe cealalta mestecatoare de cafea, Capraru Adriana, care n -a citit Codul de procedura fiscala in viata ei, sa salveze ce? Nu e absurd?Chiar trebuie sa intru pe acest site si eu, ,,al saselea” sa-ti spun ca singur te duci la fundul… Mandatului si nu te mai scoate nimeni pentru ca ti-ai agatat pietroaiele astea de gat! Mai ramane Urbanismul unde il declaram castigator pe Calota Razvan, care a rezistat cu stoicism,dar avand in vedere rudenia cu Bociog Dragos, trebuie si asta schimbat cu Enache Paul, arhitect de mana a treia.Vreau sa stiu cum sa mearga lucrurile cand oamenii astia, nu stiu administratie si sunt doar supusi,exceptie Calota si Dima (care avea doar acea ,, experienta”).Condoleante Primaria Mangalia!

  Comentariu by Neiubir — 13 decembrie 2014 @ 1:12

 15. Dragă Neiubir, dacă tot știi ce facem noi, ar trebui să te interesezi puțin și ce studii avem, ce am citit cu adevărat. Dacă am lucrat pe un post de secretară, nu înseamnă că nu mă duce capul! Am acceptat acest post pentru că îmi doream să lucrez! Și nu este o rușine dacă faci cafea, dai cu mătura sau semnezi documente! Să vă fie rușine!

  Comentariu by Adriana — 13 decembrie 2014 @ 8:57

 16. Apropos de ducerea către fundul…Mandatului, urmăriţi cu atenţie atmosfera din primărie şi oraş între 15.01.2015 şi 30.03.2015 !

  Comentariu by contrubuabil din Mangalia, nu navetist — 13 decembrie 2014 @ 9:04

 17. După atitudine şi acţiune, jumătăţelul zootehnist pregăteşte cu sârguinţă revenirea la tron a modoveanului cu 3 mandate. Mai pe româneşte şi-o trage singur la gioale sau fiecare pasăre pe limba ei piere.

  Comentariu by contrubuabil din Mangalia, nu navetist — 13 decembrie 2014 @ 9:09

 18. ai acceptat postul?de obicei posturile in administratie sunt scoase la un concurs anuntat sau nu la care te prezinti.dar se pare ca te-a luat gura un pic pe dinainte.

  Comentariu by anonim — 13 decembrie 2014 @ 10:05

 19. Nu-mi vine sa cred ca primarul se va indura si o va indeparta pe Teodora din primarie. Cum l-o lasa sufletul ca fata sa stea departe de centrul universului?! Daca va accepta postul, fata asta va risca sa ajunga la mititica, la evidenta populatiei trebuie sa stii legile, sa colaborezi in anchete cu politistii, DNA-ul, serviciile secrete etc pt indentificarea celor urmariti. Sau Teodora va face doua schimburi, dimineata la evidenta si seara pana la 21.00 la primarie…

  Comentariu by anonim — 13 decembrie 2014 @ 10:57

 20. Pentru 18: Când spun „acceptat”, mă refer la faptul că unele persoane dacă au făcut o facultate economică nu vor să lucreze decât în acel domeniu. Eu în schimb pentru că vroiam să lucrez am dat concurs pentru acest post. Nu îmi este rușine să lucrez ca secretară sau ca economist! Ai înțeles ce ai vrut!

  Comentariu by Adriana — 13 decembrie 2014 @ 11:07

 21. Bai fetito, Adriana,poti sa-mi spui ce înseamnă suprasolvire? Taci dracului din gura si nu -mi răspunde! Nu stii! Nu vezi cat esti de ingramadita, te-am întrebat daca stii administrație, nu se învață la registratura!Mai si dai din casa, ai acceptat postul, care post ca nici n-a plecat fata aia care e încă pe functie.Postul tau este de a intermedia presiunea si teroarea pe oamenii angajați.Esti doar o marioneta, n aveți caracter, aveți impresia ca ne interesați voi? Voi sunteți doar PROSTIILE pe care le face veneticul asta de primar, așa ca du-te!Mare grija ca daca e groasa el alege DN, voi s-ar putea sa alegeți…DNA

  Comentariu by Neiubir — 13 decembrie 2014 @ 11:47

 22. Nu are sens să discut cu voi, să îmi pierd timpul! Și da, știu ce înseamnă suprasolvire! Te ajută cu ceva? Ce exprimare drăguță: ” taci dracului din gură”!

  Comentariu by Adriana — 13 decembrie 2014 @ 12:33

 23. Se poate tăcea şi din gură. Omul este înzestrat cu mai multe dispozitive de făcut zgomote. Neiubir te îndeamnă să nu foloseşti gura, pentru celelalte dă liber la folosit.

  Comentariu by contrubuabil din Mangalia, nu navetist — 13 decembrie 2014 @ 12:56

 24. O sa verific personal daca stii sau nu si daca exprimarea mea ti se pare nedraguta, sa dea dracu daca nu vei fi verificată de contribuabili si vor posta aici cu nume si prenume, toate gafele pe care le vei face! N -am nimic nici cu tine nici cu neuronul plictisit al Teodorei din pct nostru de vedere sa va ia la el la Constanta, sa greblati la firmele lui, nu sa luați decizii Pt oraș! Tu nu poti coordona acel serviciu, punct!Asa ca lasa-ne!Du-te la pupat !

  Comentariu by Neiubir — 13 decembrie 2014 @ 15:29

 25. Off, Adriana,Adriana,nimic n-ai învățat de la colegul tau pe care-l recomanda tot pregătirea…Mai fata, tu ai impresia ca daca ai făcut o facultate si in trecut ai fost sefa de echipa la o fabrica,daca doi ani si jumătate ai dat numere de înregistrare si ai făcut cafea, poti coordona un compartiment de colectare taxe si impozite? Poti sa ti răspunzi tie daca un nemulțumit iti contesta decizia de impunere sau raportul de Inspectie fiscala?Vezi ma fata, nu poti si pana inveti tu, vor mai pleca niște oameni care vor face munca in locul tau, nu spun ca e vina ta, e vina primarului ca in nepriceperea lui nu evaluează corect.Spui ca esti economist si eu la fel, am făcut in facultate matematici aplicate in economie dar daca maine m -ar pune șef la taxe as refuza.Si stii de ce? Pentru ca se folosesc de oameni fara creier ca voi,asta ca sa nu folosesc un cuvânt urat,tot fara creier a acționat si Ciocănel care la ordin a dat afara sau le-a făcut sa plece pe cele care s-au chinuit sa învețe programul ăla vechi, după asta a venit Dima pus pe mangle si a adus-o pe Dobre cu tot cu Pegas.ia-ti un ajutor si gândește! Cum vei putea tu sa o egalezi pe femeia aia care venea si sâmbăta si duminica la serviciu si regla roluri.Ai tupeul sa intri aici si sa minti ca ai habar?Nu intelegi ca orice modificare nu se face pe debit? Ce vei face vei semna? Am convingerea ca da! Si atunci ti-am demonstrat ca esti doar o mestecatoare de cafea!Si daca iti doresti o șansa, sa evoluezi fetito, nu așa! Nu e suficient sa fii economist, sa ai incredere in tine si sa ti fie recunoscător primarul pentru cat l ai servit cu capul plecat!Spuneai ca ai acceptat postul dar aflu ca nu ai nici măcar o dispoziție de numire pana cand nu pleacă dna Niculae.Numai faptul ca tu, fara nici o calitate mi te adresezi mie, contribuabil, nu vei depăși niciodată nivelul de secretara!Iar primarul se înconjoară de oameni servili care pot atât cat poate si el

  Comentariu by Likeyoualot — 13 decembrie 2014 @ 16:13

 26. Daca stii spune ce înseamnă suprasolvire!Ai un minut!

  Comentariu by Pt Adriana — 13 decembrie 2014 @ 16:22

 27. ptr. 11 Iolanda
  ”Este vorba de foarte multă responsabilitate” și nu de răspundere. Vreau să nu mi-o iei în nume de rău că fac aceste precizări. Este o greșeală frecventă chiar la cei școliți în științe administrative.
  În administrație când vorbim de acte și fapte administrative automat ne raportăm la activitatea funcţionarului public care se desfăşoară, fără îndoială, în cadrul unor norme juridice care presupun o anumită disciplină, conduită, responsabilitate şi garanţii bine reglementate.
  Pentru că responsabilitatea este instituţia juridică prin care legiuitorul instituie răspunderea persoanelor de drept public pentru actele şi faptele juridice ilicite pe care le înfăptuiesc în elaborarea, organizarea, executarea, respectarea legii.
  Mai exact … responsabilitatea administrativă este instituţia juridică prin care o persoană de drept public este declarată de legiuitor potenţial responsabilă pentru întreaga activitate, inclusiv pentru actele şi faptele administrative producătoare de pericole sau de prejudicii pe care le-ar putea comite pe timpul organizării executării concrete a legilor, fie personal, fie prin funcţionarii săi publici ori prin lucrurile aflate în administrarea sa.
  Prin comparaţie, răspunderea administrativă este forma de răspundere juridică stabilită concret de autoritatea competentă, în urma unei proceduri legale, prin aplicarea sancţiunii, însoţită sau nu de anularea actului ilicit, înlăturarea stării de fapt ilegală, reconstituirea situaţiei anterioare şi stabilirea măsurilor de reparare a prejudiciului cauzat, după caz.

  Comentariu by valentin ciuraru — 13 decembrie 2014 @ 16:28

 28. ptr. 25:
  O fi adevărat că cine se aseamănă se adună ?

  Comentariu by contrubuabil din Mangalia, nu navetist — 13 decembrie 2014 @ 17:56

 29. Hai ca te like Valentin, sa vedeti voi ca-si face cerere de concediu Teodorica sa citeasca si sa inteleaga comentariul tau!Pe scurt raspund sefii de productie, la fabrica, in administratie responsabilitatea este a celui care semneaza! Ai ridicat mingea la fileu si a lovit-o pe Capraru! Usor sa nu-i varsati cafeaua!

  Comentariu by Likeyoualot 27 — 13 decembrie 2014 @ 18:40

 30. Pt 25.E adevarat se inconjoara de oameni ca Dima, Ciocănel, Stamate, Mazilescu, Calin,Cornaci, Angelescu,mai noi Capraru si mama Peleanu,Enache, din ligaI, Matusa Toma, Dumitrana si Colgiu.Ce au oamenii astia in comun?Semneaza si tac!Stiti ce e amuzant? Ca Radu are impresia ca daca deleaga semnatura, nu sa socoteala.Gresit!Radule sunteti 13, mai scapa de unul sa nu fie cu ghinion…sau pleaca tu!

  Comentariu by Likeyoualot — 13 decembrie 2014 @ 19:00

 31. Mai au ceva in comun: fac!tac!si…impart!

  Comentariu by DNA — 13 decembrie 2014 @ 19:02

 32. Citesc cu tristete si nu pot sa nu ma gandesc: Adriana, Teodora si gasca de vanzatoare,Stamate si compania, si multi altii ca voi, prea multi, nu va este jena sa vorbiti despre studii si diplome? Credeti ca diploma inseamna un carton galben cu poza si numele voastre? Reusiti sa o cititi pe fata si pe verso?
  Stim ca si primarul are diplomele la fel ca voi, dar daca le detineti, credeti ca aveti si studii?
  Ar trebui sa taceti.
  Pentru ca in toata gloata asta urat mirositoare, mai exista si oameni cu studii si diplome si-ciudat-care chiar vor sa munceasca.

  Comentariu by Anonim — 14 decembrie 2014 @ 14:00

 33. tic tac …se anunta cu surle si trambite schimbarea conducerii la Serviciul de taxe si impozite apoi schimbarea programului de taxe si impozite ( cel de-al 4-lea program ) …deci pe cai ca se filmeaza un episod trist din era Cristian Radu …Adriana sigur iti este frica de ceea ce va urma dar consoleaza-te ca vei trage dupa tine si pe altii…roaga-te sa nu plece cineva din post altfel te-ai legat singura ..DNA reprezinta cetatenii nu slugile

  Comentariu by xxx — 14 decembrie 2014 @ 16:55

 34. Xxx, cine semneaza/aproba schimbarea programelor? Nu trebuie un referat de justificare, daca faci o cheltuiala si decizi in imensa ta prostie sa achizitionezi altceva?Nu cumva se intampla altceva acolo?

  Comentariu by Neiubir — 14 decembrie 2014 @ 17:23

 35. Ma amuz inchipuindu-mi-i pe Cristi, Romi si Costel intreba du-se oare ce se intampla in Serviciul asta Taxe si impozite pe care-l discutam, chiar n-o fi bine sa numi o aducatoare de cafea?Dar despre ce referat de justificare or fi vorbindu astia ca ne-ar fi spus Budurescu Ileana Emi, hai ca Dima semna orice dar Ileana, ne-a recomandat-o Hansa ca stie de toate!Luati-va un ajutor fratilor, atentie, minim doi neuroni, aveti o colectie de cate unul!Vorba lui Xxx:tic!tac!

  Comentariu by Likeyoualot — 14 decembrie 2014 @ 17:32

 36. Maine este ultima zi a doamnei Florina Niculae, actualul Sef serviciu de la Taxe si Impozite!

  Comentariu by New — 14 decembrie 2014 @ 17:36

 37. Comentariu şters pentru că priveşte viaţa personală

  Comentariu by anonim — 14 decembrie 2014 @ 17:39

 38. Comentariu şters pentru că priveşte viaţa personală

  Comentariu by Adpp — 14 decembrie 2014 @ 18:55

 39. Comentariu şters pentru că priveşte viaţa personală

  Comentariu by anonim — 14 decembrie 2014 @ 19:29

 40. Comentariu şters pentru că priveşte viaţa personală

  Comentariu by anonim — 14 decembrie 2014 @ 19:36

 41. Comentariu şters pentru că priveşte viaţa personală

  Comentariu by Lacramioara — 14 decembrie 2014 @ 19:50

 42. ptr. 36…de ce pleaca si ultimul om capabil de la taxe si impozite????? intrebare intrebatoare…de ce au dat bir cu fugitii toti cei vechi? si astept cu interes HCL-ul pe anul asta pentru anul viitor…bugetul e saracit deci avem nevoie de ceva inovatii ia sa vedem ce ne aduce mosul in traista?

  Comentariu by xxx — 14 decembrie 2014 @ 19:59

 43. Touche!

  Comentariu by Anonim — 14 decembrie 2014 @ 20:08

 44. Nu ar fi mare mirarea sa aduca un program nou, o plângere penală celor de la programul vechi…pe unde or sa scoată camasa Dima si cu Ciocănel?

  Comentariu by Likeyoualot — 14 decembrie 2014 @ 20:14

 45. Apropo …am ajuns cumva pe siteul CAN-CAN ori pe Click din greșeală ? Hai măi băieți că viața privată a persoanelor nu ar trebui să ne intereseze. Uite așa ajungem la pilda lui Isus „Cel fără de păcat dintre voi să arunce cel dintâi piatra asupra ei”

  Comentariu by valentin ciuraru — 14 decembrie 2014 @ 20:26

 46. Pt 27, Mă refeream la funcție de răspundere. Stăpânesc suficient cele menționate de dumneavoastră. Mulțumesc oricum. De învățat, dacă vrei, înveți toată viața, sunt perfect de acord.

  Comentariu by iolanda — 14 decembrie 2014 @ 20:28

 47. crezi ca mai intereseaza pe cineva ce se va intampla? au deja pe Adriana mare sefa care e buna la semnat si la plecat capul ….ceilalti sunt incomozi si de aceea nu sunt apreciati…daca nu esti in stare sa-ti tii si ultimul om care ti-ar coordona activitatea la taxe si impozite atunci de ce vorbim? aducem nepregatiti si mari conducatori parca un om se formeaza in cateva zile ..acolo e loc de dat cu capul… de spart creieri dar c’est la vie

  Comentariu by xxx — 14 decembrie 2014 @ 20:30

 48. Corect, viața privată nu trebuie expusă, așa ar fi logic, numai că cei menționați nu-și ascund relațiile, simpatiile, ci se manifestă în consecință la locul de muncă. Altfel, nu s-ar fi vorbit despre ei. Colegii lor, dar și alte persoane din exterior i-au văzut în diverse ipostaze…

  Comentariu by iolanda — 14 decembrie 2014 @ 20:31

 49. Iolanda 46 ,
  Departe intenția mea de a polemiza pe subiect, dar fac următoarea precizare. Știi bine că întâlnim doar trei categorii de funcții publice:
  – înalți funcționari publici;
  – funcții de conducere;
  – funcții de execuție.
  Aia precizată de tine nu există. Doar cei din Moldova de dincolo de Prut vorbesc de o funcție de răspundere în legea 245 din 2011 …poate între timp au și schimbat.
  ptr 48.
  Aveți un cod de conduită Legea 7 pe 2004. Dacă credeți că sunt norme încălcate aveți ocazia să procedați în consecință conform regulilor stipulate în cod.

  Comentariu by valentin ciuraru — 14 decembrie 2014 @ 21:04

 50. Comentariu şters pentru că priveşte viaţa personală

  Comentariu by Anonim — 14 decembrie 2014 @ 21:09

 51. Iolanda, asuma-ti ce spui? Ce ipostaze?

  Comentariu by Neiubir — 14 decembrie 2014 @ 21:16

 52. Ăla de spunea ca avea poze,suna cum suna dar tu Iolanda pe ce-ti bazezi afirmatiile?Si de Budurescu Emi s-a vorbit mult si urat dar si-a făcut-o cu mana ei si cu betiile gen:,,ia-ma ca maine nu te mai cunosc” ,eu am văzut cu ochii mei dar tu? Spune-ne esti doar o gossip girl or boy, e o moda sa-ti iei un nickname de femeie cand de fapt esti doar pasiv si invidios si pe tine nici nu te baga nimeni in seama.Haide da-ti numele adevărat si spune pe cine ai văzut unde si cu cine si eu promit sa-i sun pe toți sa intre si ei in dialog cu tine!Curaj!

  Comentariu by Likeyoualot — 14 decembrie 2014 @ 21:25

 53. Un citat din sufletul meu:,,E plina lumea de oameni care se bucura cand resusesc sa stirbeasca fericirea altora. Mi se face lehamite, scarba, sila pentru ca din ce in ce mai multi oameni au ca principal job fix asta “aruncatul cu rahat”
  Oamenii sunt plini de ura si de venin. Ne facem zeci de cruci cand trecem prin fata unei biserici dar suntem mai plini de pacate decat Charles Manson de crime. E plina lumea de Iuda. Sunt peste tot si abia asteapta sa faca ce le place cel mai mult: sa instige, sa arunce cu deseuri, sa spurce, sa loveasca. Cand vedem ca unora le merge bine si sunt fericiti ne panicam. Intram in fibrilatii. De ce e ok la astia si la mine nu? Si atunci ne activam. Ne scoatem tot arsenalul la inaintare.
  Suntem cobre. Cand auzim lucruri bune despre cineva iesim la lumina si aruncam tot veninul din noi fix pe oamenii aia. Dezumanizare, ipocrizie, suntem niste actori prosti intr-o piesa de teatru penibila. Nu o sa luam niciun casting daca o sa ramanem asa. Toate rolurile o sa ne fie refuzate. Mai exista cateva in care ne incadram de minune..si daca ne convine asta…costumele sunt la cabina: Mefisto, Iuda, Laerte…abia asteapta sa fie jucati. Trage Cortina si intra in scena. Rolul te prinde de minune.Semneaza Madam Vuitton

  Comentariu by Pt40 — 14 decembrie 2014 @ 22:18

 54. Pt 27, Mă refeream la funcție de răspundere. Stăpânesc suficient cele menționate de dumneavoastră. Mulțumesc oricum. De învățat, dacă vrei, înveți toată viața, sunt perfect de acord.
  Comment by iolanda — December 14, 2014 @ 8:28 pm
  Ce inseamna ,, functie de raspundere” , n -am mai intalnit termenul! Incerca sa stapanesti si cele mentionate de mine si daca tot vin sarbatorile fa un cozonac cu tot RAHATUL pe care-l scrii aici si mananca-l pe tot!

  Comentariu by Intrebare pt.Iolanda — 14 decembrie 2014 @ 23:01

 55. Esential din toata vorbaria e ca functionarii Mangaliei platiti din bani publici se agita mai putin sau deloc cu munca fiind atrasi mai mult de paranghelii prin Vama si Bulgaria si combinatii prin birouri. Va ofticati ca ati fost dati in vileag de haliti atata rahat?! S-aveti pofta!

  Comentariu by anonim — 15 decembrie 2014 @ 9:30

 56. RĂSPUNDÉRE, răspunderi, obligația de a răspunde de îndeplinirea unei acțiuni, sarcini. A avea simț de răspundere sau simțul răspunderii = a fi conștient de însemnătatea sarcinilor asumate sau primite, a lucra cu râvnă și seriozitate pentru executarea lor.

  Comentariu by anonim — 15 decembrie 2014 @ 9:42

 57. Te-ai trezit Iolanda cu DEX pe perna?Marsh!

  Comentariu by Anonim — 15 decembrie 2014 @ 9:58

 58. Mare e grădina Ta, Doamne….

  Comentariu by I.L.Caragiale — 15 decembrie 2014 @ 10:24

 59. http://www.replicaonline.ro/ilie-nastase-da-in-judecata-statul-roman-pretinde-milioane-de-dolari-201384/

  Comentariu by nabuco — 15 decembrie 2014 @ 10:57

 60. Pentru cel/cea care vine cu DEX_ul !
  Rețineți acest aspect: in ştiințe juridice ca şi-n ştiințe administrative unele noțiuni/concepte nu se pupă cu cele din DEX. In general legiuitorul defineşte aceste noțiuni în preambulul normelor. Un exemplu concret: fortuit una înseamnă în DEX, alta definire vom găsi în Codul civil.
  Aşa şi cu aceste două noțiuni administrative … responsabilitatea versus răspunderea. V-aş ruga să recitiți commentul de la 27 …parcă !!!

  Comentariu by valentin ciuraru — 15 decembrie 2014 @ 11:11

 61. Mars sa-i spui mamei tale!

  Comentariu by anonim — 15 decembrie 2014 @ 14:05

 62. Am fost obligat să şterg câteva comentarii întrucât priveau viaţa personală a unor persoane. Reamintesc că nu aceasta e tema blogului, ci doar politica locală. Eu am un anumit program de lucru pe blog şi nu mă uit tot timpul. Pot apare fel de fel de comentarii de acest gen. Cei lezaţi mă pot contacta pe adresa de email lucian.visa@gmail.com semnalând acest lucru. Voi corecta când voi porni calculatorul. Posibil să dureze un timp, dar se va rezolva. Nu agreez lucrurile de acest gen.

  De ce apar ele, e o întrebare pertinentă. Conflictele din administraţie n-au fost niciodată la acest nivel. Au fost unele şi în vechea administraţie, dar nici pe departe. Se plătesc poliţe personale, obiective sau subiective. Vă rog să nu amestecăm politica cu viaţa personală, atâta timp cât nu se încalcă legea.

  Comentariu by lucian visa — 15 decembrie 2014 @ 16:21

 63. e probabil sa fie si „distractia” prin primarie la cote mai inalte decat in trecut.

  Comentariu by anonim — 15 decembrie 2014 @ 16:37

 64. Eu nu neg ce s-a scris. Eu spun că aceste comentarii n-au ce căuta aici.

  Comentariu by lucian visa — 15 decembrie 2014 @ 16:40

 65. Puteți sa le stergeti si pe cele care fac referire la comentariul 40

  Comentariu by Anonim — 15 decembrie 2014 @ 16:54

 66. Știe cineva de ce a fost data afara Cazan Lucica de la Evidenta populației ?

  Comentariu by Anonim — 20 decembrie 2014 @ 14:55

 67. N-a vrut să facă suficiente cărţi de identitate unor constanţeni, înainte de alegerile din 2012 ?
  Cum vă explicaţi că în 2012 au votat mult mai mulţi decât deobicei ? Asemănarea comisarului cu Iohannis e fantezie, deci nu e răspunsul corect.

  Comentariu by lucian visa — 20 decembrie 2014 @ 16:10

 68. De prin presa adunate: Serviciul De Evidenta a Persoanelor se foloseste in prag de alegeri pentru a face vize de flotant cu date retroactive pentru a putea ,,favoriza”alegerile locale.Sper ca cei care se ocupa cu aplicarea stampilei de flotant vor cunoaște legea iar reprezentantii primariei nu se vor folosi de necunoașterea lucratoarei din fruntea acestui serviciu pentru a incalca normele legale”.

  Comentariu by Simplu — 20 decembrie 2014 @ 16:46

 69. ce mai conteaza cand secretarele ajung pe pozitii cheie pentru a frauda sau a comite ilegalitati…serviciul de evidenta respectiv seviciul taxe si impozite

  Comentariu by Anonim — 20 decembrie 2014 @ 17:19

 70. Mai spun unii ca cineva are ceva cu primarul.Acum vreo săptămana m -am dus sa-mi iau un certificat de urbanism si aflu ca nu pot sa-l ridic, dispoziție de sus!Intru la Romulus Dumitrana sa mijloceasca sa-mi dea hârtia.Nimic!Nu poate sa mi-o dea ca am datorii, eu care sunt la zi, plătesc din martie tot, sa nu ma doară capul.Ma trimite la taxe jos sa vad care e problema.Liniste si pace, bă aveți, ba nu aveți,aveam senzatia ca sunt la camera ascunsa.Cica, administrația lui peste, sa aduc chitanțele ca apar de plata si nu pot sa-mi dea un act de la urbanism? Sunt eu nebun?

  Comentariu by Likeyoualot — 20 decembrie 2014 @ 18:06

 71. De cine ati fost obligat sa le stergeti? Cand anumite lucruri de genul acesta se intampla in timpul programului de lucru, adica intre orele 8:00-16:00, de ce credeti ca nu ar trebui comentate? Ca doar aceste persoane nu se vad in weekend, cand fiecare e cu familia.
  Din cauza asta exita atata „competenta” in administratia locala.

  Comentariu by Anonim — 23 decembrie 2014 @ 23:40

 72. Buna observația in legătură cu activitățile desfășurate in timpul programului de lucru, așa este.
  Chiar si in week-end cînd fiecare zice se ca se afla cu familia si nu se intilnesc, dar habar nu aveți de cite ori au fost in ,,delegație ” Radu si Budurescu.
  Dar asta nu se vede la serviciu si nici in Mangalia, sunt foarte atenti.

  Comentariu by 4Anonymus — 27 ianuarie 2015 @ 16:25

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress